Burhan G & Infernal – Skovrock 2017

Arrangør: RIM

Burhan G udsendte i november det nye album "Pas På Pigerne", hvor der er skruet ned for balladerne og op for ballademageren Burhan, som oser af kækt musikalsk overskud. En livekoncert med Burhan G er altid en stor oplevels, og når Burhan G indtager Skovdalen flytter han igen grænser for liveoplevelsen for publikum. Overskriften er “showtime”, og det bliver det med garanti. Der kommer til at være håndplukkede musikere fra hele verden som i fællesskab kommer til at skabe et fantastisk show, hvor publikum kan se frem til at opleve en lang række hits som “Søvnløs”, “Din For Evigt”, “Karma” og “Lucy”.

Infernal har de seneste år leveret kæmpe fester til Fredagsfest i Karolinelund. Nu skruer de endnu mere op for festmaskinen og kommer med den helt store produktion i Skovdalen.

Efter fire års udgivelsespause er de nu tilbage med nyt materiale.

Nyeste single fra Line og Paw hedder ”Hurricane” og præsenterer en varm udgave af Infernal med en god dosis Tropical House indover. Infernal brød igennem herhjemme i 90erne, hvor singler som “Kalinka” ramte hårdt på dansegulvene. Hitstrømmen fortsatte blandt andet med “From Paris To Berlin”, der siden er udgivet i mere end 35 lande verden over! 

Booking

Burhan G & Infernal – Skovrock 2017

Antal 245,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Skråen

På Skråen i Aalborg kan du opleve både stand-up, foredrag og koncerter med små og store navne fra ind- og udland. Skråen er at finde i kulturhuset Nordkraft, Der er god akustik, en stor scene samt plads til over 650 stående og ca. 450 siddende gæster. Skråen er en musikforening som har arrangeret koncerter/show/events siden 1978, hvilket gør foreningen til en af landets ældste musikforeninger. Du kan møde Skråens medarbejdere og frivillige om sommeren rundt om i byen i bl.a. Kildeparken, hvor Skråen er arrangør på en række koncerter.
Skråen
Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg

post@skraaen.dk
wwww.skraaen.dk