Roberto Alagna

Aalborg får besøg af endnu én af verdens bedste tenorer, når den fransk/sicilianske verdenstenor Roberto Alagna giver koncert med Aalborg Symfoniorkester i Musikkens Hus til oktober.

1,75 meter. Mere rager Roberto Alagna ikke op i fysisk forstand, men når han åbner for sin smukke og intense lyriske tenorstemme, som ubesværet plukker høje C'er ned fra himlen, så ryger man helt frem i stolen og er ikke i tvivl:
Roberto Alagna er en verdensstjerne, og det er ikke uden grund, han er blevet kaldt ”Den fjerde Tenor” fra den gang, ”De tre Tenorer”, Domingo, Pavarotti og Carreras, forvandlede sportsarenaer til opera-arenaer.

Lad dig bevæge af manden, der i mere end 25 år har været i en klasse for sig selv i både det italienske og franske dramatiske operarepertoire.

Booking

Roberto Alagna

Antal 500,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Musikkens Hus

På Aalborgs havnefront med frit udsyn over Limfjorden finder man Musikkens Hus; nordjydernes musikalske samlingspunkt og en arkitektonisk perle tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Coop Himmelb(l)au. Musikkens Hus er det største og mest ambitiøse musikhusprojekt i Danmark i nyere tid. Huset består af mere end 20.000 m2 fordelt på ni plan med bl.a. fire koncertsale, en indbydende restaurant, en spændende foyer samt undervisnings- og administrationsfaciliteter. Visionen er at skabe et levende rum for produktion og udfoldelse af symfonisk musik og at være samlende fyrtårn for musik i Nordjylland. Kort sagt ...at bevæge med musik.
Kontakt
Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
DK 9000 Aalborg

Hjemmeside: www.musikkenshus.dk
Email: info@musikkenshus.dk
Telefon: +45 6020 3000
Facebook: www.facebook.dk/musikkenshus


Billetkontorets åbningstider:
Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.00 samt to timer før forestillingsstart.
Søndage og helligdage holder billetsalget åbent to timer før forestillingsstart.
Billetkontorets telefontider: Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.00