Sommer med det hele på Rold Storkro

Rold Storkro ligger i fantastiske og meget lidt ydmyge omgivelser ved Rebild Skov. Naturen her er overvældende og vild - og vi elsker det. Hvor ellers kan du sidde og spise din morgenmad med udsigt til legende dådyr eller skoven der vågner omkring dig? 

I vores køkken benytter vi kun de aller friskeste råvarer, og vi elsker at lade os inspirere af årstiderne og den natur vi bor midt i. Alt andet ville være både synd og skam.

I sommerperioden fra d. 16. juni til d. 18. august kan I nyde en velkomstdrink, 3 retters middag med vin, kaffe, cognac eller likør, overnatning og selvfølgelig morgenmad på Rold Storkro til kun 995,- 

 

Booking

Sommer med det hele på Rold Storkro

Antal 995,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Rold Storkro

I udkanten af voldsomme Rebild Skov ligger Rold Storkro som en perlen i en kæmpe skovøsters. Dådyrene leger omkring os, skoven blomstrer vildt, og man kan se det hele fra vores velplacerede panoramaudsigt. Køkkenet hos Rold Storkro elsker at lade sig inspirere af årstiderne og den natur de praktisk talt kokkererer midt i. Tag picnickurven med i skoven, på kanotur eller bare med på terrassen og træk stikker fra hverdagen - det kan anbefales!
Hver dag, 24 timer i døgnet!