Michala Petri, Lars Ulrik Mortensen & Concerto Copenhagen

Med Sonning Musikprismodtagerne Michala Petri og Lars Ulrik Mortensen på scenen venter der uden tvivl publikum en særdeles virtuos og smuk koncertaften i Musikkens Hus. Og at de optræder med ét af verdens bedste barokorkestre, Concerto copenhagen, gør det kun endnu mere spændende og stemningsfyldt.

Vi kommer vidt omkring i aftens koncertprogrammet. Fra italiensk barokmusik af de store mestre Vivaldi, Locatelli, Geminiani (Corelli) og Samartini over Händels ”Water Music” til den færøske komponist Sunleif Rasmussens ”Variationer over Sorrig og Glæde”.

Booking

Michala Petri, Lars Ulrik Mortensen & Concerto Copenhagen

Antal 200,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Musikkens Hus

På Aalborgs havnefront med frit udsyn over Limfjorden finder man Musikkens Hus; nordjydernes musikalske samlingspunkt og en arkitektonisk perle tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Coop Himmelb(l)au. Musikkens Hus er det største og mest ambitiøse musikhusprojekt i Danmark i nyere tid. Huset består af mere end 20.000 m2 fordelt på ni plan med bl.a. fire koncertsale, en indbydende restaurant, en spændende foyer samt undervisnings- og administrationsfaciliteter. Visionen er at skabe et levende rum for produktion og udfoldelse af symfonisk musik og at være samlende fyrtårn for musik i Nordjylland. Kort sagt ...at bevæge med musik.
Kontakt
Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
DK 9000 Aalborg

Hjemmeside: www.musikkenshus.dk
Email: info@musikkenshus.dk
Telefon: +45 6020 3000
Facebook: www.facebook.dk/musikkenshus


Billetkontorets åbningstider:
Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.00 samt to timer før forestillingsstart.
Søndage og helligdage holder billetsalget åbent to timer før forestillingsstart.
Billetkontorets telefontider: Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.00