Forårets arrangementer i Aalborg

Foråret summer af oplevelser for store og små i Aalborg by. Se alle byens aktiviteter, der med garanti kan sætte dig i den helt rigtige forårsstemning.

April

27. april
Officiel åbning af ALAFx17
I festlig stemning med drinks og udsigt til fjorden fra Utzon Centers Obelske Auditorium skydes oplevelser og dialog om arkitektur og identitet i gang. Samtidig kickstartes Aalborg Kommunes debat om Aalborg Midtby 2025. Festivalen åbnes af rådmand for By- og Landskabsforvaltningen, Hans Henrik Henriksen, og Utzon Centers kreative direktør, Lasse Andersson.
Læs mere om ALAFx17 på Utzon Centret

27. april
SAVEUS
Sted: Skråen
Så er Martin Hedegaard klar med en forårstour i landets fire største byer. Den 23-årige solist har overrasket både publikum og anmeldere siden han i 2015 pludselig dukkede op på den danske popscene. Boblende friske numre og sprudlende liveshows har lagt et fantastisk fundament for et stort gennembrud der bare venter på at blive fuldbyrdet. Gå ikke glip af SAVEUS på Skråen, vi skal nyde de små perler inden de bliver for store til Lille Danmark.
Læs mere om SAVEUS og køb dine billetter

28. april
Peter Belli
Sted: Skråen
Peter Belli tager for Gud ved hvilken gang på Danmarkstour med et nyt album, men denne gang bliver anderledes. Det bliver nemlig sidste gang Ulven Peter sætter band-bussen i gear for at drage ud til de mange danske spillesteder. Tempoet skal sættes ned - men altså først efter et ordnetligt skrald af et show på Skråen!
Læs mere om Peter Bellis sidste Danmarkstour

29. april
Arkitektur er noget, vi leger – i LEGO og Minecraft
Til udstillingen 'The Art of Many – the Right to Space' har Utzon Centret skabt børne- og familieuniverset 'Art of Kids – the Right to Play'. Du designer i LEGO og træder ind i Minecraft.
Læs mere om Arkitektur er noget vi leger

29. april
Danser med Drenge
Sted: Skråen
Få danske bands laver en fest som Danser med Drenge. Generationerne smelter sammen når tidløse klassikere som "Aldrig undvære dig", Hvor længe vil du ydmyge dig?" og "Er der nogen i himlen?" lyder på de danske spillesteder. Danser med Drenge er landskendte for deres live-shows og den helt særlige stemning som kun de kan skabe.
Læs mere om Danser med Drenges besøg på Skråen i Aalborg

30. april
100 dage med Trump
Sted: Skråen
USA-eksperterne Mads Fuglede og David Trads fra "Kampagnesporet" på Radio24syv sætter Trumps første 100 dage som præsident under lup. Er det hele gået så galt som man kunne frygte eller er katastrofen afværget? Kedeligt har det i hvert fald ikke været, og der er nok af stof at tage fat i for de kyndige herrer.
Læs mere om 100 dage med Trump og køb dine billetter her

Maj

5. maj
Denzal Sinclaire
Sted: Musikkens Hus, Intimsalen
Den canadiske jazzsanger Denzal Sinclaire er mange gange blevet sammenlignet med selveste Nat King Cole. Han har dog hans helt egen unikke stemme, som også har sikret ham prisen som "Male Jazz Vocalist of the Year" - fire gange i træk!
Læs mere om når Mr. Sinclaire gæster Musikkens Hus

6. maj
Vi sidder bare her
Sted: Musikkens Hus, Koncertsalen
Jørgen Leth, Frithjof Toksvig og Mikael Simpson vender tilbage med et nyt show, der både udfordrer og udflyder grænserne mellem musik, lyrik, poesi og spoken word. Jørgen Leths karakteristiske stemme og mageløse peotiske sans bliver sat fri i Toksvig og Simpsons melodiøse musiske universer.
Læs mere om trioens besøg i Musikkens Hus

6. maj
Boyzlife | Stories - Laughter - Music
Sted: Aalborghallen
Brian McFadden (Westlife) og Keith Duffy (Boyzone) har lagt turen forbi Aalborg, som det eneste sted i Danmark, med deres nye show. De to irske popdrenge fortæller historier om deres tid i to af historiens største boybands, og der bliver selvfølgelig også plads til at skråle med på de go'e gamle klassikere.
Læs mere om Boyzlifes show i Aalborghallen 

6. & 20. maj
Mick Øgendahls FEST
Sted: Skråen
Ekstra-Ekstra-Shows er sjældent sete, men publikum kan åbenbart ikke få nok af Mick Øgendahls nye one-man show FEST. Og det med god grund! Han er i topform. Man har lidt indtrykket af, at Mick kan læse gårsdagens avis højt, og så ligger alle flade af grin på gulvet. Få er sjove som ham og det nye show er bestemt ingen undtagelse.
Læs mere om Micks genbesøg i Aalborg

11. maj
Brian Mørk Show - Comedy ZOO On tour
Sted: Skråen
Brian Mørks sorte, satiriske humor har sat ham på landkortet som en af de mest genkendelige komikere i landet. I hans nye show har han prikket nogle af de største comedy-profiler i landet på skulderen og taget dem med rundt i landet på en impro-tour.
Læs mere om hr. Mørks nye show på Skråen

12. maj
Store Badedag
Sted: Kunsten
Store Badedag, Store Bededag den 12. maj skydes sommeren igang på Kunsten, når der tændes for Jeppe Heins springvand. Ingen ringere end Sofie Østergaard fra MGP underholder...
Læs mere om Store Badedag på Kunsten

12. maj
Wangel
Sted: Musikkens Hus, Øvre Foyer
Wangel er efterhånden ikke længere ny på den danske musikscene. Talentet er uomtvisteligt og musikken anmelderrost til anmelderskyerne. Singlen "Seoul" vækker formentlig genklang hos de fleste, men Wangel er meget mere end den sang, og han er ustyrligt god live!
Læs mere om Wangels besøg i Musikkens Hus

19. maj
Harry Potter og De Vises Sten In Concert
Sted: Gigantium
Du kender universet, du kender drengen, du kender vennerne, du kender lærerne, du kender Ham-der-ikke-må-benævnes, du kender eventyrerne. Men du har aldrig oplevet dem på den her måde!
Der er garanti for gåsehud når Aalborg Symfoniorkester akkompagnerer Harry Potter på hans vej til De Vises Sten og i hans kamp mod ondskaben selv.
Accio billetter!
Læs mere om Harry Potter In Concert

19. maj
Bob Mintzer & Nordkraft Big Band
Sted: Musikkens Hus, Intimsalen
Er du til saxofonspil i verdensklasse? Så kommer der sjældent bedre muligheder for at opleve det helt tæt på, end når Bob Mintzer for en gangs skyld lægger vejen forbi Aalborg. Mintzer har skrevet musik til Big Bands verden over i det meste af fem årtier, men det er Aalborgs eget Nordkraft Big band, der akkompagnerer ham denne aften.
Læs mere om Bob Mintzers koncert i Musikkens Hus

20. & 21. maj
Onkel Reje kommer til Fårup Sommerland
Sted: Fårup Sommerland
To dage i træk får Fårup Sommerland besøg af den musikalske og ikke mindst legesyge Onkel Reje som alle børn efterhånden kender fra Ramasjang. Kom og få et godt grin og en hyggelig dag med en Onkel der bare ikke kan li´at gå i bad!
Læs mere om Fårup Sommerlands besøg af Onkel Reje 

21. maj
Aalborg Halvmarathon
Sted: Rundt i byen...
Aalborg Halvmarathon løber bogstaveligt talt af stablen for fjerde år i træk. I år er der endda også mulighed for at deltage i et 10 km-løb, hvis man synes 21 km er lige til den lange ende. Tusindvis af løbere bliver båret gennem Aalborgs gader af endnu flere begejstrede heppere. En festdag for løbere, og Aalborg glæder sig...
Læs mere om Aalborg Halvmarathon 

27. maj
Aalborg Karneval
Sted: Aalborgs gader og afsluttende samling i Kildeparken
Få begivenheder definerer en by som Aalborg Karneval har defineret Aalborg. En hel dag med fest og farver i Aalborgs gader, alverdens farverige og opfindsomme udklædninger og frem for alt højt humør. Deltag i eller følg optoget som det slanger sig igennem en feststemt by og traditionen tro ender ud i en kæmpe fest i Kildeparkens grønne arealer.
Læs mere om Aalborg Karneval

27. & 28. maj
Kom og mød Quizmonster og Joakim 
Sted: Fårup Sommerland
I weekenden den 27. og 28. maj kan du opleve Quizmonster og Joakim i Fårup, når de kommer og underholder de mindste. Quizmonster og Joakim kommer og optræder med deres eget quizshow. Se når Joakim kæmper en brav kamp med at tøjle Quizmonster, så han holder sig væk fra de lækre, små børn på tilskuerrækkerne. 

Pas på... Quizmonsteret er evigt sulten! Heldigvis har alle børn i publikum overlevet showet - indtil videre :-)
Læs mere om Quizmonster og Joakims besøg i Fårup Sommerland 

Juni

11. juni
Kom og mød Motor Mille 
Sted: Fårup Sommerland
Motor Mille slår en smut forbi Fårup Sommerland for at give den fuld gas med sang, musik, dans og ballade. En sikker vinder blandt de små, der kender hende fra Ramasjang.
læs mere om Motor Milles besøg i Fårup Sommerland 

17. & 18. juni
Kom og oplev MGP-stjernerne
Sted: Fårup Sommerland
MGP vender tilbage i 2017 med et helt nyt kuld af talentfulde og dygtige børn. I weekenden den 17. og 18. juni har du mulighed for at opleve et par af finalisterne fra årets MGP. Der er koncert både lørdag og søndag. Så kom og vær med, når MGP-stjernerne giver den gas :-)
Læs mere om når MGP kommer til Fårup 

28. juni - 1. juli
Nibe Festival
Sted: Skalskoven i Nibe
For 33. gang afvikles der Nibe Festival i den hyggelige skalskov i Nibe. Over 15.000 daglige gæster sætter kolorit på fire dage med omkring 100 forskellige live-koncerter. Alt fra verdensstjerner til små nationale stjernefrø er på programmet, og musikken kan høres langt omkring. Stemningen får man dog kun i skoven, sammen med alle de andre glade festivaldeltagere.
Læs mere om Nibe Festival

29. juni - 2. juli
DGI Landsstævne 2017
Sted: Aalborg og omegn
Danmarks største idrætsfestival kommer til Aalborg for aller første gang når mere end 25.000 deltagere og 70.000 tilskuere gæster Limfjordsbyen. Mere end 25 forskellige idrætsgrene folder sig ud i Aalborg og omegn og støder sammen til festlige arrangementer, koncerter og hyggestunder over fire uforglemmelige dage med fuld drøn på.
Læs mere om DGI Landsstævne 2017

HIGHLIGHTS

Se liste med de største higlights i Aalborg frem i tiden 

Tips til shopping i Aalborg

Aalborg Storcenter
På Centertorvet i Aalborg Storcenter foregår der mange spændende aktiviteter.
Læs mere om aktiviteter i Aalborg Storcenter...

Friis Shoppingcenter
Hold dig orienteret om de forskellige aktiviteter i Friis Shoppingcenter.
Læs mere om aktiviteter i Friis...

Salling
Kig ind i Stormagasinet Salling og få shoppinglysten stillet i det flotte nyistandsatte center.
Læs mere om aktiviteter i Salling... 

 

Tilmeld dig ugentligt nyhedsbrev

- og få weekendens bedste begivenheder direkte i din indbakke
Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få weekendens bedste begivenheder, direkte i din indbakke hver torsdag.

* indicates required

Del denne side

Highlights i Aalborg

Highlights i Aalborg

Check vores liste med udvalgte highlights i Aalborg. Aalborg er Nordjyllands hovedstad - og det er her det sker! Her på listen finder du de største og mest spændende begivenheder i den kommende tid...

Det sker i Aalborg denne weekend

Det sker i Aalborg denne weekend

Få inspiration til hvordan du kan tilbringe weekenden i Aalborg. Vi har samlet små og store begivenheder her, så du let kan få overblik...

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kunsten - en arkitektonisk perle

Kunsten - Aaltos verdensberømte museum - er i topform efter en gennemgribende restaurering og klar til at modtage glade gæster.

Familiesjov i Aalborg

Familieoplevelser i Aalborg

Aalborg er en oplagt base for familenærvær. Her kan I blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen.

Aalborg Beerwalk

Aalborg Beerwalk

Smag 6 velskænkede specialøl på op til 8 herlige pubs i hjertet af Aalborg sammen med familie, venner eller kollegaer...

Gå tur langs Aalborgs havnefront

En gåtur langs Aalborgs nye havnefront byder på mange forskelligartede oplevelser. 

Klik her og se hvad du kan møde på din vej - Gå tur langs Aalborgs havnefront

På tur langs Aalborgs havnefront

 

De Syngende Træer

De Syngende Træer i Kildeparken er et musikalsk fænomen, hvor over 80 kunstnere har plantet hver deres træ. Tryk på knappen på træet og hør musikken strømme ud af træerne...   

De Syngende Træer