Efterårsferie i Aalborg

Efterårsferie i Aalborg

I Aalborg er der masser af arrangementer og attraktioner, der folder sig ud i efterårsferien. På denne side finder du arrangementer specielt med appel til børnefamilier i uge 41 og uge 42.

10. - 23. oktober
Trolderier i Shoppen
Sted: Shoppen
Gjøl-trolden – et vartegn som er en stolthed blandt især nordjyderne, bliver nu til en Hollywoodstjerne i forbindelse med efterårets store biografhit Trolls. Det fejrer Shoppen med et brag af en troldeevent, hvor du kan se Danmarks største Gjøl-troldeudstilling. I hele uge 42 kan du besøge Shoppens troldehytte med troldehistorier, malekonkurrence og meget mere. Bliv ansigtsmalet som en trold, deltag i troldeworkshop, smag troldegryde, gå på troldejagt og oplev dygtige dansere fra Nibe lave troldeshow.
Læs mere om Trolderier i Shoppen

14. - 23. oktober
Høstfest i Fårup Sommerland
Sted: Fårup Sommerland
Fårup Sommerland holder åbent i efterårsferien fra den 14. til 23. oktober 2016. Her kan du opleve ægte efterårsstemning, når dørene bliver slået op til Høstfest! Høstfest i Fårup er noget helt særligt. Skoven er klædt i varme efterårsfarver, og alle ti dage kan du opleve en masse spændende aktiviteter. 
Læs meget mere om Høstfest i Fårup Sommerland

15. - 23. oktober
Dyrepasser for en dag
Sted: Aalborg Zoo
Bliv dyrepasser for en dag og hjælp dyrepasserne med at gøre rent og give hø i savannestalden, hos elefanterne og ved vortesvinene.
Læs mere om dyrepasser for en dag

15., 17., 21., 22. oktober
Film for de mindste i Auditoriet
Sted: Kunsten
Slå jer ned i Kunstens gamle auditorie og se en hyggelig børnefilm.
Læs mere om Film for de mindste i Auditoriet

15. - 23. oktober
Familieværksted i efterårsferien
Sted: Kunsten
I efterårsferien lægger Kunstens kreative laboratorium Kunst-Lab rum til at børn i alle aldre kan lege, undersøge og eksperimentere med forskellige materialer i samarbejde med deres voksne.
Læs mere om Familieværksted i efterårsferien

15. - 23. oktober
Efterårsferie med masser af (u)hygge
Sted: Springeren - Maritimt Oplevelsescenter
I efterårsferien på Springeren - Maritimt Oplevelsescenter kan du bl.a. opleve vindsimulator, den uhyggelige labyrint, guldgravning og tegnekonkurrence om to årskort.
Læs mere om efterårsferie på Springeren - Maritimt Oplevelsescenter

15. oktober - 18. december
Design i LEGO ‒ Træd ind i Minecraft
Sted: Utzon Center
Utzon Center inviterer børn og legesyge voksne med ind i et univers fyldt med LEGO og Minecraft. Udstillingen er fyldt med med LEGO, Minecraft-computere og Virtual Reality-grej, så du, dine venner og din familie kan træde ind i et univers af kreativitet og leg. Sammen med workshopguides fra Utzon - og på egen hånd - kan du være med til at bygge Aalborg (og måske verdens) højeste bygninger i LEGO og i Minecraft.
Læs mere om Design i LEGO ‒ Træd ind i Minecraft

15. - 23. oktober
Efterårsferie på Nymarksminde
Sted: Nymarksminde
Hver dag i efterårsferien kan du opleve forskellige ting på Nymarksminde. Har du nogensinde lavet pilefløjter, kastanjedyr eller dekorationer af efterårsblade? Vær med til at lave lækre æbler over bål og pandekager, og bliv skræmt på den uhyggelige halloween-sti i Nymarksminde’s skov.
Læs mere om Efterårsferie på Nymarksminde

16. oktober
Familieomvisning
Sted: Kunsten
Sammen med én af museets kunstformidlere kan hele familien gå på opdagelse blandt museets flere tusinde kunstværker. Der er tid til forundring og plads til spørgsmål fra børn og voksne i alle aldre.
Læs mere om Familieomvisning på Kunsten

16. oktober
Græskarkonkurrence og quiz med Monster og Joakim
Sted: Musikkens Hus
Monster & Joakim vender tilbage til Musikkens Hus. Denne gang for at kåre det mest uhyggelige græskar, og så optræder de med deres helt eget og splinternye quizshow.
Læs mere om Græskarkonkurrence og quiz med Monster og Joakim

17. oktober
Ronja Røverdatter som teaterforestilling - kom bag kulissen
Sted: Hovedbiblioteket
Mød dramaturg Signe Tølbøll fra Aalborg Teater, der netop nu arbejder med opsætningen af forestillingen Ronja Røverdatter. Hun fortæller om teaterforestillingen, der med Ena Spottag i hovedrollen som Ronja, spiller på Aalborg Teater fra 2. november til 17. december.
Læs mere om Ronja Røverdatter som teaterforestilling - kom bag kulissen

17. - 21. oktober
Efterårsferie i Friis
Sted: Friis Shoppingcenter
Spil FIFA 17 mod dine venner eller nogen af Nordjyllands bedste FIFA-spillere, tag en pause ved LEGO-sandkassen og se de seje dansere fra Dance Action give et imponerede danseshow.
Læs mere om efterårsferie i Friis

17. - 22. oktober
Live Art
Sted: Kunsthal Nord og Teater Nordkraft
Der findes film, teater, bøger og musik særligt beregnet på børn, men ikke mange malerier, fotografier, kunstvideoer og skulpturer. Og da slet ikke performancekunst! I efterårsferien præsenterer Kunsthal Nord og Teater Nordkraft levende kunst for børn og deres voksne.
Læs mere om Live Art på Kunsthal Nord og Teater Nordkraft

17. - 22. oktober
Live Art for Børn
Sted: Teater Nordkraft og Kunsthal NORD
I efterårsferien præsenterer Teater Nordkraft og Kunsthal NORD ultra levende kunst for børn og deres voksne. Hver dag er der en forestilling, en performance og en workshop. Alt er gratis, og vi kan love, at bedsteforældre og forældre også får det sjovt!
Læs mere om Live Art for Børn

18., 20. oktober
Kreativ slangeworkshop i Ernesto Neto-udstillingen
Sted: Kunsten
Besøg Kunsten og lav din egen Boa-slange af papir, plastiknet, genbrugs- og naturmaterialer.
Læs mere om Kreativ slangeworkshop på Kunsten

19. oktober
Familieyoga i Ernesto Neto-udstillingen
Sted: Kunsten
Lav yoga med dit barn – lige midt i Ernesto Neto-udstillingen på Kunsten.
Læs mere om Familieyoga på Kunsten

20. oktober
Page Four
Sted: Skråen
Lauritz, Pelle, Stefan og Jonas, tilsammen Page Four, har samlet et kanon velspillende band og er klar til at toure danmark rundt. Og med hits som "Fucking Smuk", "Du og Jeg" og ikke mindst "Sommer", er garanti for en fed aften.
Læs mere om Page Four på Skråen

22. oktober
NERF-krig i Nordkraft
Sted: Kedelhallen i Nordkraft
NERF-krig i Nordkraft! Den gamle kedelhal bliver forvandlet til en kamparena med dækninger, påmalet grafitti og sløringsnet.
Læs mere om NERF-krig i Nordkraft

Vi opdaterer løbende sidens indhold.

Se også vores webguide til efterår i Aalborg...

Del denne side

Det sker i Aalborg

Efterår 2016 - Det sker i Aalborg

Vi har samlet en webguide til gode efterårsoplevelser i Aalborg med tips og idéer til dig og din familie eller venner...