Mulberry Street Symphony

Anders Koppel har komponeret et unikt værk for jazztrio og symfoniorkester: Mulberry Street Symphony. Værket er inspireret af den danske fotograf Jacob Riis’ fotobog How The Other Half Lives, der viser den rå virkelighed blandt New Yorks fattigste omkring 1890. Koppel tonesætter mødet mellem den gamle verdens udvandrende masser og den nye verdens storhed og fatale storbyfælder, som Riis som emigrant havde mærket på egen krop. Efter koncerten fejrer vi Koppels 70-års fødselsdag på Øvre foyer. Jazztrioen, som indgår i Mulberry Street Symphony, står for musikken for fødselaren.

Koncerten foregår i Musikkens Hus

Booking

Mulberry Street Symphony

Antal 205,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Aalborg Symfoniorkester

Aalborg Symfoniorkester blev grundlagt i 1943 som Aalborg Byorkester, og tæller i sin nuværende form 65 musikere. Til dagligt holder orkestret til i Musikkens Hus, hvor også deres koncerter afholdes. I sin egenskab af landsdels orkester har Aalborg Symfoniorkester et omfattende aktivitetsniveau. Kernen i orkestrets virke er symfonikoncerterne, hvor orkestret i løbet af en sæson præsenterer solister og dirigenter fra den absolutte verdens elite.
Aalborg Symfoniorkester
Musikkens Plads 1
9000 Aalborg
Tlf. 98 13 19 55
www.aalborgsymfoni.dk
Se www.aalborgsymfoni.dk