Yokai

YOKAI er en historiefortælling med hele kroppen. I en kombination af dans, magi, poesi og komplet stupiditet formidles en fantastisk fabel om menneskets forsøg på at spore håb. En mimisk fortælling der kurerer fortvivlede sind!
På et affolket sted, sandsynligvis i midten af ingenting, står en gruppe nysgerrigt udseende mennesker. Med miniature-træer og papirmåger i lommerne begynder de at indrette verden, som de ser den. Den kritikerroste forestilling YOKAI er fysisk teater: historiefortælling med hele kroppen. I en kombination af dans, magi, poesi og komplet stupiditet formidler kompagniet The Krumple en fantastisk fabel om menneskets forsøg på at spore håb i momenter af fortvivlelse.

Booking

Yokai

Antal 185,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Teater Nordkraft

Teater Nordkraft er et af Danmarks toneangivende teatre, der præsenterer ny og udfordrende scenekunst på tværs af genrer, nationalitet og alder. Teater Nordkraft er Aalborgs vindue til verden, et sted hvor publikum møder overraskende, tankevækkende og intimt teater, som produceres og præsenteres i samarbejde med de bedste danske og udenlandske scenekunstnere. Teatret har fire sale og en hyggelig foyer i det gamle elværk i den nye kulturklynge på Havnefronten i Aalborg.
Kontakt
Teater Nordkraft
Teglgårdsplads 1
9000 Aalborg
Tlf. +45 9811 1666
www.teaternordkraft.dk

Åbningstider
Se www.teaternordkraft.dk