Medina + Norell

Den danske popsangerinde fik sit gennembrud med albummet Velkommen til Medina i 2009 og har siden da ligget i toppen af de danske hitlister.

Medina har tidligere besøgt både Skråen og Skovdalen og i 2016 fik hun tildelt æresprisen ved Danish Music Awards for hendes bidrag til dansk musik. Oveni fik hun rosende ord med på vejen: ”Det kræver et særligt talent at kunne åbenbare storheden i de simple følelser for os andre. Og det kræver hårdt arbejde gang på gang og hit på hit – igennem et årti – at kunne tage os med helt ind i dine sange. ........ Du tør at være sårbar. Du tør at være stærk. Og du har samtidig fået os til at danse som få.”

Pris: 50 kr. i indgangen/100 kr. inkl. gebyr i forsalg via Billetlugen.

Booking

Medina + Norell

Antal 100,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Skråen

På Skråen i Aalborg kan du opleve både stand-up, foredrag og koncerter med små og store navne fra ind- og udland. Skråen er at finde i kulturhuset Nordkraft, Der er god akustik, en stor scene samt plads til over 650 stående og ca. 450 siddende gæster. Skråen er en musikforening som har arrangeret koncerter/show/events siden 1978, hvilket gør foreningen til en af landets ældste musikforeninger. Du kan møde Skråens medarbejdere og frivillige om sommeren rundt om i byen i bl.a. Kildeparken, hvor Skråen er arrangør på en række koncerter.
Skråen
Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg

post@skraaen.dk
wwww.skraaen.dk