Aalborg for to

Aalborg er perfekt til en miniferie for to - eller flere...
Vores dejlige by, der er Danmarks fjerde største, har alle de ingredienser, der skal til for at få et vellykket - og måske romantisk- ophold. Aalborg er kåret til Europas lykkeligste by, så der er ingen tvivl - det er her du finder lykken. Hyggelige gader, kønne gamle huse, spændende museer og attraktioner, et væld af indbydende restauranter, fine shoppingmuligheder og skjulte skatte. En by i udvikling med en ny attraktiv havnefront, flere nye arkitektoniske mesterværker som Utzon Centret og Musikkens Hus. Aalborg er en storby - bare hyggeligere og aalborgenserne er venlige og imødekommende. Så kom frisk - nyd livet for en stund!  

 • Gourmet Weekend i Aalborg

  5-retters gourmetmenu med lækre vine på Restaurant Mortens Kro og overnatning i dobbeltværelse på Aalborgs nyeste hotel, Scandic Aalborg City.
  1.698,00 DKK Book
 • City-Break ved Limfjorden

  Overrask én du holder af med city-ferie ved Aalborgs nye havnepromenade på First Hotel Aalborg og nyd en lækker middag på Restaurant Fusion.
  754,00 DKK Book
 • 2-for-1 Overntningspakke

  Hotel CabInn har et super tilbud til jer: Overnat 2 personer for 1 persons pris i et Commodore-værelse med morgenmad.
  745,00 DKK Book
Par på Aalborgs havnefront

Scor din kæreste igen

Vi har et par tips og idéer til romantiske omgivelser og oplevelser. De romantiske øjeblikke skaber du selv...

Restaurant Mortens Kro i Aalborg

Vi to livsnydere

Hvis kunsten at leve det gode liv for dig og din kæreste indebærer, at livet skal nydes i fulde drag og I sætter pris på en god middag, en koncertoplevelse og en godnatdrink på en hyggelig pub, så læs videre på denne side...

Veninder i Aalborg

To veninder på tur i Aalborg

Aalborg er en fest for sanserne og shoppinggenet. Tag en veninde med på tøsetur for at shoppe, nyde, slappe af og opleve. 

Aalborg Havnefront

To kammerater på tur i Aalborg

Tag en tur til Aalborg med én af dine kammerater og få en dag fyldt med fede oplevelser.

Hygge for to - eller flere...

Lad dig inspirere af vores tips til dig, som er i det romantiske hjørne og rigtig vil forkæle din kæreste, dig der vil på tur med veninden eller kammeraten og til dig, der bare vil nyde livet i selvskab!
Rigtig god fornøjelse!