DR Big Band & Curtis Stigers

Vi byder igen det nye år velkommen i festligt selskab med DR Big Band og Curtis Stigers. Så bind butterflyen, stram korsettet og glæd dig til de store evergreens fra 50’erne og 60’erne – som fx ”Fly Me To The Moon” og ”I’ve Got You Under My Skin”.

Curtis Stigers, som er noget af det tætteste, man kommer på Frank Sinatra himself, vil være aftenens solist. Han kan som få indtage en scene og skabe den kontakt med publikum, der gør, at man føler sig taget godt imod!

Nogle af hans største hits er hans versioner af ’I Wonder Why’ og ’You're All That Matters To Me’, der har været på top-10 listerne i både England og USA.

DR Big Bandet har historisk haft international status som få danske ensembler, og den status vil bandet indtage igen – ambitionen er at blive det førende bigband i Europa og hele jazz-Danmarks flagskib. 
Bandet har et overlegent musikalsk udtryk, hvad enten bandet er vært for jazzens helt store, internationale navne eller udvikler radikalt nyskabende projekter. 

Booking

DR Big Band & Curtis Stigers

Antal 300,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Musikkens Hus

På Aalborgs havnefront med frit udsyn over Limfjorden finder man Musikkens Hus; nordjydernes musikalske samlingspunkt og en arkitektonisk perle tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Coop Himmelb(l)au. Musikkens Hus er det største og mest ambitiøse musikhusprojekt i Danmark i nyere tid. Huset består af mere end 20.000 m2 fordelt på ni plan med bl.a. fire koncertsale, en indbydende restaurant, en spændende foyer samt undervisnings- og administrationsfaciliteter. Visionen er at skabe et levende rum for produktion og udfoldelse af symfonisk musik og at være samlende fyrtårn for musik i Nordjylland. Kort sagt ...at bevæge med musik.
Kontakt
Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
DK 9000 Aalborg

Hjemmeside: www.musikkenshus.dk
Email: info@musikkenshus.dk
Telefon: +45 6020 3000
Facebook: www.facebook.dk/musikkenshus


Billetkontorets åbningstider:
Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.00 samt to timer før forestillingsstart.
Søndage og helligdage holder billetsalget åbent to timer før forestillingsstart.
Billetkontorets telefontider: Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.00