Det sker i Aalborg denne weekend

Vi elsker weekend
Aalborg er en livlig by, der summer af aktivitet og byder på et væld af begivenheder. Se hvad der sker i denne weekend i Aalborg...

På denne side giver vi dig hver torsdag mulighed for at se alle de spændende ting du kan opleve i Aalborg i weekenden. Er du ikke allerede tilmeldt vores nyhedsbrev, kan du i boksen til højre tilmelde dig vores weekendmail. Ved at tilmelde dig weekendmailen, får du automatisk en e-mail hver torsdag kl. 14.00 med inspiration til, hvad du kan opleve af spændende ting i Aalborg i weekenden.

Vi gør specielt opmærksom på disse tre arrangementer...

Lørdag
Aalborg MTB Marathon
Sted: Nordkraft
Kom og hep på din favorit når Aalborg MTB Marathon skydes i gang denne lørdag. Der er distancer på 100, 55, og 25 km, og de bugter sig gennem bl.a. Mølleparken, Poulstrup, Golfparken og Øster Ådalen. Så pak madkurven og find din plads i Aalborgs dejlige grønne områder, mens cyklerne suser forbi – måske det er din tur næste år? Det hele starter og slutter i Nordkraft, hvor der rig mulighed for møde rytterne og opleve det hele up-close.
- Kl. 9.45
- Entré: fri entré som tilskuer
Læs mere om Aalborg MTB Marathon…

Lørdag
The Uffe Holm Show 4
Sted: Skråen
Når et show ikke anbefales til unge under 15 år, er der lagt op til et indhold, der kan prikke lidt til folks grænser – og det er præcis hvad Uffe Holm gør. Som i sine tidligere shows, lægger han ikke fingre imellem, men serverer de iskolde, jernhårde og yderst morsomme jokes på et sølvfad. Første show er udsolgt, så skynd dig at få fingre i billetter!
- Kl. 22
- Entré: DKK 295
Læs mere om The Uffe Holm Show 4 i Aalborg…

Lørdag
Platt-form
Sted: Aalborg Kongres og Kultur Center
Den ene kender vi som Krumme, den anden som Lykke og den tredje som bøssen i Sorte Kugler. Tilsammen kalder de sig PLATT-FORM, og leverer et både musikalsk og komisk show. Der tages fat i tabuer og trends der er yderst tidssvarende, og med en musikalsk tvist, er der lidt for alle i denne anderledes forstilling.
- Kl. 20
- Entré: DKK 225
Læs mere om Platt-form i Aalborg…

Derudover kan du også opleve

FREDAG D. 25. APRIL

Rasmus Nøhr
Sted: Skråen
I cirka 1,5 år har vi ikke hørt nyt fra Rasmus Nøhr og band, men de er nu klar til en lille forårsturné, der giver en smagsprøve på det kommende album, der udkommer til efteråret. Hvad man kan forvente af albummet vides endnu ikke 100%, men der er, som altid, garanti for søde melodier, glade tekster med en knivspids melankoli.
- Kl. 20
- Entré: DKK 195
Læs mere om Rasmus Nøhr i Aalborg…

Papirmåne
Sted: Teater Nordkraft
Selvom Elliot er en lille dreng, har han alt for store ting at tænke på - faktisk så store at han er meget vågen, når han skal falde i søvn. Han har en guldfisk… og en tiger og en løve i plastik. Og så har han en bedste bamse, som forstår og følger ham, hvor end han går. Han har også en masse bøger, og selvom han ikke kan læse, elsker han sine bøger. De giver ham rum til at rejse derhen han vil – væk fra alle tanker og ind i fantasiens verden, hvor der måske er nogen der kan svare på alle hans store spørgsmål.
- Kl. 15
- Entré: DKK 40
Læs mere om Teater Nordkraft i Aalborg…

LØRDAG D. 26. APRIL

The Lauritz Melchior International Singing Competition - kvartfinale
Sted: Musikkens Hus
Vær med når Aalborg Symfoniorkester hylder vor tids største Wagner-sanger, Lauritz Melchoir i den prestigefyldte, internationale sangkonkurrence. Deltagerne vurderes af en international jury, og der er, traditionen tro, lagt op til sang i verdensklasse.
- Kl. 11-15.15
- Entré: fra DKK 145 eksl. gebyr
Læs mere om LMISC i Aalborg…

Drømmeland
Sted: KUNSTEN
Kom og oplev den nye udstilling på KUNSTEN under kyndig vejledning fra museets medarbejdere. Udstillingen er skabt under temaet Drømmeland, og dermed de indre kræfter der i søvnen får frit spil. Tid og rum bliver uden betydning, og der er vendt op og ned på verden som vi kender den. Gå på opdagelse i et land du aldrig kommer til i vågen tilstand.
- Kl. 10-17
- Entré: DKK 75
Læs mere om Drømmeland i Aalborg…

SØNDAG D. 27. APRIL

Solo – Daniel Svarre
Sted: Kunsthal Nord
Som individ er man kun en lille brik i et kæmpe puslespil, og brikkens form er bestemt af helheden for at kunne passe ind… Hele problematikken omkring hvordan vi påvirkes af samfundets normer er noget Daniel Svarre fokuserer på i den denne udstilling, hvor du bl.a. kan opleve værkerne ”Uniformer” og ”Positioner”. Kom og få et indblik i hvordan disse har en betydning i dagens samfund i forhold til både in- og eksklusion. Det er tankevækkende, provokerende og sidst men ikke mindst, giver det stof til eftertanke.
- Kl. 11-15
- Entré: fri entré
Læs mere om Solo – Daniel Svarre i Aalborg…

Sjov Søndag
Sted: DGI Huset i Nordkraft
Kom og få en pause fra den dejlige forårssol, og slip det indre – eller ydre- legebarn fri, når DGI Huset ombygger den store sal til et sandt slaraffenland. Du kan både finde klatrevægge, springmadrasser og en masse andet – så det er kun fantasien der sætter grænsen for den fysiske udfoldelse.
- Kl. 12-15
- Entré: DKK 50
Læs mere om DGI Huset i Nordkraft…

AAB vs. Skjern
Sted: Gigantium
Så er det blevet tid til den første semifinale i slutspillet hvor AAB tager imod Skjern. Skjern er desværre lidt bedre stillet end AAB, så kom og bak op om drengene, så de kan hive de nødvendige point hjem! Guldet kommer jo ikke til Aalborg af sig selv, og ville det ikke være fantastisk at gentage succesen fra 2013? Skynd dig at sikre en billet, og vær med når det går løs!
-Kl. 14.10
-Entré: fra DKK 150
Læs mere om AAB’s hjemmebane, Gigantium…

Familieskovtur og søndagsfrokost
Sted: Rold Skov og Storkro
Rold Skov er altid smuk og spændende, men særligt her om foråret hvor skovbunden dækkes af anemoner, og der er fuglekvidder i trætoppene. Kom med på en guidet tur gennem bl.a. Troldeskoven, Rebild Bakker og alle de mange klare kilder. Afslut det hele med en lækker frokostbuffet i de flotte omgivelser på Rold Storkro. Oveni får du én af Helge V. Qvistorffs i alt 7 gavebøger – så er det jo med at komme tilbage seks gange, og fuldende din samling!
- Kl. 10.30
- Pris: DKK 258 (børn under 12 år: DKK 125)
Læs mere om Rold Storkro…

 

Fandt du ikke noget, der fangede din interesse, kan du her under finde ekstra informationer om aktiviteter i Aalborg:

Foråret er kommet og solen skinner
Forårssolen skinner dejligt på dit ansigt, når du bevæger dig udenfor og du får sikkert lyst til at opleve noget skønt. Og ikke nok med det - påskeferien lokker forude. Vi har samlet en lang række arrangementer og aktiviterer i påske og forår i Aalborg. Lad dig inspirere til gode oplevelser i Aalborg på vores forårssider: Forår og påske i Aalborg og Webguide til forårsoplevelser i Aalborg

Se flere begivenheder i Aalborg...
Ønsker du at orientere dig om de større begivenheder i Aalborg året ud, kan du klikke ind på vores Highlight-liste.
Du kan også søge store og små begivenheder i Aalborg på vores Aalborgkalender - KultuNaut.

Og husk at du kan altid nyde en Aalborg Beerwalk - året rundt
Med et Aalborg Beerwalk-kit - som består af et smageglas og et kuponhæfte - kan du besøge 6 af Aalborgs pubber og nyde din foretrukne øl i hyggelige omgivelser og helst i godt selskab efter eget valg.
Læs mere om Aalborg Beerwalk...

Del denne side

Forår og sol i Aalborg

Forår i Aalborg

Forårssolen skinner dejligt på dit ansigt, når du bevæger dig udenfor og får du sikkert lyst til at opleve noget skønt. Vi har samlet en lang række arrangementer og aktiviterer i foråret i Aalborg. Lad dig inspirere til gode oplevelser i Aalborg på vores forårssider: Forår og påske i Aalborg og Webguide til forårsoplevelser i Aalborg

Nyhedsbrev

Få weekend-begivenheder i din mailboks

Vi har gjort det let for dig at få et overblik over weekend-begivenheder i Aalborg ved hver torsdag at udgive denne webguide. Men det er måske endnu lettere for dig at se samme indhold i en nyhedsmail, som lander i din mailboks op til hver weekend. Hvis du ønsker at modtage vores weekendmail, kan du tilmelde dig i tilmeldingsboksen herover. Følg linket her og se, hvordan mailen tager sig ud: Weekendmail fra VisitAalborg

Ny tigerunge i Aalborg Zoo

Tag en tur i zoo og besøg den lille tigerunge. Tigerungen er ud over at være sød, kær og charmerende en meget sjælden en af slagsen. Det er den første Sumatra-tigerunge, der er født i Danmark nogensinde. Så fej andre mindre spændende ting ud af din kalender og tag ungerne med i Aalborg Zoo. 

God fornøjelse i Aalborg Zoo

 

Det sker i Aalborg

Få et overblik over begivenheder i Aalborg og omegn.

Aalborgkalenderen - KultuNaut

Highlight-liste

Du kan også følge VisitAalborg på facebook - her poster vi dagligt tips og idéer til gode oplevelser i Aalborg.

VisitAalborg på facebook

 

Kultur i byen

Her finder du lister over koncert- og spillesteder, teatre og biografer...

Koncert- og spillesteder i Aalborg

Teatre i Aalborg

Biografer i Aalborg

AalborgLive.dk 

Aalborg Symfoniorkester

I Aalborg er vi heldige, vi har vores eget symfoniorkester som fylder byen med liflige toner året igennem.

Mød Aalborg Symfoniorkester på facebook eller se video på Aalborg Symfoniorkesters YouTube kanal...

Aalborg Symfoniorkester

 

Kunst i byen

I Aalborg finder du spændende udstillinger inden for kunst og gallerier.

Gallerier og kunsthåndværk i Aalborg

KUNSTEN - museum for moderne kunst

 

 

Attraktioner i Aalborg

I Aalborg står de gode oplevelser i kø.

Attraktioner i Aalborg

 

Shopping i Aalborg

Lad dig forføre af alle Aalborgs shoppingmuligheder:

Shopping i Aalborg...
Forførende shopping i Aalborg...
Shopping på afveje... 

I byen

Få inspiration til en dejlig tur i byen i Aalborg

Børn i byen

Klik videre på linket og få inspiration til gode famlieoplevelser i Aalborg...

Børn i byen

Instagram #visitaalborg

Aalborg summer af aktivitet året rundt. Det kulturelle udbud er stort og varieret - fra store shows, koncerter og teaterforestillinger i Aalborg Kongres & Kultur Center og på Aalborg Teater til små intime livekoncerter på byens mange spillesteder. Se de mange begivenheder her...

Check vores liste med udvalgte highlights i Aalborg. Aalborg er Nordjyllands hovedstad - og det er her det sker! Her på listen finder du de største og mest spændende begivenheder i den kommende tid...

Hvad sker der i Aalborg? Se og søg begivenheder i Aalborg på KultuNaut...

Aalborg er fuld af gode oplevelser i foråret, både for store og små. Der vil være masser af aktiviteter og arrangementer på byens mange museer og attraktioner for både børn og voksne, og på Aalborgs teatre, spillesteder og i kulturhuse er der forestillinger og koncerter..

Med AalborgLive får du kulturoplevelser en masse. Du kan booke en enkelt koncert, et show, teaterforestilling eller flere - du kan vælge en overnatning eller flere - du kan vælge en færdigpakke eller du kan vælge andre gode sager. Tag for dig af retterne. Rigtig god fornøjelse!

Se de spændende forestillinger der spiller på Aalborg Teater netop nu.

Smag 6 velskænkede specialøl på op til 6 herlige pubs i hjertet af Aalborg sammen med familie, venner eller kollegaer...

I aalborg kan du finde et væld af restauranter for enhver smag. Vi har udvalgt nogle, som vi kan anbefale...

Lad dig inspirere til et besøg på en af de ti mest populære attraktioner i Aalborgområdet...

Skovrock i Skovdalen 2014 har et stjernespækket program. Oplev ZZ Top, Nephew, Thomas Helmig, TV-2, Marie Key og Mads Langer og Lars Lilholt Band...

Vi har brygget forskellige forslag til gode oplevelser sammen. Du vil opdage at Aalborg er som en æske chokolade, den ene lækre bid efter den anden dukker op.

Solen skinner og det er forår. Vi har samlet en lang række arrangementer i Aalborg, som du kan lade dig inspirere af.