Linses Talkshow – uden filter, Skråen i Nordkraft

Efter 17 fantastiske og udsolgte talkshows i 2016, kommer Linse tilbage til Aalborg i 2017 med to nye shows på Skråen.

Linse fortæller: Det er stadigvæk dig som gæst, der stiller spørgsmålene, og mig der svarer - uden filter. Jeg tager selvfølgelig en eller flere hemmelige gæster med til hvert show - i 2016 var mine gæster bl.a.: Geggo, Cengiz, Didde, Mopper, Mikkel Kessler, Ronni Garner, Moster Niller og selvfølgelig Jytte og Cino.  Intet talkshow er ens, og der er mange ekstra små overraskelser – blandt andet har der været frieri på scenen, goodiebags, og meget mere. 

Et STORT tak, til alle de FANTASTISKE gæster til mine talkshows i 2016, det var som at lande i en blød dyne, og jeg er stadigvæk helt høj, efter de mange oplevelser og grin, som vi havde sammen.  

Booking

Linses Talkshow – uden filter, Skråen i Nordkraft

Antal 250,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Skråen

På Skråen i Aalborg kan du opleve både stand-up, foredrag og koncerter med små og store navne fra ind- og udland. Skråen er at finde i kulturhuset Nordkraft, Der er god akustik, en stor scene samt plads til over 650 stående og ca. 450 siddende gæster. Skråen er en musikforening som har arrangeret koncerter/show/events siden 1978, hvilket gør foreningen til en af landets ældste musikforeninger. Du kan møde Skråens medarbejdere og frivillige om sommeren rundt om i byen i bl.a. Kildeparken, hvor Skråen er arrangør på en række koncerter.
Skråen
Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg

post@skraaen.dk
wwww.skraaen.dk