Wellness i Aalborg

Wellness for to i Aalborg

Mange tænker noget forskelligt, når de hører ordet ”wellness”. Nogle tænker straks på skønhed, andre på fitness, mens andre igen forbinder ordet med rekreation og afslapning. Men egentlig handler wellness om det gode liv og ikke om løftede pegefingre. Her på siden får I nogle forslag til, hvad et wellnessophold kan indeholde. Så kan I selv kombinere jeres wellnessdage for to.

Wellness er forkælelse

Gear ned, og lad jer blive forkælet. Oplev ren afslapning, når I besøger en af Aalborgs wellnessklinikker. Her kan I få ansigtsbehandlinger, manicure, pedicure, kropsmassage, behandlinger med varme sten, zoneterapi og meget mere. Efter et besøg, vil det føles, som om I svæver. I kan også vælge at tage på wellnessophold i Rold Skov. Her vil Comwell Rebild Bakker tage godt imod jer, og give jer de behandlinger, som I ønsker, og har brug for. Den smukke natur udenfor vinduet, indbyder også til lange gå- og cykelture. Spaoplevelsen kan I også få, når Svømmeland arrangerer romantiske stilleaftner kun for voksne. Der er levende lys, ekstra saunagus, fire forskellige saunaer og dampbade, flere varmtvandsbassiner, massagedysser og boblebad. Det er ren nydelse.

Wellness er afslapning

Afslapning handler om at gå ned i tempo og nyde nuet. Undgå at tænke på arbejdet, økonomien, kravene fra omgivelserne og bilen, der skal på værksted. Lej et lille idyllisk sommerhus på Aalborgs kyst og oplev den rene afslapning i dette vidunderlige ferieområde. Tag et ophold på Rold Storkro og lad jer omslutte af ren forkælelse og velvære i skovens dybe, stille ro. Året rundt er oplevelserne mange, når det handler om at stresse af og komme tilbage til rødderne. Læs en god bog, gå en lang tur i skoven, slentre rundt i gågaden, sop langs vandkanten, tag en ridetur eller hent fiskestangen frem.

Wellness er fysisk træning

En løbetur i skoven, træning i en af de udendørs træningspavilloner, en tur i fitnesscenter eller sejlads på bølgen blå. Mulighederne er mange, når wellness er fysisk træning. I Aalborg finder I noget helt særligt, fx. den 2,5 km lange lysløjpe, der går tværs igennem Mølleparken. Den 10 km lange rulleskøjtebane, som går igennem Bundgårdsparken i det østlige Aalborg, samt fire mountainbikeruter, som er specielt designet efter ønske fra Aalborgs mountainbikeklubber. Flere af hotellerne har også eget fitnesscenter, fx. Hotel Hvide Hus og Helnan Phønix Hotel.

Wellness er sund mad

Aalborg er en grøn by, så I finder selvfølgelig økologiske caféer og restauranter, samt restauranter med fokus på gode nordjyske råvarer. Mortens Kro er en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige. Restaurantens køkken er åbent sådan, at gæsterne er tæt på begivenhederne og selv kan følge med i processen. Cafe Soldug i Lille Vildmose har et stort udvalg af hjemmelavede retter, som er baseret på råvarer, der findes i Lille Vildmosen. Restaurant Scandic Garden på Hotel Scandic serverer både lokale og økologiske retter og endelig finder i vegetarretterne i Husets Cafe, hvor I også kan nyde en koncert eller et show.

Del denne side

Et dejligt wellnessophold

Invitér vennerne med på jeres ferie, tag en aften i byen og nyd en god film, koncert eller show. Se hvad der sker i Aalborg...

Veninder i Aalborg

To veninder på tur i Aalborg

Aalborg er en fest for sanserne og shoppinggenet. Tag en veninde med på tøsetur for at shoppe, nyde, slappe af og opleve.