Aalborg Zoo

I Aalborg Zoo kommer du tæt på dyrene. Hils på en ny lille orangotangunge, se de store isbjørne lege og boltre sig i vandet eller få et glimt af en af de røde pandaunger. Glæd dig til at se det flotte rovdyranlæg indviet i 2012, hvor du kan møde sjældne, asiatiske løver og Sumatra-tigre både på land og i vand. Aalborg Zoo er Danmarks anden største zoologiske have, som i 2014 blev besøgt af 415.000 gæster og er dermed Aalborgs mest populære attraktion.

Aalborg Zoo vandt i setptember 2015 guldmedalje i kategorien for dyreparker og akvarier med op til en halv million gæster årligt. Den flotte førsteplads som en af Europas bedste zoologiske haver deles med Odense Zoo. 

Dyr fra hele verden

Aalborg Zoo er Aalborgs mest populære attraktion - her kan du møde 1500 dyr i dejlige, grønne omgivelser. Du kan se dyr fra hele verden som trives i gode anlæg. Aalborg Zoo er et must. Isbjørnene har været med til at gøre Aalborg Zoo kendt og elsket - læs mere om de populære isbjørne og se dem live på webcam

aalborgzoo.dk

Isbjørnen Lars i Aalborg Zoo

Populære isbjørne

Isbjørnene i sig selv er et imponerende syn. I Aalborg Zoo er de særdeles populære, dels fordi publikum kan se isbjørnene i et af verdens bedste anlæg - både over og under vand, og dels fordi publikum kan følge isbjørnene tæt via webkamera.

Tæt på rovdyr

Glæd dig til at besøge Aalborg Zoo og se det nye rovdyranlæg fra 2012, hvor du kan møde sjældne, asiatiske løver og opleve Sumatra tigeren både på land og i vand. Her kan du følge rovdyrene på webcam - og måske får du et glimt af den flotte løvehan, Aakash, som finder sig godt til rette med at være blevet Aalborgenser.

Du kan netop nu opleve løveunger i Aalborg Zoo. Ungerne er så småt begyndt at udforske anlægget, så glæd dig til at møde de små nysgerrige størrelser i Aalborg Zoo.  

Afrika i Aalborg Zoo

Aalborg Zoo har "importeret" en landsby fra Afrika. Med huse, savanne, træer - og dyr der opleves i så naturtro omgivelser at man som besøgende næsten føler sig hensat til safari i Afrika.

Løver i Aalborg Zoo

Tigre og løver i nyt anlæg i Aalborg Zoo

I Aalborg Zoo kan du møde sjældne, asiatiske løver og opleve Sumatra-tigeren både på land og i vand i et nyt, flot rovdyranlæg. Hører du et imponerende løvebrøl, så er det den nye løvehan, Aakash, der markerer sig. Læs mere om Aalborg Zoos rovdyr...

 

Zoo-scenen i Aalborg Zoo

Det sker i Aalborg Zoo

Se aktuel kalender for de spændende aktiviteter i Aalborg Zoo - shows på Zoofariscenen løbende hen over året og et væld af andre aktiviteter

Spørg dyrepasseren

Har du et spørgsmål om dyrene i Aalborg Zoo – så spørg dyrepasserne. De har nemlig været på kursus i mundtlig formidling.

For i Aalborg Zoo skal man ikke blot se dyrene. Man skal også lære om dem og deres liv. Og de farer, som f.eks. ændringer i miljø og klima fører med sig.

Aalborg Zoo gør meget ud af at formidle viden – og fortælle gode historier – om dyrene. Det sker også på nettet, via undervisning, plancher og videoer ved dyrenes huler og grotter m.m.

Familiepicnic i storbyjunglen

Aalborg Zoo ligger kun 10 minutters kørsel fra Aalborg Centrum. Det er ikke alene en storbyjungle, hvor I møder fascinerende, eksotiske dyr. Det er også en grøn oase og en park, hvor familien kan slappe af.

I kan f.eks. slå jer med picnic-kurv på de grønne plæner – hvorfra der er flot udsigt over Aalborg by. Eller i kan slukke sult og tørst på Aalborg Zoos spisested ”Skovbakken”.

Del denne side