TV-2 – Skovrock 2017

Arrangør: Open Air

TV-2 spillede kun én koncert i 2016- og sikke en koncert! Bandet væltede Smukfest med et brag af en fest fyldt med gæster og overraskelser. Koncerten blev live-streamet på DR og set af tusinder af svært begejstrede publikummer. Lige præcis den energi tager TV-2 med rundt i sommerlandet til sommer, når de blandt andet lægger vejen forbi Skovdalen. 

Med fornyet spilleglæde og lyst til at vise, hvordan flaget skal hejses glæder TV-2 sig til at give gamle sange nyt liv, og tilføje den feeling til nye sange som over 35 års samspil giver ret til og mulighed for. Bandet har en drøm og en ambition om endnu en gang at kunne overraske sig selv og publikum ved at sætte fokus på det de kan: at skabe fælleskab, glæde og sammenhængskraft.

Denne aften kan du opleve fremadstormende Jonah Blacksmit som support. Bandet, med stærke rødder i Thy, væltede et udsolgt Skråen i februar med deres eftertænksomme musik, der rummer afdæmpede, stemningsfulde passager såvel som himmelstræbende og kraftfulde udladninger - præcis som den vestvendte brænding i kløerne på efterårsstormene fra nord.

Booking

TV-2 – Skovrock 2017

Antal 245,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Skråen

På Skråen i Aalborg kan du opleve både stand-up, foredrag og koncerter med små og store navne fra ind- og udland. Skråen er at finde i kulturhuset Nordkraft, Der er god akustik, en stor scene samt plads til over 650 stående og ca. 450 siddende gæster. Skråen er en musikforening som har arrangeret koncerter/show/events siden 1978, hvilket gør foreningen til en af landets ældste musikforeninger. Du kan møde Skråens medarbejdere og frivillige om sommeren rundt om i byen i bl.a. Kildeparken, hvor Skråen er arrangør på en række koncerter.
Skråen
Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg

post@skraaen.dk
wwww.skraaen.dk