Shu-bi-dua, The Musical – Skovrock 2017

Arrangør: Skråens Venner

Fredericia Teater sidder højt på den danske musicaltrone med deres fantastiske og imponerende opsatte musicals. 

I 2015 havde de premiere på "Shu-bi-dua - The Musical" der er skrevet over det elskede danske orkesters sange. Forestillingen blev en kæmpe succes, med fantastiske  anmeldelser, udsolgte sale og et kæmpestort publikum

Til sommer kan  Aalborg opleve “Shu-bi-dua – The Musical” i en koncertudgave med seks af de originale medvirkende og orkestret fra Fredericia Teaters anmelderroste og publikumselskede forestilling.

I et show fyldt med tempo, sang og dans garanterer vi for, at der bliver rig lejlighed til både at synge med og blive varm om hjertet. Fed Rock på Alpetoppen, Rom & Cola på Costa Kalundborg og Minus til Plus i Danmark med Midsommersangen. Det ER Stærk Tobak! 

Booking

Shu-bi-dua, The Musical – Skovrock 2017

Antal 225,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Skråen

På Skråen i Aalborg kan du opleve både stand-up, foredrag og koncerter med små og store navne fra ind- og udland. Skråen er at finde i kulturhuset Nordkraft, Der er god akustik, en stor scene samt plads til over 650 stående og ca. 450 siddende gæster. Skråen er en musikforening som har arrangeret koncerter/show/events siden 1978, hvilket gør foreningen til en af landets ældste musikforeninger. Du kan møde Skråens medarbejdere og frivillige om sommeren rundt om i byen i bl.a. Kildeparken, hvor Skråen er arrangør på en række koncerter.
Skråen
Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg

post@skraaen.dk
wwww.skraaen.dk