Chippendales – Best Night Ever

Chippendales vender endnu engang tilbare til Aalborg og er igen klar til at underholde med deres verdensberømte show!

Kvinder over hele verdenen har skreget og hvinet til synet af disse sexede mænds drivende, langsomme, sensuelle rytmer og nye poptoner, mens de stykke for stykke afsløre mere og mere af deres olieglinsende kroppe.

Siden 2014 har Chippendales én gang årligt besøgt en udsolgt Royal Stage - og 2017 skal ikke være nogen undtagelse. Så piger, sæt et kryds kalenderen og hiv veninderne med på tur – vi tør godt garantere, at I ikke går skuffede hjem!                      

Booking

Chippendales – Best Night Ever

Antal 295,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Skråen

På Skråen i Aalborg kan du opleve både stand-up, foredrag og koncerter med små og store navne fra ind- og udland. Skråen er at finde i kulturhuset Nordkraft, Der er god akustik, en stor scene samt plads til over 650 stående og ca. 450 siddende gæster. Skråen er en musikforening som har arrangeret koncerter/show/events siden 1978, hvilket gør foreningen til en af landets ældste musikforeninger. Du kan møde Skråens medarbejdere og frivillige om sommeren rundt om i byen i bl.a. Kildeparken, hvor Skråen er arrangør på en række koncerter.
Skråen
Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg

E-mail: post@skraaen.dk
www.skraaen.dk
Mød os også på facebook