La Soirée - Spejlteltet Paradiso

Det bliver alle gode gange tre, når fantastiske La Soirée vender tilbage til Aalborg i Spejlteltet Paradiso på Teglgårds Plads.  I august 2016 oplevede næsten 3.000 nordjyder det verdenskendte australske cabaretshow og ny-cirkus i det imponerende spejltelt Paradiso ved Nordkraft. Både anmeldere og publikum var begejstrede. Det var en oplevelse uden sidestykke i forhold til, hvad vi normal oplever.

Det er showets producer og instruktør Brett Haylock, som er garant for topkvalitets underholdning, og igen i 2017 vil han sammensætte et hold af artister, komikere og sangere fra hele verden, som vil stå klar på den lille runde cabaret scene i midten af det smukke spejltelt Paradiso. 

Brett Haylock modtog i 2015 den største internationale anerkendelse med titlen som "Best Entertainment" ved Oliver Awards i London, some r teatrets svar på Oscar uddelingen.

Glæd dig til et moderne show med en energisk og potent cocktail af cabaret, ny-burlesque, cirkus, musik og komik.

Booking

La Soirée - Spejlteltet Paradiso

Antal 245,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Skråen

På Skråen i Aalborg kan du opleve både stand-up, foredrag og koncerter med små og store navne fra ind- og udland. Skråen er at finde i kulturhuset Nordkraft, Der er god akustik, en stor scene samt plads til over 650 stående og ca. 450 siddende gæster. Skråen er en musikforening som har arrangeret koncerter/show/events siden 1978, hvilket gør foreningen til en af landets ældste musikforeninger. Du kan møde Skråens medarbejdere og frivillige om sommeren rundt om i byen i bl.a. Kildeparken, hvor Skråen er arrangør på en række koncerter.
Skråen
Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg

post@skraaen.dk
wwww.skraaen.dk