OPVISNING I LAVT SELVVÆRD

På scenen sidder 4 modige mennesker, der skal dyste i samtidens favoritdisciplin: "Akkumuleret selvudlevering".

Konkurrencen er hård, og afsløringerne af hadepunkter ved egen person ophober sig i rasende fart: Ammebryster, appelsinhud og strittende ribben, pigmentløse underben, penismisundelse og slatne baller. Den neurotiske skuespillerkvartet lider af det hele, og lidt til, og lader selvværdets destruktive syndflod strømme gennem sig i forsøget på at overbyde hinanden i selvudleverende bekendelser.

Selvom præstationsangst og bekræftelsestrang kæmper bravt om opmærksomheden, er det stadig selvironien, der er kernen i denne forestilling. Uden blusel forsøger de fire brave kæmpere at omfavne selvværdet i et komisk intimunivers og humoren lurer i alle kroge af forestillingen.

Booking

OPVISNING I LAVT SELVVÆRD

Antal 185,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Teater Nordkraft

Teater Nordkraft er et af Danmarks toneangivende teatre, der præsenterer ny og udfordrende scenekunst på tværs af genrer, nationalitet og alder. Teater Nordkraft er Aalborgs vindue til verden, et sted hvor publikum møder overraskende, tankevækkende og intimt teater, som produceres og præsenteres i samarbejde med de bedste danske og udenlandske scenekunstnere. Teatret har fire sale og en hyggelig foyer i det gamle elværk i den nye kulturklynge på Havnefronten i Aalborg.
Kontakt
Teater Nordkraft
Teglgårdsplads 1
9000 Aalborg
Tlf. +45 9811 1666
www.teaternordkraft.dk

Åbningstider
Se www.teaternordkraft.dk