Joey Moe

Fredag den 6. oktober charmerer Joey Moe publikum i Koncertsalen, når han gæster Musikkens Hus med sine største hits samt helt nye sange.

I 2016 udgav Joey Moe singlerne ’Smukkest På En Søndag’ og ’Eneste’, der tilsammen er streamet tæt på 20 millioner gange. Nyeste skud på stammen er singlen ”Udenpå Indeni”, der udkom den 17 februar. 

På ”Udenpå Indeni” gjorde Joey Moe det klart, hvordan han på de seneste sange har udviklet sig til at være en yderst alsidig musiker og sangskriver. På singlen ”Eneste” viste han hidtil usete talenter med hurtigt rap-flow på en mere eksperimenterende produktion, og med sin hidtil mest streamede single ”Smukkest På En Søndag”, viste Joey en ny side af sig selv med et akustisk og simpelt lydunivers, og denne side kunne meget vel være et nyt element i blandt Joeys kommende udgivelser. 

Til efteråret drager Joey Moe ud på turné og lover flere nye sange inden.

Booking

Joey Moe

Antal 275,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Musikkens Hus

På Aalborgs havnefront med frit udsyn over Limfjorden finder man Musikkens Hus; nordjydernes musikalske samlingspunkt og en arkitektonisk perle tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Coop Himmelb(l)au. Musikkens Hus er det største og mest ambitiøse musikhusprojekt i Danmark i nyere tid. Huset består af mere end 20.000 m2 fordelt på ni plan med bl.a. fire koncertsale, en indbydende restaurant, en spændende foyer samt undervisnings- og administrationsfaciliteter. Visionen er at skabe et levende rum for produktion og udfoldelse af symfonisk musik og at være samlende fyrtårn for musik i Nordjylland. Kort sagt ...at bevæge med musik.
Kontakt
Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
DK 9000 Aalborg

Hjemmeside: www.musikkenshus.dk
Email: info@musikkenshus.dk
Telefon: +45 6020 3000
Facebook: www.facebook.dk/musikkenshus


Billetkontorets åbningstider:
Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.00 samt to timer før forestillingsstart.
Søndage og helligdage holder billetsalget åbent to timer før forestillingsstart.
Billetkontorets telefontider: Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.00