Det sker i Aalborg denne weekend

Aalborg er en livlig by, der summer af aktivitet og masser af begivenheder.

På denne side giver vi dig hver torsdag mulighed for at se alle de spændende ting, du kan opleve i Aalborg i weekenden. Er du ikke allerede tilmeldt vores weekendmail, kan du gøre det i boksen herunder. Ved at tilmelde dig, får du automatisk en e-mail hver torsdag kl. 14.00 med inspiration til din weekend.

FREDAG

Nøddeknækkeren
Oplev eller genoplev det klassiske juleeventyr om Nøddeknækkeren og pigen Clara, der får en meget speciel juleaften. Den legendariske historie opføres af internationale dansere og musikere fra London West End med kapelmesteren Ben Holder, der har sin vante gang på de store scener i London. I fjor dirigerede han musikken i musicalen Sweeney Todd og balletten The King.
- Sted: Aalborg Kongres & Kultur Center
- Kl. Kl. 20:00
- Entré: DKK 290,-
Læs mere om Nøddeknækkeren i Aalborg Kongres & Kultur Center...

LØRDAG

Pretty Maids
I sidste måned udkom det nye album fra Pretty Maids, Kingmaker, og med det har bandet formået at skabe en power-rock-plade med stærke numre og vellyd. Som altid kombinerer de det hårde med det melodiske, og du kan se frem til nye, spændende og aldeles velspillede numre og til en optræden i absolut højeste gear.
- Sted: Skråen
- Kl. 22:30
- Entré: DKK 50,-
Læs mere om Pretty Maids på Skråen...

SØNDAG

Jul med Amalie Dollerup
For en kort stund vender den charmerende Amalie Dollerup tilbage til sit gamle domæne på Aalborg Teater. Her vil tv-stjernen fra Badehotellet være hovednavnet bag en hjertevarm og intim julekoncert, der blandt andet byder på musikalske og personlige julerejser. Glæd dig til en koncert, der hylder julehyggen, samværet og traditionerne, som bringer alle i den helt rette julestemning.
- Sted: Aalborg Teater
- Kl. 16:00
- Entré: DKK 195,-
Læs mere om Jul med Amalie Dollerup på Aalborg Teater...

FREDAG

Klog på kunsten: Maria Lassnig
Sted: Kunsten
Bliv klogere på Kunsten, samlingen og særudstillingerne. Til dette foredrag vil du blive introduceret til østrigske Maria Lassnigs værker, der viser den sårbare og aldrende menneskekrop. I sin 70 år lange karriere har hun på bedste vis formået at skildre kroppen i sine farvestrålende og udtryksfulde oliemalerier.
- Kl. 10:00-11:00
- Entré: Almindelig entré (tilmelding nødvendig)
Læs mere om Klog på Kunsten: Maria Lassnig i Aalborg…

Donovan & Sebastian
Sted: Musikkens Hus
Musikkens Hus får fornemt besøg, når Sebastian med 60’er-legenden Donovan kommer forbi. Sebastian er med sit imponerende bagkatalog et urørligt ikon inden for dansk musik, og Donovan har med sin 50-års jubilæumsturné markeret sin status, som en af verdens mest eviggyldige singer/songwriters. Til koncerten kan du opleve highlights fra de to grand old men.
- Kl. 20:00
- Entré: Fra DKK 480,-
Læs mere om Donovan & Sebastian i Aalborg…

Steve-O
Sted: Skråen
Måske du kender ham fra MTVs Jackass, eller måske du har set ham i filmene af samme navn, hvor han kaster sig ud i det ene sindssyge stunt efter det andet. Uanset hvor godt du kender ham, kan du være helt sikker på, at hans show lever op til hans mantra om, at intet er vildt nok. Til showet kan du lære Steve-O (endnu) bedre at kende, når han underholder med en herlig blanding af stunts og stand-up.
- Kl. 20:00
- Entré: DKK 255,-
Læs mere om Steve-O i Aalborg…

Long Line Down – Skråen By Night
Sted: Skråen
Det er lykkedes duoen fra Aalborg at skabe en original lyd med inspiration fra støvet blues og old school rock’n’roll. Tilføj en rå og god energisk attitude, og du har en formidabel koncertcocktail. Bandet har charmeret sig ind på publikum til bl.a. Smukfest, Nibe Festival og Fredagsfest i Karolinelund, hvor de har gjort indtryk med deres autentiske og dybfølte inderlighed.
- Kl. 22:30
- Entré: DKK 50,-
Læs mere om Long Line Down – Skråen By Night i Aalborg…

FREDAG-LØRDAG

Sidste chance: Aalborg Vinterrevy 2016
Sted: Aalborg Kongres & Kultur Center
Gå ikke glip af sidste chance for en festlig og underholdende aften med Aalborg Vinterrevy 2016. Holdet bag har ærmerne fulde af underholdning, lige til at nyde for alle revyelskere. Revyholdet består i år af Rasmus Krogsgaard, Vicki Berlin, Randi Winther og Hans Holtegaard, mens Restaurant Papegøjehaven serverer deres lækre og berømte julebuffet. Aftenen sluttes af med dans, så husk danseskoene!
- Kl. 18:00
- Entré: DKK 598,-
Læs mere om Aalborg Vinterrevy 2016 i Aalborg Kongres & Kultur Center…

FREDAG-SØNDAG

Der går de vildeste rygter
Sted: Teater Nordkraft
Til denne aften i scenekunstens tegn, tager ekspert i usikkerhed, Lars Bonderup Bjørn, dig med på en lærerig tur ind i usikkerheden. Det skal blandt andet handle om den usikre fremtid på arbejdsmarkedet, velfærdssamfundets kollaps og alderdommens tågede landskaber. Det er store spørgsmål med usikre svar – eller hvad? Med Lars ved roret kan du få et bud på usikkerhedens fordele og ulemper.
- Kl. 16.00 og kl. 19:30
- Entré: DKK 185,-
Læs mere om Der går de vildeste rygter i Teater Nordkraft…

December på Springeren
Sted: Springeren - Maritimt oplevelsescenter
På Springeren kan du hver dag i december, frem til d. 23., opleve spændende juleeventyr og deltage i sjove konkurrencer. Du kan bl.a. gå på bamsejagt, klippe guirlander, lave perleplader og mange andre hyggelige ting!
- Kl. 10:00-16:00
- Entré: Almindelig entré
Læs mere om December på Springeren...

LØRDAG

Jul på rådhuset - Nisseværksted
Sted: Rådhuset
Har du brug for et afbræk fra den til tider hektiske juleshopping, kan du med fordel poppe ind forbi rådhuset, hvor der foruden en snecafé med æbleskiver og gløgg, også er opstillet et Nisseværksted. Her kan du denne lørdag muntre dig i bolsjer, når Lene Bjerre åbner bolsjeværkstedet.
- Kl. 11:00-13:00
- Entré: Fri entré
Læs mere om Jul på rådhuset - Nisseværksted i Aalborg…

Mød dyrene fra Nymarksminde
Sted: Nytorv og Nørresundby
Alle lørdage frem til jul står Nymarksminde for julestemningen med dyr og hygge. Glæd dig til et anderledes julearrangement med fjer, pels og lange ører! Du finder Nymarksminde på Nytorv mellem Spar Nord og Joe & The Juice, og i Nørresundby.
- Kl. 9:00 - 16:00
- Fri entré
Læs mere om Mød dyrene fra Nymarksminde…

Julekoncert med Aalborg Pigekor
Sted: Shoppen
Kom i julehumør i Shoppen, hvor Aalborg Pigekor synger julen ind, imens du handler ind til årets julegavelæs. Til den åbne koncert kan du nyde en række kendte julesange og –salmer, der blandt andet omfatter Vær velkommen, Et barn er født og Ave Maris Stella. Koret består af omkring 20 sangglade piger, der ledes af den garvede Flemming Danstrup.
- Kl. 13:00
- Entré: Fri entré
Læs mere om Julekoncert med Aalborg Pigekor i Shoppen…

Ford T
Sted: Skråen
Tag et afbræk fra julen og forsød din aften med lidt lækker rock’n’roll. Gennem flere koncerter, end man kan nå at tælle til på et helt liv, har Ford T for længst slået sit navn fast, som et af landets mest vedholdende, velspillende og ambitiøse hardrock bands. Bandet turnerer flittigt i både Danmark og England, og snart har de en ny plade klar, så glæd dig til at slå dig løs til en formidabel koncert!
- Kl. 22:30
- Entré: DKK 50,-
Læs mere om Ford T på Skråen...

SØNDAG

Markus von Platen & Johan Rosenmunthe
Sted: Kunsthal NORD
De to billedkunstnere Rosenmunthe og von Platen kobler deres kunstneriske praksisser og skaber sammen et eksperimenterende crossover mellem videnskab og kunst. Under titlen Core, Mantle, Crust, udspringer en fortolkning af jordens overflade i et kunstnerisk perspektiv. Jordens lag, fra kerne til kapper, danner således rammerne for flere utraditionelle og spændende værker. Glæd dig til kunst, der gør dig klogere på vores klode!
- Kl. 13:00-18:00
- Entré: Fri entré
Læs mere om Markus von Platen & Johan Rosenmunthe på Kunsthal NORD…

Familieværksted
Sted: Kunsten
Børn i alle aldre inviteres til at komme og lege, undersøge og eksperimentere med de forskellige materialer i Kunst-Lab. En professionel kunstner vil være til stede til at sætte det hele i gang, men derefter er der ingen regler. Det vigtige i Kunst-Lab er ikke, om det færdige stykke kunst er flot, men at processen bag har været en god oplevelse.
- Kl. 11:00
- Entré: Almindelig entré
Læs mere om Familieværksted på Kunsten i Aalborg…

Det sker i Aalborg...
På vores side "Det sker i Aalborg" finder du løbende info om begivenheder i Aalborg

Ønsker du at orientere dig om de større begivenheder i Aalborg året ud, kan du klikke ind på vores Highlight-liste.

Du kan også søge store og små begivenheder i Aalborg på vores Aalborgkalender - KultuNaut.

Og husk at du kan altid nyde en Aalborg Beerwalk - året rundt
Med et Aalborg Beerwalk-kit - som består af et smageglas og et kuponhæfte - kan du besøge 9 af Aalborgs pubs og nyde din foretrukne øl i hyggelige omgivelser og helst i godt selskab efter eget valg.
Læs mere om Aalborg Beerwalk...

Kig tilbage torsdag, hvor vi opdaterer siden med den kommende weekends spændende aktiviteter.Du kan altid finde hele oversigten over alle julens arrangementer i Aalborg her.

Del denne side

Jul i Aalborg

Mangler du inspiration til julestemningen? Vi har samlet en lang række dejlige juleoplevelser for både børn og voksne i Aalborg og området omkring.

Julens arrangementer i Aalborg

Følg os på Facebook

Det sker i Aalborg

Få overblik over begivenheder i Aalborg.

Begivenheder i Aalborg

Aalborgkalenderen - KultuNaut

Highlight-liste

Følge VisitAalborg på Facebook, Google+ og Twitter - her poster vi tips og idéer til gode oplevelser i Aalborg.

Facebook: VisitAalborg

Facebook: Det sker i Aalborg

Google+: VisitAalborg

Twitter: VisitAalborg

Aalborg er for dig, der ikke kan modstå fristelser! For dig som har stor appetit på livets glæder og som elsker en pause i hverdagen. Vi frister med et væld af gode sommeroplevelser..!

Med AalborgLive får du kulturoplevelser en masse. Du kan booke en enkelt koncert, et show, teaterforestilling eller flere - du kan vælge en overnatning eller flere - du kan vælge en færdigpakke eller du kan vælge andre gode sager. Tag for dig af retterne. Rigtig god fornøjelse!

Lad dig inspirere til et besøg på en af de mest populære attraktioner i Aalborgområdet...

Aalborg bugner af forskellige aktiviteter både for store og små. Gå på opdagelse på siden, og bliv inspireret til en dejlig dag. 

Smag 6 velskænkede specialøl på op til 9 herlige pubs i hjertet af Aalborg sammen med familie, venner eller kollegaer...

Aalborg er en oplagt base for familenærvær. Her kan I blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen.