Velkommen til Fårup Sommerland

 


Besøg Fårup Sommerland og få en dejlig dag fyldt med sjov for hele familien.

Fårup Sommerland er Danmarks ældste Sommerland og er en af Danmarks største turistattraktioner med alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland! Og så er Fårup Sommerland i september 2016 igen blevet kåret som Europas næstbedste forlystelsespark i konkurrence med de kæmpestore parker i Europa!

Danmarks sjoveste vandland

I parken finder I Danmarks sjoveste opvarmede Aquapark, hvor hele familien kan boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, suse om kap på Surfhill eller opleve frit fald og to loops i Vandkanonen. Når indgangsbilletten er betalt, kan I frit benytte jer af Aquaparken hele dagen, og de rigtige vandhunde kan bruge dagen på vandpjaskeri og leg.  

Flere sjove forlystelser

Når vandpjaskeriet er ovre, og håret er tørret, kan I få taget fusen på sanserne i 4D-biografen, hygge i børnetivoliet, se hvem der kan hoppe højest på trampolinerne, dase i skyggen af træerne eller få luft under vingerne i sommerlandets mange, og ikke mindst vilde, rutsjebaner. Prøv eksempelvis Orkanen, der åbnede i 2013 og som både kører over og under vand med hele 75 km/t.

Bo midt i skoven

I maj 2016 åbnede det 4-stjernede Hotel Fårup. Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med helt ind på værelserne. Fra værelserne er der en fantastisk udsigt over søen, Orkanen og Falken.

Læs mere om Hotel Fårup

Skøn picnic i Fårup

I Fårup har du altid rig mulighed for at købe lækre retter I deres buffetrestaurant, men har I mere lyst til en picnic, er der også mulighed for selv at medbringe mad. Her kan I frit benytte jer af grillstederne, og samtidig fornemme den skønne duft af sommer.

 

Velkommen til Blå Mandag 2017

Fårup Sommerland har åbent mandag den 1., 8. og 15. maj 2017. 

Her kan du få masser af sjove oplevelser, lækker mad og more jer i parken. Skoven er klar, forlystelserne er sat i højeste gear, og solskinnet er bestilt - øj, du kan glæde dig til en fantastisk Blå Mandag i Fårup Sommerland!

Læs mere om Blå Mandag i Fårup Sommerland

 

Nyd en sjov dag i Fårup Sommerland

Samler du på gode ferieminder, så vil en rigtig sjov feriedag for hele familien være godt i samlingen. Se video...

 

Verdensnyhed - Vandkanonen og Vandfaldet

Der er noget at glæde sig til for vandhunde, fartdjævle og rutsjebane-elskere! Der kommer nemlig ikke bare én - men hele to nye vandrutsjebaner i Fårups Aquapark.