Den dejligste jul i Aalborg

Julen i Aalborg er højsæson for traditioner. Hvert år vender Julemarkedet på Gl. Torv tilbage, hvor julehytter, juletræer, julelys og juleunderholdning sikrer, at du kommer i den rette julestemning. Du kan også møde den ægte Julemand der ankommer med skib direkte fra Grønland.

Velkommen til julehygge i Aalborg!

Julesjov

Julen i Aalborg byder på masser af oplevelser for hele familien ligemeget om I er til klassisk eller moderne jul.

Gå ombord i vores julewebguide og saml inspiration til en dejlig julehøjtid i Aalborg med hygge, nærvær, indkøb og underholdning. 

Glædelig jul!

 

 

Når julen står for døren bugner Aalborg af oplevelser for hele familien. Tag på juletur med Limfjordsbanen og køb juletræ. Besøg Julemanden på det store julemarked på Gammel Torv, lyt til julekoncerter eller se et af de mange flotte juleshows. 

Hvert år op til jul forvandeles Aalborgs største plads, C.W. Obels Plads, til en stor juleby, med julemarked, pariserhjul og hyggelig juleunderholdning.

Aalborg summer af aktivitet året rundt. Det kulturelle udbud er stort og varieret - fra store shows, koncerter og teaterforestillinger til små intime livekoncerter. Se de mange begivenheder her...

Jul i Aalborg - traditionernes tid

Julen byder på gode, gamle juletraditioner og det gør den også i Aalborg.

Julemanden ankommer til Aalborg med sit skib fra Grønland - ganske som han plejer.

Butikkerne bugner af gode emner til julegaver og er flot pyntet op til jul - ganske som de plejer.

Byen er i julestemning med lys i trætoppene, lys i gaderne og lys i øjnene på de små børn, som glæder sig til jul - ganske som de plejer.

Oplev hvordan dyrene i Aalborg Zoo holder jul og find ud af om giraffen har nissehue på. 

Online Booking

Vi har samlet en række idéer til anderledes julegaver, som vi er sikre på vil bringe glæde, når de åbnes den 24. december. Så afsted på julegavekøb i Aalborg...

Er du træt af jul alle vegne, julesange, julepynt, julekalendere og julesnak, så se med her. Her er en side til dig, der trænger til et pusterum fra alt juleriet.

Aalborg Beerwalk julegaveæske

Årets julegaveidé leveret i flot gaveæske. Danmarks mest velskænkede advents- og julekalender. 4 Aalborg Beerwalk - 24 skønne juleøl - 400 kr.

Aalborg Beerwalk julekalender

En lille frisk tur på skøjtebanen på C.W. Obels Plads lige i centrum er måske lige det, du trænger til? Lad skøjteprinsessen eller skøjteprinsen få overtaget for en stund og dans afsted på isen...

Butikkerne i Aalborg City, Aalborg Storcenter, Friis og Salling har ekstra længe åbent op til jul, så der er god tid til at få styr på julegaver og julegodter.

Få inspiration til hyggelige juleudflugter i hele Nordjylland.

Bliv inspireret til hyggelige juleoplevelser overalt i Danmark.

Kom til Aalborg Kyst og oplev ægte dansk hygge, og kom i den helt rigtige julestemning med intet mindre end tre julemarkeder i Hou, Hals og i Egense. 

Del denne side