DGI Landsstævne 2017

Op mod 30.000 deltagere vil sammen med familie og venner gæste Aalborg, når DGI´s Landsstævne 2017 løber af stablen. Havnefronten danner rammen om en storslået idrætsbegivenhed, når hele Danmark retter sigtet mod Limfjordsmetropolen.

Fra d. 29. juni til d. 2. juli bliver Aalborg forvandlet fra en sportstosset by til et decideret idrætsmekka. De op mod 30.000 deltagere skal dyste og duellere i 30 forskellige idrætsgrene rundt omkring i Aalborg. Gigantium og Aalborg Portland Park er oplagte knudepunkter, men også Havnefronten, Limfjorden og den omkringliggende natur får store roller at spille.  

Som noget hel nyt i en landsstævneby bliver der i Aalborg bygget et spændende og inspirerende landsstævnecentrum midt på den summende Havnefront. Med Limfjorden i ryggen, de mange åbne arealer med plads til kreativitet og kropslig udfoldelse og de snoede og hyggelige storbygader et stenkast derfra virker Havnefronten som et naturligt samlingssted for de tusindvis af gæster.

”Idrætten ud i byens rum”…

… er overskriften for dette års Landsstævne, og med Havnefrontens centrale placering er der alle chancer for at leve op netop hertil. Og byen glæder sig! Ja, den glæder sig så meget, at en stor del af byens kulturelle højborge inviterer alle de mange gæster indenfor med helt særligt gode tilbud designet til DGI-lejligheden. De kan alle findes lige nøjagtigt her.

Aalborg er vant til at få gæster, og de mange deltagere og besøgende vil blive mødt af en toptunet turistby. Over 4000 frivillige står klar i kulisserne til at sørge for, at alle får en fantastisk oplevelse. Tilbage er kun at håbe på en masse velvilje fra de nordiske vejrguder, og selvom de til tider kan være svære at råbe op, ja så skal guderne vide, at vi ikke giver op af den grund.  

Specialtilbud til Landsstævnedeltagere

- klik videre og se en række specielle tilbud som Aalborgs kulturliv har sammensat til alle deltagere i DGI Landsstævne 2017 

Åbningstider

29/06/2017 - 02/07/2017 Mandag - Søndag

Del denne side

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

Teglgårds Plads 1, niv. 4
9000 Aalborg

Telefon

+45 79 40 41 43

Fakta

  • Type

    • Store lokale begivenheder
    • Sport
  • Udvalgte events

    • National event

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.9321905556
Latitude : 57.046527587