Kim Larsen & Kjukken – Skovrock 2017

Arrangør: Skråens Venner

Med sine fynske legekammerater i Kjukken, starter Kim Larsen tourbussen op i slutningen af maj, og spiller koncerter over sommeren til slutningen af august. Koncerterne vil blive en generøs musikalsk rundtur i Kim Larsens store sangkatalog, og vil dermed repræsentere sange fra hele den mere end 45 år lange karriere. 

Kim Larsen & Kjukken spiller to gange i Skovdalen i år, og den første koncert den 11. Agust er allerede udsolgt. Kim Larsen er populær som aldrig før i Aalborg. En udsolgt koncert til Skovrock 2016, to udsolgte koncerter i Royal Stage i December blev det til, og som vi og de mange publikummer kunne konstaterer, så er Kim Larsen & Kjukken tændte, velspillende, veloplagte og sultne som aldrig før!

Souvenirs med Sofie Bonde og Nils Torp spiller inden Kim Larsens går på scenen. De slog igennem i 1994 med sange som “Han tog et nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”, “I et sommerhus” og “Jeg hader Susanne”. 

Booking

Kim Larsen & Kjukken – Skovrock 2017

Antal 370,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Skråen

På Skråen i Aalborg kan du opleve både stand-up, foredrag og koncerter med små og store navne fra ind- og udland. Skråen er at finde i kulturhuset Nordkraft, Der er god akustik, en stor scene samt plads til over 650 stående og ca. 450 siddende gæster. Skråen er en musikforening som har arrangeret koncerter/show/events siden 1978, hvilket gør foreningen til en af landets ældste musikforeninger. Du kan møde Skråens medarbejdere og frivillige om sommeren rundt om i byen i bl.a. Kildeparken, hvor Skråen er arrangør på en række koncerter.
Skråen
Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg

post@skraaen.dk
wwww.skraaen.dk