Madame Butterfly

Aalborghus Slotsgaard er den perfekte ramme for koncerten med Skånska Operan, der kommer forbi Aalborg med Puccinis mesterværk Madame Butterfly.

Skånska Operan fremfører det måske største, mest politiske og mest hjerteskærende værk i hele operalitteraturen. Geishaen Cio-Cio San forelsker sig dødeligt i den amerikanske søofficer Pinkerton og giver afkald på alt for at blive hans hustru. For ham er det dog bare tidsfordriv. Han rejser hjem til USA for at finde sig en rigtig kone og efter nogle år vender han tilbage til Japan – dog kun for at hente sin søn.

Forestillingen finder sted i Aalborghus Slotgård. I tilfælde af regnvejr flyttes forestillingen til Vor Frue Kirke.

Booking

Madame Butterfly

Antal 175,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Musikkens Hus

På Aalborgs havnefront med frit udsyn over Limfjorden finder man Musikkens Hus; nordjydernes musikalske samlingspunkt og en arkitektonisk perle tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Coop Himmelb(l)au. Musikkens Hus er det største og mest ambitiøse musikhusprojekt i Danmark i nyere tid. Huset består af mere end 20.000 m2 fordelt på ni plan med bl.a. fire koncertsale, en indbydende restaurant, en spændende foyer samt undervisnings- og administrationsfaciliteter. Visionen er at skabe et levende rum for produktion og udfoldelse af symfonisk musik og at være samlende fyrtårn for musik i Nordjylland. Kort sagt ...at bevæge med musik.
Kontakt
Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
DK 9000 Aalborg

Hjemmeside: www.musikkenshus.dk
Email: info@musikkenshus.dk
Telefon: +45 6020 3000
Facebook: www.facebook.dk/musikkenshus


Billetkontorets åbningstider:
Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.00 samt to timer før forestillingsstart.
Søndage og helligdage holder billetsalget åbent to timer før forestillingsstart.
Billetkontorets telefontider: Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.00