Roberto Alagna koncert og slotsophold

Få en magisk musikoplevelse med én af verdens absolut bedste tenorer og top det af med en fortryllende overnatning i vidunderlige omgivelser.

Musikkens Hus og Store Restrup Slotshotel er gået sammen om at skabe en uforglemmelig oplevelse. Du skal til koncert med verdenstenoren Roberto Alagna i helt unikke ramme i Nordjyllands nye kulturperle – Musikkens Hus og efterfølgende overnatning på det smukke slotshotel. 

Pakketilbud 

Billetprisen til Roberto Alagna ligger på 500-700 kr. Overnatningen tilkøbes for 500 kr. pr. person i dobbeltværelse og 800 kr. for enkeltværelse. Tilbuddet er inkl. morgenmad. 

Kilik Book og følg anvisningen på siden.

Booking

Roberto Alagna koncert og slotsophold

Antal 1.200,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Musikkens Hus

På Aalborgs havnefront med frit udsyn over Limfjorden finder man Musikkens Hus; nordjydernes musikalske samlingspunkt og en arkitektonisk perle tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Coop Himmelb(l)au. Musikkens Hus er det største og mest ambitiøse musikhusprojekt i Danmark i nyere tid. Huset består af mere end 20.000 m2 fordelt på ni plan med bl.a. fire koncertsale, en indbydende restaurant, en spændende foyer samt undervisnings- og administrationsfaciliteter. Visionen er at skabe et levende rum for produktion og udfoldelse af symfonisk musik og at være samlende fyrtårn for musik i Nordjylland. Kort sagt ...at bevæge med musik.
Kontakt
Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
DK 9000 Aalborg

Hjemmeside: www.musikkenshus.dk
Email: info@musikkenshus.dk
Telefon: +45 6020 3000
Facebook: www.facebook.dk/musikkenshus


Billetkontorets åbningstider:
Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.00 samt to timer før forestillingsstart.
Søndage og helligdage holder billetsalget åbent to timer før forestillingsstart.
Billetkontorets telefontider: Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.00