Queen Machine

Queen Machine skruer atter op for musikalsk vellyst og visuelle effekter i en kæmpe fejring af Queens spektakulære univers. Fra storladne megahits som ’We Will Rock You’ og ’I Want To Break Free’ over de følelsesladede ballader som ’Somebody To Love’ til dem, der bare skal være der, som ’Bohemian Rhapsody’ og ’We Are The Champions’.

Queen Machine er i musikalsk topform og fulde af inspiration, efter at de sidste år selv oplevede en Queen-koncert med flere af de originale Queen-medlemmer. Forsanger Bjarke Baisner havde, som én af ganske få, æren af at trykke de originale bandmedlemmer i hånden, og det siger en hel del om Queen Machines internationale niveau.

Da Queen Machine spillede til Fredagsfest i 2016, måtte vi melde udsolgt inden koncerten startede.. Så kom i god tid, hvis du vil sikre dig et armbånd (eller flere) til Karolinelund!

Når Queen Machine forlader scenen i Karolinelund, fortsætter festen til afterparty på Skråen kl.22.30, hvor The Real Fake Stars søger for musikken og den gode feststemning. Der er fri entré for alle, der har været til Fredagsfest inden og har armbånd på. Derudover koster entréen kun 50 kr. og købes i indgangen fra kl. 22.00.

Pris: 50 kr. i indgangen/100 kr. inkl. gebyr i forsalg via Billetlugen

Booking

Queen Machine

Antal 100,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Skråen

På Skråen i Aalborg kan du opleve både stand-up, foredrag og koncerter med små og store navne fra ind- og udland. Skråen er at finde i kulturhuset Nordkraft, Der er god akustik, en stor scene samt plads til over 650 stående og ca. 450 siddende gæster. Skråen er en musikforening som har arrangeret koncerter/show/events siden 1978, hvilket gør foreningen til en af landets ældste musikforeninger. Du kan møde Skråens medarbejdere og frivillige om sommeren rundt om i byen i bl.a. Kildeparken, hvor Skråen er arrangør på en række koncerter.
Skråen
Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg

post@skraaen.dk
wwww.skraaen.dk