Gangway

Nu får du mulighed for et genhør med indiepop-bandet Gangway og deres megahits ”My Girl and Me” og ”Mountain Song”. Det populære 80’er-band har nemlig fundet sammen igen efter næsten 20 års pause, og til efteråret genforenes de til en særlig koncert i Musikkens Hus, som byder på gamle kendinge såvel som helt nye sange.

De fleste kan synge med på Gangways storhittende sang ”My Girl and Me”, som stadig bliver spillet i stor stil i radioen. Lige før påske lød nyheden, at Gangway bliver gendannet. Opbakningen til deres første koncerter i 20 år var enorm, og der har været stor rift om billetterne i både København og Aarhus, hvor bandet annoncerede deres første koncerter. Nu udvider de efterårets comeback med et besøg i Musikkens Hus i Aalborg som følge af stor efterspørgsel fra deres nordjyske publikum.

Booking

Gangway

Antal 250,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Musikkens Hus

På Aalborgs havnefront med frit udsyn over Limfjorden finder man Musikkens Hus; nordjydernes musikalske samlingspunkt og en arkitektonisk perle tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Coop Himmelb(l)au. Musikkens Hus er det største og mest ambitiøse musikhusprojekt i Danmark i nyere tid. Huset består af mere end 20.000 m2 fordelt på ni plan med bl.a. fire koncertsale, en indbydende restaurant, en spændende foyer samt undervisnings- og administrationsfaciliteter. Visionen er at skabe et levende rum for produktion og udfoldelse af symfonisk musik og at være samlende fyrtårn for musik i Nordjylland. Kort sagt ...at bevæge med musik.
Kontakt
Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
DK 9000 Aalborg

Hjemmeside: www.musikkenshus.dk
Email: info@musikkenshus.dk
Telefon: +45 6020 3000
Facebook: www.facebook.dk/musikkenshus


Billetkontorets åbningstider:
Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.00 samt to timer før forestillingsstart.
Søndage og helligdage holder billetsalget åbent to timer før forestillingsstart.
Billetkontorets telefontider: Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.00