Egholm

Den lille ø Egholm ligger i Limfjorden mellem Aalborg og Nr. Sundby. På bare få minutter kan du blive sejlet fra færgelejet i Aalborgs vestby over Limfjorden til øen, Egholm. Øen dækker omkring 605 ha. og højeste naturlige punkt ligger bare 1,5 meter over fjordens overflade.

Hovedparten af Egholm er opdyrket, men der er stadig mulighed for at nyde den oprindelige og smukke natur på øen.

Egholm Strand
Egholm Strand er en fin og meget lavvandet strand og med den korte færgerute, ligger stranden ikke langt fra Aalborg centrum. Kajakroere fra Aalborg kan nemt lægge til her.  

Der er etableret et stinet på øen, som viser rundt til udsigtspunkterne, hvor der er vidt udsyn over Limfjordens vande og de omkringliggende højdedrag. Øen opleves bedst til fods eller på cykel.

Overnatning
Der er også en overnatningsplads med shelters, hvis man har lyst til at overnatte i det fri. Der er 3 shelters med plads til 8 personer samt bålplads. Toilet og vand findes i nærheden.

For dem der sætter pris på en rigtig seng, tilbyder Egholm Vestergaard overnatning for selskaber/kurser, mm. samt middagsarrangementer.

Egholm Købmandsbutik sælger mange forskellige varer bl.a. tøj, indretningsartikler og vintage. Skulle sulten melde sig, kan man kigge ind på Restaurant Kronborg.

Egholm er også et besøg værd under Egholm Festival.

Åbningstider

01/01/2015 - 31/12/2020 Mandag - Søndag

Del denne side

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Fakta

  • Faciliteter

    • Vandreruter
    • Toilet
    • Restaurant/Cafe
    • Afmærkede ruter

Find vej

Find vej til dette sted

Fra

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.8446270988
Latitude : 57.064626281