Det sker i Aalborg i denne weekend

Det sker i Aalborg denne weekend

Aalborg er en livlig by, der summer af aktivitet og masser af begivenheder året rundt.

FREDAG - LØRDAG d. 18. - 19. august

Teater under åben himmel - Jomfru Ane og Maren Turis
Sted: Aalborghus Slotsgård
Det er anno 1500 i Aalborg. Byens klokker ringer for den afdøde borgmester, da en udmattet, beskidt ung pige kommer til byen - i jagten på et nyt liv! Forestillingen undersøger vilkårene for liv, glæde og lyst i en tid, hvor undertrykkelsen af mennesket var enormt. Med udgangspunkt i virkelige hændelser sættes der fokus på de ubetydelige valgs ofte fatale konsekvenser – ikke mindst for kvindeliv, dengang og nu. Stykket spiller fra 17. - 31. august.
Læs mere om Jomfru Ane og Maren Turis Kærlighed, Magt og Hekseri

FREDAG d. 18. august
Orkester Norden fejrer Finland
Sted: Musikkens Hus
Chefdirigent ved Wermland Opera, Johannes Gustavsson har en længere karriere af chefdirigentposter ved internationale symfoniorkestre bag sig, og denne aften medbringer han også de to prisbelønnede stjernesolister sopranen Susanne Andersson og cellisten Jakob Koranyi - som begge er kendt for deres enestående musikalitet! Oplev en uforglemmelig koncert, når den nordiske turné for fejring af Finland indledes i Musikkens Hus.
Læs mere om Orkester Norden fejrer Finland og se aftenens program

FREDAG - LØRDAG d. 18. - 19. august
Varieteshowet La Soirée
Sted: Spejlteltet Paradiso, Teglgårds Plads 1
Der er lagt an til topkvalitetsunderholdning, når det fantastiske australske varieteshow for tredje år i træk gæster Aalborg! Showet vandt i 2015 prisen Best Entertainment, som er teatrets svar på en Oscar – og de rosende anmeldelser ville ingen ende tage. Instruktør og producer Brett Haylock garanterer igen i år et super show med artister, akrobater, jonglører, komikere og sangere fra hele verden – så skynd dig at booke billet!
Læs mere om Varieteshowet La Soiree og book billet

Derudover byder weekenden på disse spændende oplevelser:

FREDAG 19. august

Officiel åbning af KN1–15 - En del af Aalborg Kunstfestival
Sted: Gabels Torv
Det innovative udstillingskoncept af 15 hvide kuber er fordelt over byens mest centrale pladser og vil udfordre publikum med ny, eksperimenterende kunst! De udstillende kunstnerne er blandt landets mest eksperimenterende inden for professionel samtidskunst, og værkerne kan opleves 24/7 i hele perioden. Bykort over kunsthallernes placering, information om kunstnerne og deres værker kan ses i en sort infokube på Gabels Torv.
Læs mere om officiel åbning af KN1-15

Skovrock - Burhan G og Infernal
Sted: Skovdalen
Med både Burhan G og Infernal på plakaten er der dømt dobbelt op på popfest i Skovdalen! Begge kunstnere har ved flere lejligheder indtaget toppen af diverse hitlister og er kendt for fede liveoptrædener.
Læs mere om Burhan G og Infernals dobbeltkoncert i Aalborg

Fredagsfest – Johnny Madsen Band og Salvia
Sted: Karolinelund
Johnny Madsen – behøver vi at sige mere! Johnny Madsen er en af Danmarks mest karismatiske rock’n’roll-veteraner og har i årtier leveret topunderholdning på diverse musikscener. Nu er han klar til fredagsfest i Aalborg. Glæd jer!
Læs mere om fredagsfest med Johnny Madsen Band og Salvia

Natsejlads i Aalborg Minimarina
Sted: Springeren - Maritimt Oplevelsescenter
Sejl med mini-både en mørk aften i et 72 kvm oplyst bassin! Tag dine venner med og dyst om, hvem der er bedst til at styre et modelskib – det ser lettere ud, end det er! Der vil også være mulighed for at se museet i den særlige aftenstemning.
Læs mere om Natsejlads i Aalborg Minimarina

FREDAG - LØRDAG - 18. og 19. august

E-Sport Turnering – en del af Game Scope Spilfestival
Sted: Nordkraft
Oplev det nye e-sportsfænomen, hvor engagerede spillere konkurrerer i forskellige spil. Du kan også få lov at prøve alle spillene selv – eller deltage i konkurrencerne! E-sportsturneringerne vil også kunne følges via live-streaming på hjemmesiden og pixel.tv. Besøg er gratis og konkurrencedeltagelse koster 100 kr.
Læs mere om E-Sport Turnering på Nordkraft

Ild- og Trommeshow
Sted: Teglgårds Plads
Få en usædvanligt betagende oplevelse, når den professionelle brasilianske performer og ilddanser Sandro Masai sammen med sin percussionist udfører et spektakulært ild- og trommeshow foran Spejlteltet Paradiso! Sandro Masai er multikunster inden for dans og performance - så der er et poetisk og kunstnerisk forrygende show i vente!
Læs mere om Ild- og Trommeshow på Teglgårdsplads

LØRDAG - 19. august

Runrig
Sted: Skovdalen
Skotske Runrig har næsten gjort det til en tradition at besøge Danmark, når de turnerer. Og denne gang gæster det keltisk-inspirerede folkrock-band Aalborg! Så tag venner og familie med til skotsk folkefest i Skovdalen!
Læs mere om Runrigs koncert i Aalborg 

Støttefest for 1000Fryd
Sted: Huset i Hasserisgade
Et hackerangreb kostede sidste år foreningen to ansatte – og en masse penge, som de har måttet låne for at holde næsen oven vande. Den gæld skal nu betales tilbage, og derfor er der arrangeret et brag af en støttekoncert. Mød op og vær med til at redde Aalborgs aktivisthus - og nyd fed musik med Magtens Korridorer, Singvogel, Narcosatanicos og mange flere!
Læs mere om Støttefest for 1000Fryd

Arkitekturvandring – se Aalborg Havnefront i fugleperspektiv
Sted: Utzon Center
Kom med Utzon Center på arkitekturvandring og få nye perspektiver på Aalborg Havnefronts rivende udvikling. Turen går gennem alle havnens skønne rum og slutter i Karolinelund. Undervejs gives et samlet overblik over hele havneområdet fra toppen af Himmerlands ungdomsboliger, som har en fantastisk udsigt over fjord og by.
Læs mere om Arkitekturvandring - se Aalborg Havnefront i fugleperspektiv

GAME: Street Festival
Sted: Aktivitetspladsen, Aalborg Havnefront
GAME Streetmekka Aalborg åbner i 2018, men nu kan du få en smagsprøve på mange af de aktiviteter, som Mekka vil byde på! Prøv street dance, street basket, panna-fodbold og parkour, når GAME og House of Concrete denne dag stiller dygtige instruktører til rådighed! Det er gratis og alle kan være med.
Læs mere om GAME Street Festival

LØRDAG - SØNDAG - 19. - 20. august

Sand Maleri Show – Aalborgs Historie Malet i Sand
Sted: Spejlteltet Paradiso, Teglgårds Plads
Det bliver en helt speciel oplevelse, når det fantastiske internationale Sand Maleri Show vil skabe Aalborgs historie malet i sand! Den specielle kunstform er ny på disse breddegrader, men showet har med stor succes turneret i Europas storbyer. Alle motiver males live i sand og projekteres op på en storskærm - tilsat musik, så publikum kan følge med, når hvert maleri tager form og løbende transformeres!
Læs mere om det internationale Sand Maleri Show 

Yoga med Livemusik
Sted: Musikkens Plads
Yoga er læren om, at når du behersker elementerne inden i dig, kan du mestre og forme dit liv, som du ønsker! YogaHuset Aalborg og Musikkens Hus inviterer dig derfor til to yoga-timer, som med en blend af frisk luft og fjord tuner ind på kroppens to hovedelementer luft og vand. Godt hjulpet på vej med nærvær af livemusik og bevægelse i flow undersøges det, hvad de to elementers styrke er, og hvordan de kan bruges og balanceres. Deltagelse er gratis. - Medbring gerne egen yogamåtte.
Læs mere om Yoga med Livemusik

Vikingemarked i Sebbersund
Sted: Rejsegilde på formidlingshuset
Kom til vikingedage i Sebbersund og oplev ægte vikingehåndværk! Der kan ses smykkestøbning, pileflet, forarbejdning af uld, brikvævning, træarbejde og meget, meget mere! Køb fra boderne – og spis ægte vikingemad i pauserne! Rådmand, Mads Duedahl åbner markedet, og der vil særligt blive introduceret til en ny virtuel reality-.app til smartphone.
Læs mere om Vikingemarked i Sebbersund

SØNDAG- 20. august

Kabaret Après
Sted: Spejlteltet Paradiso, Teglgårds Plads
Lokale og nationale artister har sammen med tryllekunstner og ny-cirkusartist David Tholander skabt en overraskende og dynamisk optræden med tricks, gademusik og betagende bevægelser. Den spændende kabaret bevæger sig over mange kunstarter som tryl, jonglering, musik, komik, gøgl og akrobatik – så der er oplevelser i vente for alle aldre!
Læs mere om Kabaret Après

Besøg også vores sommerside og find masser af spændende aktiviteter og begivenheder til din sommer i Aalborg. 

Husk du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev herunder og modtage weekendens og sommerens bedste arrangementer, direkte i din indbakke hver torsdag.

 

Friis Shoppingcenter

 

Det sker i Aalborg...
På vores side "Det sker i Aalborg" finder du løbende info om begivenheder i Aalborg

Ønsker du at orientere dig om de større begivenheder i Aalborg året ud, kan du klikke ind på vores Highlight-liste.

Du kan også søge store og små begivenheder i Aalborg på vores Aalborgkalender - KultuNaut.

Og husk at du kan altid nyde en Aalborg Beerwalk - året rundt
Med et Aalborg Beerwalk-kit - som består af et smageglas og et kuponhæfte - kan du besøge 8 af Aalborgs pubs og nyde din foretrukne øl i hyggelige omgivelser og helst i godt selskab efter eget valg.
Læs mere om Aalborg Beerwalk...

Få weekendens bedste begivenheder direkte i din indbakke
Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få weekendens bedste begivenheder, direkte i din indbakke hver torsdag.

* indicates required

 

Varieteshowet La Soirée

Sted: Spejlteltet Paradiso, Teglgårds Plads 1
Der er lagt an til topkvalitetsunderholdning, når det fantastiske australske varieteshow for tredje år i træk gæster Aalborg! Showet vandt i 2015 prisen Best Entertainment, som er teatrets svar på en Oscar – og de rosende anmeldelser ville ingen ende tage. Instruktør og producer Brett Haylock garanterer igen i år et super show med artister, akrobater, jonglører, komikere og sangere fra hele verden – så skynd dig at booke billet!
Læs mere om Varieteshowet La Soiree og book billet

Del denne side

Sommer i Aalborg 2017 - det sker

Det sker - Sommer i Aalborg 2017

Aalborg er for dig, der ikke kan modstå fristelser! For dig som har stor appetit på livets glæder og som elsker en pause i hverdagen. Vi frister med et væld af gode sommeroplevelser..!

Det sker i Aalborg

Det sker i Aalborg - få overblik!

Vil du vide, hvad der sker i den kommende weekend? Vil du gerne se sæsonaktuelle arrangementer? Eller vil du kun se highlights i Aalborg? Så klik videre - vi har selekteret det bedste. 

AalborgLive.dk

AalborgLive - book kulturoplevelser

Med AalborgLive får du kulturoplevelser en masse. Du kan booke en enkelt koncert, et show, teaterforestilling eller flere - du kan vælge en overnatning eller flere - du kan vælge en færdigpakke eller du kan vælge andre gode sager. Tag for dig af retterne. Rigtig god fornøjelse!

Aalborg Zoo isbjoerne

Isbjørneunger i Aalborg Zoo

I Aalborg Zoo kan du se de to isbjørneunger tumle rundt i det store isbjørneanlæg. Skarpt overvåget af den omsorgsfulde mor, selvfølgelig!

Løvebrøl i Aalborg Zoo

Attraktioner i Aalborg

Lad dig inspirere til et besøg på en af de mest populære attraktioner i Aalborgområdet...

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland byder på masser af sjove oplevelser ude i skoven. Pak en picnickurv og brug en hel dag med familen til sjov og hygge.

Aktiviteter i Aalborg

Aktiviteter i Aalborg

Aalborg bugner af forskellige aktiviteter både for store og små. Gå på opdagelse på siden, og bliv inspireret til en dejlig dag. 

Aalborg Beerwalk

Aalborg Beerwalk

Smag 6 velskænkede specialøl på op til 8 herlige pubs i hjertet af Aalborg sammen med familie, venner eller kollegaer...

Familiesjov i Aalborg

Familieoplevelser i Aalborg

Aalborg er en oplagt base for familenærvær. Her kan I blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen.

Det sker i Aalborg

Få overblik over begivenheder i Aalborg.

Begivenheder i Aalborg

Aalborgkalenderen - KultuNaut

Highlight-liste

Følg VisitAalborg på Facebook, Google+ og Twitter - her poster vi tips og idéer til gode oplevelser i Aalborg.

Facebook: VisitAalborg

Facebook: Det sker i Aalborg

Google+: VisitAalborg

Twitter: VisitAalborg