Gourmet Weekend i Aalborg

En luksusweekend for to

Restaurant Mortens Kro sætter stor pris på at byde gæster fra det store ind– og udland velkommen og vise, hvad Nordjyllands interessante hovedstad byder på. 

Gourmet weekend byder på champagne og efterfølgende 5-retters gourmetmenu med lækre vine efterfulgt af kaffe og hjemmelavede chokolader på Restaurant Mortens Kro og overnatning i dobbeltværelse på Aalborgs nyeste hotel Scandic City Aalborg i confortable værelser samt økologisk morgenmadsbuffet. Gourmet Weekenden kan bestilles fra fredag til lørdag og fra lørdag til søndag året rundt.

Pris pr. person i dobbeltværelse DKK 1.698,-

Booking

Gourmet Weekend i Aalborg

Antal 1.698,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Restaurant Mortens Kro

Mortens Kro er et moderne dansk køkken med skiftende menu inspireret af verden omkring os. Råvarerne er hovedsageligt danske og gerne lokale. Mortens Kro er en af de fineste restauranter i Aalborg. I selve restauranten er interiøret luksuriøst med et New Yorker-agtigt look, og omkring champagnebaren er stemningen parisisk. Rustikke mursten, glas og stål brydes af et spændende lysdesign. Sidst på aftenen lader DJ'en musikken stige en smule, og man kan tage plads i sofaerne evt. foran pejsen og nyde kaffen, vinen eller årstidens cocktails.
Restaurant Mortens Kro
Mølleå 4
9000 Aalborg
Tel.: +45 9812 4860
info@mortenskro.dk
Webside: www.mortenskro.dk
Mandag-Lørdag 17:30 - 22:00