Aalborg er dejlig på alle årstider, men i foråret har byen helt sin egen charme. I takt med at det grønne pibler frem og solen får mere magt, så ved vi, at med forår i Aalborg kommer Karneval i Aalborg og andre skønne begivenheder.

Foråret i Aalborg er fuld af gode oplevelser for både store og små. Der vil være masser af aktiviteter og arrangementer på byens mange attraktioner, som sætter skub i den gode forårsstemning.

Kunsten - Aaltos verdensberømte museum - er i topform efter en gennemgribende restaurering og klar som aldrig før til at modtage glade gæster.

Vi bor i en af Europas bedste zoologiske haver - kom og besøg os på en flot forårsdag!

Kun 30 minutter fra Aalborg finder I et fantastisk sommerland for hele familien

Intet slår virkeligheden og måske er det i virkeligheden på tide, du forkæler dig selv, din bedre halvdel og måske hele familien med et weekendophold eller en miniferie i Nordjydernes storby, Aalborg.

Få inspiration til hvordan du kan tilbringe weekenden i Aalborg. Vi har samlet små og store begivenheder her, så du let kan få overblik...

Check vores liste med udvalgte highlights i Aalborg. Aalborg er Nordjyllands hovedstad - og det er her det sker! Her på listen finder du de største og mest spændende begivenheder i den kommende tid...

Aalborg har ændret sig meget gennem tiden, men hvordan så byen ud i "gamle dage"? Det viser vi, i samarbejde med Aalborg Stadsarkiv, i denne virtuelle guide igennem gader, langs åer og fjord, hvor før og nu billeder giver indblik i byudviklingen.

I Aalborg findes alt der skinner af guld - både gastronomiske skatkamre der pirrer alle sanser, guldæg fra dyreriget, guldbelagte kunstoplevelser, arkitektoniske guldminer, der spejler sig i Limfjorden ved havnefronten og meget mere... 

Street Art'en i Aalborg er varieret i både farve, stil og udtryk. Se et udpluk herunder og tag ud og find din egen favorit.

 

 

Har du kun kort tid og gerne vil have et hurtigt overblik over hvad Aalborg kan tilbyde, så klik her og få overblik.

I Aalborg finder du et af Nordens fineste oldtidsminder, gravet frem af et tykt sandlag, som gennem årtusinder har skjult denne skat... 

Lad dig inspirere til et besøg på en af de mest populære attraktioner i Aalborgområdet...

Aalborg Havnefront er en herlig oase med stemning og liv. Her finder du moderne arkitektur, lækre restauranter og plads til at nyde livet...

I Aalborg blomstrer det med spændende kunsthåndværkere, små og store gallerier og smukke arkitektoniske perler, så snyd ikke dig selv for en tur i Aalborgs kulturelle verden.

Online Booking

I aalborg kan du finde et væld af restauranter for enhver smag. Vi har udvalgt nogle, som vi kan anbefale...

Aalborg er en oplagt base for familenærvær. Her kan I blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen.