Rasmus Bjerg

I Bjergs første soloshow fik vi historien om drengen fra den lille by Vester Nebel, som slet ikke var som alle de andre. Nu skal vi høre, hvordan det gik ham, efter han forlod Vester Nebel for at forfølge sin drøm om at underholde.

Faktisk er det gået så godt, at Bjerg nu sidder i sit skærgårdskar forpustet og med lidt for høj puls, han har det godt – faktisk lidt for godt. Han er nemlig blevet ”Vel-Bjerg’et”.

Nu stiller Rasmus Bjerg sig selv spørgsmålet: Er det muligt at nyde sin velbjergethed i ro og mag? Kan man sidde i sit vildmarksbad og nyde en kold øl uden forstyrrelser? For overalt omkring sig ser han kriser; finanskriser, flygtningekriser, oliekriser og kriser i almindelighed.

Få Rasmus Bjergs syn på netop det, når han går på scenen i Musikkens Hus. Glæd dig til en underholdende aften i selskab med hele Danmarks Rasmus Bjerg.

Booking

Rasmus Bjerg

Antal 270,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Musikkens Hus

På Aalborgs havnefront med frit udsyn over Limfjorden finder man Musikkens Hus; nordjydernes musikalske samlingspunkt og en arkitektonisk perle tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Coop Himmelb(l)au. Musikkens Hus er det største og mest ambitiøse musikhusprojekt i Danmark i nyere tid. Huset består af mere end 20.000 m2 fordelt på ni plan med bl.a. fire koncertsale, en indbydende restaurant, en spændende foyer samt undervisnings- og administrationsfaciliteter. Visionen er at skabe et levende rum for produktion og udfoldelse af symfonisk musik og at være samlende fyrtårn for musik i Nordjylland. Kort sagt ...at bevæge med musik.
Kontakt
Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
DK 9000 Aalborg

Hjemmeside: www.musikkenshus.dk
Email: info@musikkenshus.dk
Telefon: +45 6020 3000
Facebook: www.facebook.dk/musikkenshus


Billetkontorets åbningstider:
Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.00 samt to timer før forestillingsstart.
Søndage og helligdage holder billetsalget åbent to timer før forestillingsstart.
Billetkontorets telefontider: Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.00