Operamiddag

Få en oplevelse der stimulerer alle sanser.

Den store operamiddag er blevet en fast tradition i Musikkens Hus. Restauratøren fra Musikkens Spisehus, Michael Kopp sammensætter en 4-retters menu med brug af årstidens bedste råvarer, som bliver tilberedt med sans for detaljen og serveret i smuk harmoni med aftenens musikalske indhold. Aftenens musikprogram består af en afvekslende cabaret sammensat af opera, operette og musical, serveret med både følelse og glimt i øjet af de prisbelønnede operasangere Stina Schmidt og Thomas Storm. Ved flyglet sidder aftenens konferencier, pianist Jacob Beck. 

Operamiddagen serveres i øvre foyer under Jeppe Heins markante kunstværk, ”Spejlet”. Herfra er der direkte udgang til den store balkon med udsigt over havnefronten. 

Booking

Operamiddag

Antal 545,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Musikkens Hus

På Aalborgs havnefront med frit udsyn over Limfjorden finder man Musikkens Hus; nordjydernes musikalske samlingspunkt og en arkitektonisk perle tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Coop Himmelb(l)au. Musikkens Hus er det største og mest ambitiøse musikhusprojekt i Danmark i nyere tid. Huset består af mere end 20.000 m2 fordelt på ni plan med bl.a. fire koncertsale, en indbydende restaurant, en spændende foyer samt undervisnings- og administrationsfaciliteter. Visionen er at skabe et levende rum for produktion og udfoldelse af symfonisk musik og at være samlende fyrtårn for musik i Nordjylland. Kort sagt ...at bevæge med musik.
Kontakt
Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
DK 9000 Aalborg

Hjemmeside: www.musikkenshus.dk
Email: info@musikkenshus.dk
Telefon: +45 6020 3000
Facebook: www.facebook.dk/musikkenshus


Billetkontorets åbningstider:
Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.00 samt to timer før forestillingsstart.
Søndage og helligdage holder billetsalget åbent to timer før forestillingsstart.
Billetkontorets telefontider: Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.00