Når julen står for døren bugner Aalborg af oplevelser for hele familien. Besøg Julemanden på det store julemarked på Gammel Torv, lyt til julekoncerter eller se et af de mange flotte juleshows. 

Besøg det hyggelige julemarked med alt, hvad julehjertet begærer.

Street Art'en i Aalborg er varieret i både farve, stil og udtryk. Se et udpluk herunder og tag ud og find din egen favorit.

I Aalborg blomstrer det med spændende kunsthåndværkere, små og store gallerier og smukke arkitektoniske perler, så snyd ikke dig selv for en tur i Aalborgs kulturelle verden.

Kunsten - Aaltos verdensberømte museum - er i topform efter en gennemgribende restaurering og klar som aldrig før til at modtage glade gæster.

Aalborg Havnefront er en herlig oase med stemning og liv. Her finder du moderne arkitektur, lækre restauranter og plads til at nyde livet...

Intet slår virkeligheden og måske er det i virkeligheden på tide, du forkæler dig selv, din bedre halvdel og måske hele familien med et weekendophold eller en miniferie i Nordjydernes storby, Aalborg.

I aalborg kan du finde et væld af restauranter for enhver smag. Vi har udvalgt nogle, som vi kan anbefale...

I Aalborg finder du et af Nordens fineste oldtidsminder, gravet frem af et tykt sandlag, som gennem årtusinder har skjult denne skat... 

Lad dig inspirere til et besøg på en af de mest populære attraktioner i Aalborgområdet...

Aalborg er en oplagt base for familenærvær. Her kan I blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen.

Få inspiration til hvordan du kan tilbringe weekenden i Aalborg. Vi har samlet små og store begivenheder her, så du let kan få overblik...

Check vores liste med udvalgte highlights i Aalborg. Aalborg er Nordjyllands hovedstad - og det er her det sker! Her på listen finder du de største og mest spændende begivenheder i den kommende tid...

Aalborg har ændret sig meget gennem tiden, men hvordan så byen ud i "gamle dage"? Det viser vi, i samarbejde med Aalborg Stadsarkiv, i denne virtuelle guide igennem gader, langs åer og fjord, hvor før og nu billeder giver indblik i byudviklingen.