FORÅR I AALBORG: Se de gode forårsoplevelser!

Oplev kulturbyen med AalborgLive - book kulturoplevelser, overnatning og andet godt...

Backstreet Boys kommer til sommer / 9. juli i Skovdalen

AALBORG ZOO: Besøg det nye, sjove legeområde i Aalborg Zoo

SKOVROCK: ZZ Top, Thomas Helmig, TV-2, Nephew m.fl. / 18. juni - 9. august

Leos Legeland - Danmarks største legeland...

SKOVROCK: Elton John and his Band spiller i Skovdalen 5. juli 2014

Bryan Adams giver akustisk solokoncert i Aalborg Kongres & Kultur Center / 30. maj

Highlights i Aalborg

Aalborg Zoo
Elton John and his Band

Solen skinner og det er forår. Vi har samlet en lang række arrangementer i Aalborg, som du kan lade dig inspirere af.

Aalborg er fuld af gode oplevelser i foråret, både for store og små. Der vil være masser af aktiviteter og arrangementer på byens mange museer og attraktioner for både børn og voksne, og på Aalborgs teatre, spillesteder og i kulturhuse er der forestillinger og koncerter..

Med AalborgLive får du kulturoplevelser en masse. Du kan booke en enkelt koncert, et show, teaterforestilling eller flere - du kan vælge en overnatning eller flere - du kan vælge en færdigpakke eller du kan vælge andre gode sager. Tag for dig af retterne. Rigtig god fornøjelse!

Check vores liste med udvalgte highlights i Aalborg. Aalborg er Nordjyllands hovedstad - og det er her det sker! Her på listen finder du de største og mest spændende begivenheder i den kommende tid...

Få inspiration til hvordan du kan tilbringe weekenden i Aalborg og på Aalborgs kyst. Vi har samlet små og store begivenheder her...

Solen skinner, vejret er dejlig lunt og du har lyst til en slentretur. Et oplagt valg vil være en tur på Aalborgs nye havnefront. Her kan du med en frisk brise fra Limfjorden i ansigtet nyde en moderne havnefront med liv og aktivitet. 

I lørdags blev Musikkens Hus i Aalborg indviet og H.M. Dronning Margrethe kastede glans over festen med sin tilstedeværelse. Åningen blev markeret med en stor åbningskoncert og med et gigantisk fyrværkerishow på Limfjorden. 

Store kulinariske oplevelser venter på dig i Aalborg. Kom og tag en bid af byen...

 

Spændende snoede gader og smukt bevarede huse er det, der kendetegner Nibe, der har været købstad siden 1727. Byen ligger lige ned til Limfjorden og har en hyggelig havn.

Det sker i Aalborg

Det sker i Aalborg