Aalborg for to

Aalborg er perfekt til en miniferie for to - eller flere...
Byen, der er Danmarks fjerde største, har alle de ingredienser, der skal til for at få et vellykket - og måske romantisk- ophold. Hyggelige gader, kønne gamle huse, dejlige museer og attraktioner, gode spisesteder og fine shoppingmuligheder. Man kan sagtens nå at opleve en god del af byen på bare nogle timer, men en dag eller to er absolut at foretrække.

Aalborg for to - men hvilke to?

Her er der jo et utal af muligheder. Vi har valgt en række forskellige sammensætninger og håber, du kan lade dig inspirere. Du vil finde tips til dig, som er i det romantiske hjørne og vil forkæle din kæreste, dig der vil på tur med veninden eller kammeraten og til dig, der vil hygge med svigermor. Surf rundt på siden - god fornøjelse!

Vi har et par tips og idéer til romantiske omgivelser og oplevelser. De romantiske øjeblikke skaber du selv...

Intet slår virkeligheden og måske er det i virkeligheden på tide, du forkæler dig selv, din bedre halvdel og måske hele familien med et weekendophold eller en miniferie i Nordjydernes storby, Aalborg.

Wellness er forkælelse, afslapning, sund mad, fysisk træning...

Aalborg er som en æske chokolade

Vi har brygget forskellige forslag til gode oplevelser sammen. Du vil opdage, at Aalborg er som en æske chokolade - den ene lækre bid efter den anden dukker op.

Hvis kunsten at leve det gode liv for dig og din kæreste indebærer, at livet skal nydes i fulde drag og I sætter pris på en god middag, en koncertoplevelse og en godnatdrink på en hyggelig pub, så læs videre på denne side...

Tag en tur til Aalborg med én af dine kammerater og få en dag fyldt med fede oplevelser.

Aalborg er en fest for sanserne og shoppinggenet. Tag en veninde med på tøsetur for at shoppe, nyde, slappe af og opleve. 

Find dig selv - og din rejsefælle...

Se udvalget af tips for to i Aalborg - forhåbentlig finder du en overskrift og et indhold, som appellerer til dig, din kæreste, veninde, kammerat, svigermor eller forretningsforbindelse...
Og skulle der smutte en ekstra person eller to mere med på turen, så for vores skyld ingen alarm.

I er alle velkomne i Aalborg.

Er svigermor vild med snaps, kunsthåndværk, skønhed og idyl, at bruge dankort eller at gå på restaurant - så har vi samlet inspiration til hyggedagen med svigermor her.

Tag en ven med på havnen i Aalborg og fang et par gode sild...

Vi giver dig et par tips til, hvad du og din forretningsforbindelse kan lave i Aalborg...

Det sker i Aalborg 

- søg!

Det sker i Aalborg - søg!

Om sønnike er 5 eller 35 år finder I gode far og søn oplevelser i Aalborg.

Et besøg fra udlandet kan byde på mange oplevelser i Aalborg... 

Del denne side