NOAH + What a Month

Som del af sidste års Toppen af Poppen-hold fik NOAH – i dag synonym med sangeren og sangskriveren Troels Gustavsen - i den grad præsenteret sin store musikalitet og unikke stemme for danskerne. Og da han i november udgav ”1988”, var det også med umiddelbar succes og topplacering på hitlisten, hvor albummet siden udgivelsen har været blandt de 10 mest solgte. Albummet rummer de store singler, som NOAH havde hittet med i årets løb: ”På vej hjem”; ”Før vi falder”, ”Vi brænder” og ikke mindst ”Kære mor”.

Noah brød igennem i 2012 med ”Alt er forbi”. Dengang som en duo, hvor Troels Gustavsen var i selskab med sangeren Lasse Dyrholm. Også debutalbummet ”Noah” var en umiddelbar succe, med ”Alt er forbi” og andre andre store singler og hits inkluderet ”Over byen” og ”Det’ okay”.

Inden NOAH indtager Karolinelund, kan publikum se frem til først at opleve locale What a Month som deltog i dette års Band Battle på Skråen.

Efter koncerten i Karolinelund er der afterparty på Skråen kl.22.30, hvor Superstition står klar til at tage imod de feststemte gæster. Der er fri entré for alle, der har været til Fredagsfest inden og har armbånd på. Derudover koster entréen kun 50 kr. og købes i indgangen fra kl. 22.00.

Pris: 50 kr. i indgangen/100 kr. inkl. gebyr i forsalg via Billetlugen

Booking

NOAH + What a Month

Antal 100,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Skråen

På Skråen i Aalborg kan du opleve både stand-up, foredrag og koncerter med små og store navne fra ind- og udland. Skråen er at finde i kulturhuset Nordkraft, Der er god akustik, en stor scene samt plads til over 650 stående og ca. 450 siddende gæster. Skråen er en musikforening som har arrangeret koncerter/show/events siden 1978, hvilket gør foreningen til en af landets ældste musikforeninger. Du kan møde Skråens medarbejdere og frivillige om sommeren rundt om i byen i bl.a. Kildeparken, hvor Skråen er arrangør på en række koncerter.
Skråen
Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg

post@skraaen.dk
wwww.skraaen.dk