Allan Olsen med band & Folkeklubben – Skovrock 2017

Arrangør: Musikkens Venner

I efteråret tog Allan Olsen for første gang i otte  år på turné med et band. Det var ellers blevet Allan Olsens varemærke at hylde dét han oprindelig kom fra: solo alene på scenen. 
Heldigvis er det lige så forrygende en oplevelse at se Allan Olsen med band, som det er at høre ham udfolde sig solo. Det oplevede de mange publikummer til de to udsolgte koncerter på Skråen og GAFFA's anmelder til koncerten i Vega, som han gav fem stjerner og kaldte "en magtdemonstration fra Allan Olsen og band". Allan Olsen med band stod derfor højt på vores ønskeliste til Skovdalen, og vi er glade for at kunne præsenterer dem til en herlig sommeraften med Allan Olsens fantastiske sange, et musikalsk overskud og (er vi sikre på) et passioneret publikum.

Denne aften kan du også opleve Folkeklubben på Skovdalens scene. Folkeklubben udsendte i august 2016 deres tredje album ”Slå flint!” –en plade, der fuldender en trilogi, som startede med Nye Tideri 2013 og Danmarksfilmi 2014. Det er rendyrket folk, store (p)opsange samt hårdtslående rock’n’roll, bundet sammen af dét tekstunivers, der umiskendeligt er Folkeklubbens.  Der er med andre ord tale om popsange til den tænkende hjerne og det bankende hjerte. 

Booking

Allan Olsen med band & Folkeklubben – Skovrock 2017

Antal 245,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Skråen

På Skråen i Aalborg kan du opleve både stand-up, foredrag og koncerter med små og store navne fra ind- og udland. Skråen er at finde i kulturhuset Nordkraft, Der er god akustik, en stor scene samt plads til over 650 stående og ca. 450 siddende gæster. Skråen er en musikforening som har arrangeret koncerter/show/events siden 1978, hvilket gør foreningen til en af landets ældste musikforeninger. Du kan møde Skråens medarbejdere og frivillige om sommeren rundt om i byen i bl.a. Kildeparken, hvor Skråen er arrangør på en række koncerter.
Skråen
Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg

post@skraaen.dk
wwww.skraaen.dk