Cirkusrevyen 2017

Der er lagt op til grineflip i massevis, når Cirkusrevyen spiller i 2017. Stjernerne i 2016-revyen tager en sommer mere og glæder sig til i fællesskab at skabe flere fantastiske revyøjeblikke. Faktisk er der så megen god energi og kreativitet i luften i det glade team, at de slet ikke kan vente med i fællesskab at skabe endnu en forrygende revyforestilling.

Det gælder skuespillerne, Lise Baastrup, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard og Lisbet Dahl - sidstnævnte naturligvis også i rollen som instruktør - men også kapelmester James Price, koreograf René Vinther og kostumier Henrik Børgesen.

Booking

Cirkusrevyen 2017

Antal 375,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Aalborg Kongres & Kultur Center

Aalborg Kongres & Kultur Center er et af Skandinaviens største og mest fleksible kongres- og kulturcentre. Centret har hvert år flere end en halv million gæster til musik & teater, messer & udstillinger og møder & kongresser... Med flere end 100 store teater- og musikarrangementer om året er Aalborg Kongres & Kultur Center en af Skandinaviens største kulturudbydere. Der er alt fra store internationale stjernesolister, store gæstespil indenfor opera, ballet og musicals, til revyer, klassiske koncerter, børneteater og naturligvis pop- og rockkoncerter. AKKC har også de perfekte rammer og topmoderne faciliteter til både møder og kongresser – med et deltagerantal lige fra 2 og op til 2.500.
Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg
Tel.: +45 9935 5555

Email: akkc@akkc.dk
Webside: www.akkc.dk
Åbningstider
Se www.akkc.dk