Aalborg Lufthavn

Kun 6 km. fra Aalborg centrum findes Danmarks 3. største lufthavn. En international, topmoderne lufthavn med daglige afgange til ind- og udland - og med over 40 daglige forbindelser til/fra København.

I Aalborg Lufthavn er der både mange indenrigs- og udenrigsforbindelser. Der er flyves til flere destinationer i hele verden. Se mere om hvorhen på Aalborg Lufthavns hjemmeside.

Gratis parkering
Aalborg Lufthavn tilbyder en ekstra service for deres gæster for at gøre rejsen nemmere, nemlig gratis parkering. Der er også mulighed for betalt parkering i indhegnet område hvis man ønsker det.

Øvrige faciliteter
Udover gode parkeringsmuligheder kan du også leje en bil i Aalborg Lufthavn. Både Avis, Hertz og Europcar er placeret i lufthaven. Der udover er der i lufthavnen gratis webrum med trådløs opkobling, Frisør, legerum til børnene, lej af kasse til f.eks. golfudstyr, klapvogn eller skiudstyr, lufthavnsmassage, mødelokaler, restaurant med café og kiosk og meget andet. Få flere detailer omkring Aalborg Lufthavns faciliteter.

Værd at vide om:
Inden ud rejser, er der flere ting deres værd at vide. F.eks. bagageregler, Check-in, Flyruter, pas regler m.m. Derudover er der her en Kørselsvejledning til og fra Aalborg Lufthavn til Aalborg Lufthavn..
Information om de nye sikkerhedsregler.

Det er muligt at komme til Aalborg Lufthavn via bil, cykel, gåben eller bybus 2A og metrobus 22.

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

Lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby

Telefon

+45 98171144

Fax

+45 98173684

Find vej

Find vej til dette sted

Fra

Transport

  • Se geokoordinater

    Longitude : 9.872083
    Latitude : 57.086091

Del denne side