Det sker i Aalborg denne weekend

Vi elsker weekend i Aaborg
Aalborg er en livlig by, der summer af aktivitet og byder på et væld af begivenheder. Se hvad der sker i denne weekend i Aalborg...

På denne side giver vi dig hver torsdag mulighed for at se alle de spændende ting, du kan opleve i Aalborg i weekenden. Er du ikke allerede tilmeldt vores weekendmail, kan du gøre det i boksen herunder. Ved at tilmelde dig weekendmailen, får du automatisk en e-mail hver torsdag kl. 14.00 med inspiration til, hvad du kan opleve af spændende ting i Aalborg i weekenden.

Mangler du inspiration til weekenden? Kig tilbage torsdag kl. 14.00, hvor vi opdaterer siden med weekendens mange arrangementer...

 

Fredag & Lørdag d. 19. - 20. september

En Folkefjende 
Sted: Aalborg Teater
En Folkefjende udspiller sig i en by på størrelse med Aalborg. Thomas Stockmann er læge i det lokale kurbad, byens vigtigste indtægtskilde. Han opdager, at vandet i kurbadet er forgiftet; badegæsterne bliver simpelthen syge. Da han skal til at offentliggøre sine opdagelser, så kurbadet kan blive lukket ned, får han alle på nakken: myndighederne, indbyggerne i byen, ja selv sin egen bror, som sidder i byrådet. Men Thomas Stockmanns idealisme vokser kun med modstanden, og til sidst er han villig til at ofre alt. For han ved bedst. Tror han.
- Kl. 16.00 & 19:30
- Entré: Fra DKK 130
Læs mere om En Folkefjende… 

Fandt du ikke noget, der fangede din interesse eller ønsker du at planlægge for lidt længere ud i fremtiden, kan du herunder finde ekstra informationer om begivenheder og aktiviteter i Aalborg:

Sensommeroplevelser i Aalborg
Vi har samlet en lang række arrangementer og aktiviterer i sensommeren i Aalborg. Lad dig inspirere til mange gode oplevelser i Aalborg: Sensommerens arrangementer i Aalborg.

Det sker i Aalborg...
På vores side "Det sker i Aalborg" finder du løbende info om begivenheder i Aalborg

Ønsker du at orientere dig om de større begivenheder i Aalborg året ud, kan du klikke ind på vores Highlight-liste.

Du kan også søge store og små begivenheder i Aalborg på vores Aalborgkalender - KultuNaut.

Og husk at du kan altid nyde en Aalborg Beerwalk - året rundt
Med et Aalborg Beerwalk-kit - som består af et smageglas og et kuponhæfte - kan du besøge 6 af Aalborgs pubber og nyde din foretrukne øl i hyggelige omgivelser og helst i godt selskab efter eget valg.
Læs mere om Aalborg Beerwalk...

Del denne side

Følg os på Facebook

Det sker i Aalborg

Få overblik over begivenheder i Aalborg.

Begivenheder i Aalborg

Aalborgkalenderen - KultuNaut

Highlight-liste

Du kan også følge VisitAalborg på Facebook og Twitter - her poster vi tips og idéer til gode oplevelser i Aalborg.

VisitAalborg på facebook

VisitAalborg på Twitter

Wintergarten - stort show

Oplev artisteri i verdensklasse når Wintergarten fra Berlin kommer til Aalborg 17.-20. september.

Læs mere om Wintergarten og køb billet

Wintergarten

Koncerter, teater, shows...

Nye signatur-retter på Mortens Kro

Mortens Kro byder på nye tider, ny menu og nye retter. Som et supplement til restaurantens velkendte 7-retters gourmetmenu tilbydes nu også 7 signatur-retter.

Lad dig friste af de nye signatur-retter på Mortens Kro...

Mortens Kro

Kultur i byen

Her finder du lister over koncert- og spillesteder, teatre og biografer...

Koncert- og spillesteder i Aalborg

Teatre i Aalborg

Biografer i Aalborg

AalborgLive.dk 

Aalborg Symfoniorkester

I Aalborg er vi heldige, vi har vores eget symfoniorkester som fylder byen med liflige toner året igennem.

Mød Aalborg Symfoniorkester på facebook eller se video på Aalborg Symfoniorkesters YouTube kanal...

Aalborg Symfoniorkester

Kunst i byen

I Aalborg finder du spændende udstillinger inden for kunst og gallerier.

Gallerier og kunsthåndværk i Aalborg 

Attraktioner i Aalborg

I Aalborg står de gode oplevelser i kø.

Attraktioner i Aalborg

Shopping i Aalborg

Lad dig forføre af alle Aalborgs shoppingmuligheder:

Shopping i Aalborg...
Forførende shopping i Aalborg...
Shopping på afveje... 

I byen

Få inspiration til en dejlig tur i byen i Aalborg

Børn i byen

Klik videre på linket og få inspiration til gode famlieoplevelser i Aalborg...

Børn i byen

Instagram #visitaalborg

Få et væld af oplevelelser i efteråret - se de nye sæsonprogrammer fra Aalborg Kongres & Kultur Center, Musikkens Hus, Aalborg Teater, Huset og Skråen...

Check vores liste med udvalgte highlights i Aalborg. Aalborg er Nordjyllands hovedstad - og det er her det sker! Her på listen finder du de største og mest spændende begivenheder i den kommende tid...

Hvad sker der i Aalborg? Se og søg begivenheder i Aalborg på KultuNaut...

Aalborg er fuld af gode oplevelser i løbet af sensommeren, både for store og små. Der vil være masser af aktiviteter og arrangementer på byens mange museer og attraktioner for både børn og voksne, og på Aalborgs teatre, spillesteder og i kulturhuse er der forestillinger og koncerter..

Når sensommeren gør sit indtog i Aalborg, vil Aalborg Festivals i år og fremover følge trop. Aalborg Festivals samler et sammensurium afbegivenheder i en festlig buket og sikrer dermed, at når du bevæger dig gennem byen møder et væld af oplevelser fra først i august til midt i september. 

Aalborg er en oplagt base for familenærvær. Her kan I blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen.

Med AalborgLive får du kulturoplevelser en masse. Du kan booke en enkelt koncert, et show, teaterforestilling eller flere - du kan vælge en overnatning eller flere - du kan vælge en færdigpakke eller du kan vælge andre gode sager. Tag for dig af retterne. Rigtig god fornøjelse!

Smag 6 velskænkede specialøl på op til 6 herlige pubs i hjertet af Aalborg sammen med familie, venner eller kollegaer...

I aalborg kan du finde et væld af restauranter for enhver smag. Vi har udvalgt nogle, som vi kan anbefale...

Lad dig inspirere til et besøg på en af de ti mest populære attraktioner i Aalborgområdet...

Vi har brygget forskellige forslag til gode oplevelser sammen. Du vil opdage at Aalborg er som en æske chokolade, den ene lækre bid efter den anden dukker op.

Efteråret byder på en masse gode oplevelser for alle. For børnefamilier som vil opleve noget spændende. For alle som værdsætter en god kulturel oplevelse. For de som gerne vil opleve nogle smagsløjer. For musikelskere. For de som vil pleje shoppegenet. Aalborg frister...

Vi har samlet en lang række oplevelser i denne webguide til efteråret i Aalborg. Oplevelser for børn og deres voksne og oplevelser, som appelerer til det voksne publikum. Gå ombord i listen og se om der er noget der frister...