Johnny Madsen Band + Salvia

Som de fleste ved, så kan man ”ikke blive træt af Madsen-band, fordi klassisk rock’n’roll simpelthen er tidløs, når den bliver spillet med hjerte, nerve og overskud”, som BTs Steffen Jungersen har formuleret det.

Seneste udgivelser fra Johnny Madsen er albummet ”Godt Nyt”, som udsendtes i efteråret 2015. Albummet fik en overstrømmende modtagelse af både publikum og presse og strøg direkte til tops på albumsalgslisten. Pressen tildelte ”Godt Nyt” 5 og 6 stjernede anmeldelser og overskrifter som ”Madsens mesterværk”, ” Seriøst godt nyt fra Johnny Madsen” og ”Nu er den jo hel gal – Johnny Madsen har begået sit bedste album i tyve år” prægede modtagelsen.

Johnny Madsen ville uden tvivl også toppe en "Fredagsfest-hitliste". Han har spillet der adskillige gange, og vi har flere gange måtte lukke indgangene, fordi der ikke kunne lukkes flere ind.

Når Johnny Madsen Band forlader scenen i Karolinelund, fortsætter festen til afterparty på Skråen kl.22.30, hvor The Billiteers leverer musikken og feststemningen. Der er fri entré for alle, der har været til Fredagsfest inden og har armbånd på. Derudover koster entréen kun 50 kr. og købes i indgangen fra kl. 22.00.

Pris: 50 kr. i indgangen/100 kr. inkl. gebyr i forsalg via Billetlugen

Booking

Johnny Madsen Band + Salvia

Antal 100,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Skråen

På Skråen i Aalborg kan du opleve både stand-up, foredrag og koncerter med små og store navne fra ind- og udland. Skråen er at finde i kulturhuset Nordkraft, Der er god akustik, en stor scene samt plads til over 650 stående og ca. 450 siddende gæster. Skråen er en musikforening som har arrangeret koncerter/show/events siden 1978, hvilket gør foreningen til en af landets ældste musikforeninger. Du kan møde Skråens medarbejdere og frivillige om sommeren rundt om i byen i bl.a. Kildeparken, hvor Skråen er arrangør på en række koncerter.
Skråen
Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg

post@skraaen.dk
wwww.skraaen.dk