RETHINK FUCK

Den verdenskendte danske koreograf Palle Granhøj sagde sidste år farvel til Aarhus efter at have været byens dansemæssige midtpunkt i over 27 år. Nu har han lavet en forestilling om dette farvel.

Rethink Fuck er et øjebliks-portræt, der er skabt på baggrund af et akut behov for at få udtrykt ophobede følelser. Palle har gentænkt udvalgte scener fra tidligere forestillinger og sammensat dem på ny samt tilføjet et par nye scener. Til at hjælpe sig på scenen har han medbragt sin "musikalske muse", sin "lidenskabelige muse" og sine to dæmoner - en mandlig og en kvindelig.

Booking

RETHINK FUCK

Antal 185,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Teater Nordkraft

Teater Nordkraft er et af Danmarks toneangivende teatre, der præsenterer ny og udfordrende scenekunst på tværs af genrer, nationalitet og alder. Teater Nordkraft er Aalborgs vindue til verden, et sted hvor publikum møder overraskende, tankevækkende og intimt teater, som produceres og præsenteres i samarbejde med de bedste danske og udenlandske scenekunstnere. Teatret har fire sale og en hyggelig foyer i det gamle elværk i den nye kulturklynge på Havnefronten i Aalborg.
Kontakt
Teater Nordkraft
Teglgårdsplads 1
9000 Aalborg
Tlf. +45 9811 1666
www.teaternordkraft.dk

Åbningstider
Se www.teaternordkraft.dk