Det sker i Aalborg denne weekend

Vi elsker weekend i Aaborg
Aalborg er en livlig by, der summer af aktivitet og masser af begivenheder.

På denne side giver vi dig hver torsdag mulighed for at se alle de spændende ting, du kan opleve i Aalborg i weekenden. Er du ikke allerede tilmeldt vores weekendmail, kan du gøre det i boksen herunder. Ved at tilmelde dig, får du automatisk en e-mail hver torsdag kl. 14.00 med inspiration til din weekend.

Denne weekends highlights i Aalborg

FREDAG-LØRDAG

Aalborg i Rødt
Sted: Aalborg
Aalborg i Rødt er efterhånden en gammel kending med sit 9. år som sensommer-event. Den røde farve vil være at finde overalt i midtbyen fra torsdag til lørdag, hvor der vil være spændende arrangementer og tilbud inden for kultur, sport og mode. Oplev blandt andet Limfjordskrydseren, Børnekulturdagen, Day & Night og meget mere!
- Kl. 8:00-24:00
- Gratis
Læs mere om Aalborg i Rødt i Aalborg...

Metropol
Sted: Aalborg
Metropol Festival skruer helt op for blusset med en tre dage lang byfest. Festen foregår i byrummet, og hver dag vil den få en ny lokation. For at være sikker på, at du ikke går glip af festens højdepunkter, kan du købe et festivalarmbånd. Det giver adgang til koncerterne på Havnen og Karolinelund – og billige øl! Der sælges også entrébilletter i indgangen til koncerterne efter først til mølle-princippet.
- Kl. 08:00-24:00
- Pris: DKK 249,- (armbånd til det hele)
Læs mere om Metropol festivalen i Aalborg...

FREDAG-SØNDAG

Game Scope Festival
Sted: CREATE - Rendsburggade 14
Computerspil er kommet for at blive, og derfor skal branchen selvfølgelig også have sin egen festival. Game Scope er for alle spilinteresserede, uanset om man dyrker spil på et professionelt plan, er barn eller voksen. I forbindelse med spil-festivallen vil der være arrangementer om videnskaben bag spil og om spil i hverdagen, og de fleste er gratis!
- Kl. 08:00-24:00
- Det meste er gratis
Læs mere om Game Scope festivalen i AAlborg... 

Flere oplevelser i Aalborg denne weekend

FREDAG-LØRDAG

Børnekulturfestival
Sted: Aalborg Zoo
Aalborg Zoo danner rammerne for børnekulturfestivallen, der vil bestå af en række forskellige workshops for børn fra Aalborg Kommunes børnehaver og skoler. Lørdag er der åbent for alle gæster, hvor dagen vil være fyldt med sjove aktiviteter og arrangementer.
- Kl. kl. 11:00-16:30 (lør)
- Almindelig entré
Læs mere om Børnekulturfestivallen i Aalborg…

La Soirée
Sted: Spejlteltet PARADISO, Teglgårdsplads
Australsk/engelske La Soirée svinger forbi spejlteltet Paradiso på Teglgårds Plads ved Nordkraft til en aldeles fremragende aften med cabaret, komik og cirkus for voksne. Instruktøren Brett Haylock har samlet et dreamteam af artister, komikere og performere fra hele verden, og sidste år blev showet kåret som ”Best Entertainment 2015”, så du kan godt glæde dig til underholdning af topkvalitet.
- Kl. 20:00 (fredag og lørdag)
- Pris: Fra DKK 275,-
Læs mere om La Soirée i Aalborg…

FREDAG

Game Scope Awardshow
Sted: Musikkens Hus
Den første udgave af Game Scope Awards løber af stablen fredag aften, og du er inviteret til at komme og hylde den skandinaviske spilbranche! Talentfulde spiludviklere kigger forbi til en pragtfuld aften, hvor 10 priser skal fordeles inden for kategorier som årets spil, virtual reality mm. Med fokus på de teknologiske tendenser er der lagt op til en spændende aften – og så er billetterne endda gratis!
- Kl. 19:00-22:00
- Gratis
Læs mere om Game Scope Awardshow i Aalborg…

Skovrock - KrebsFalch
Sted: Skovdalen
Det forrygende band spiller nye og gamle sange til koncerten i Skovdalen, der summer af god stemning og sensommerhygge. Frontfigurerne Poul Krebs og Michael Falch er i topform og er mere end klar til at afslutte sommersæsonen med gode gamle kendinge og nye spændende numre. De to har kendt hinanden i tre årtier og har samarbejdet mange gange som akustisk duo.
- Kl. 20:00
- Entré: DKK 225,-
Læs mere om KrebsFalch i Aalborg…

Fredagsfest med Turboweekend
Sted: Karolinelund
Du har nu muligheden for at starte weekenden med Turboweekend, som er denne sæsons sidste fredagsfest i Karolinelund. Turboweekend er et dansk synthesizer rockband, som virkelig forstår at give de vildeste og mest livlige liveoptrædener. Du kan ikke undgå at synge og skrige med på deres hits, som Miles and Miles og Trouble Is – og dette er til trods for, at man nødvendigvis ikke kender sangene!
- Kl. 20:00
- Pris: DKK 50,-
Læs mere om Fredagsfest med Turboweekend i Aalborg…

Afterparty med Wangel, Farveblind, Hollow Hollow og Stranglr
Sted: Skråen
Hvis man til Fredagsfesten i Karolinelund ikke har fået nok elektronisk rock, så er Skråens Afterparty stedet, man skal befinde sig. Her vil en række artister og DJ’s tage fest-stafetten videre og give dig en alsidig musikoplevelse fyldt med fede toner.
- Kl. 22:30
- Entré: DKK 50,- (gratis for fredagsfest deltagere)
Læs mere om Afterparty på Skråen i Aalborg…

LØRDAG

The Color Run
Sted: NKI Racing Arena
The Color Run betegnes som verden sjoveste løb på 5 km. Det handler her ikke om hvem der er hurtigst, men om at have en fabelagtig fest. Den eneste regel er dog, at man skal være klædt i hvidt fra top til tå. Der vil for hver kilometer være et farvestop, som vil være præget af musik og en ny farve, man løber igennem. Man skal derfor ikke regne med at forblive i hvidt, når løbeturen er ovre. Så kom glad og gå derfra endnu gladere (og farverig)!
- Kl. 12:00
- Pris: Fra 315 DKK
Læs mere om The Color Run i Aalborg…

Traktorture på Nymarksminde
Sted: Nymarksminde
På Nymarksminde i Vodskov er der mulighed for de populære traktorture for store og små hver eneste weekend, og det koster ikke noget efter entrébilletten til farmparken er betalt. Bagefter er der naturligvis rig mulighed for at udforske de mange andre sjove aktiviteter i farmparken.
- Kl. 11:30-14:00 (lørdag og søndag)
- Pris: Almindelig entré
Læs mere om traktorture i Nymarksminde i Aalborg...

L’Envers
Sted: Gabels Torv
Franske L’Envers står for underholdningen på Gabels Torv, hvor de vil imponere med dans og akrobatik. De har ladet sig inspirere af modsætninger som hund/ulv, barn/voksen og kreativ/destruktiv. De tre forestillinger, der spiller hver anden time, foregår på et lille hyggeligt stykke græs, hvor fantasien bruges både som slagmark og som legeplads.
- Kl. 11:00, 13:00 og 15:00
- Gratis
Læs mere om L’Envers i Aalborg…

BAD – GOOD Koncert
Sted: Center for Dansk Jazzhistorie/Kjellerups Torv 2
Aalborg Symfoniorkesters Marius Ungureanu (bratsch) giver en herlig koncert på jazzcentret. Musikken er af Berio, Stadlmeier, Lacy m.fl. Imens fremfører Monique Popescu en installation, som indtages efterfølgende. Glæd dig til skøn musik i helt perfekte rammer.
- Kl. 18:00
- Gratis
Læs mere om koncerten hos Center for Dansk Jazzhistorie i Aalborg…

Koncert med Marianna Shirinyan & Jens Elvekjær
Sted: Musikkens Hus/Intimsalen
Stjernepianisterne Jens Elvekjær og Marianna Shirinyan havde en ganske særlig rolle at spille under tilblivelsen af Musikkens Hus. De var nemlig med til at udvælge flygler og fragte dem hjem fra Hamborg. Nu er talenterne vendt tilbage for første gang siden da. Til pianokoncerten er der forberedt et bredt program med solostykker og duetter.
- Kl. 19:30
- Entré: DKK 200,-
Læs mere om Koncert med Marianna Shirinyan & Jens Elvekjær i Aalborg…

Vogue
Sted: Nytorv
Glæd dig til en stemningsfyldt folkeparade, der blandt andet involverer fakkeltog og et stort pariserhjul. Paraden starter på Nytorv og slutter ved havnepromenaden ved fjorden, der forvandles til et cirkus på vand med fyrværkeri og special effects. Performerne består blandt andet af frivillige aalborgensere, der er blevet nøje instruerede af franske Company Luxor, der er producent for paraden.
- Kl. 21:00
- Gratis
Læs mere om Vogue i Aalborg…

SØNDAG

Kunsthåndværkermarked
Sted: Huset
Den smukke gårdhave danner rammen, når 42 aktive kunsthåndværkere udstiller og sælger deres designs på et censurerede kunsthåndværkermarked. Du kan opleve kunsthåndværkere, der til daglig arbejder i keramik, glas, metal, tekstil, laver smykker, læder, filt og træskærerarbejde. I Husets kreative værksteder vil der være personale og frivillige, i gang med at arbejde i keramik, glas, læder og kreativ beton. Kom og se, spørg og sans.
- Kl. 10:30-16:00
- Pris: DKK 20,-
Læs mere om Kunsthåndværkermarkedet i Huset i Aalborg…

LEGO-workshop
Sted: Utzon Center
Børn og voksne bydes velkomne til LEGO-workshoppen i Utzon Center, hvor alle opfordres til at slippe fantasien løs. Med et billede som inspiration bliver de deltagende sat i gang med at udfolde deres evner inden for LEGO-arkitektur. Du kan gøre præcis, hvad der passer dig, eller du kan lade dig inspirere af skitsemodeller, der beskriver former, funktioner mm.
- Kl. 11:00
- Pris: DKK 60,- (voksne) DKK 25,- (børn)
Læs mere om LEGO-workshop i Aalborg…

Gratis koncert med Kirsten Siggaard
Sted: Musikkens Hus
Danmarks grandprixdronning Kirsten Siggaard giver en intimkoncert, hvor hun fortolker alletiders største kærlighedssange fra sit seneste coveralbum, ”My Favorite Love Songs”. Et album, der i øvrigt er lavet sammen med Søren Bundgaard, som hun har været til Eurovision Song Contest sammen med tre gange.
- Kl. 14:00
- Gratis
Læs mere om koncerten med Kirsten Siggaard i Musikkens Hus i Aalborg…

Koncert med Ny Musik
Sted: Kunsten
I anledningen af foreningen Ny Musiks 20 års jubilæum vil der på Kunsten blive afholdt koncert med saxofonduoen Boglarka Nagy fra Ungarn og Henriette Jensen fra Danmark. Programmet for koncerten spænder bredt over næsten et helt århundrede og med de to særdeles kyndige saxofonspillere, er der lagt op til en musikalsk forkælelse i billedskønne omgivelser.
- Kl. 15:00-16:00
- Almindelig entré
Læs mere om Koncert med Ny Musik i Aalborg…

AaB-AGF
Sted: Nordjyske Arena
Den står på et heftigt og historisk rival opgør i Alka Superligaen på søndag, når byens hold tager imod ’de hviie’ fra Aarhus i 7. runde af landets bedste række, hvor AaB skal forsøge at holde momentum fra sidste kamp i Parken, hvor holdet viste flere gode takter. Til dagens kamp er der ligeledes arrangeret fanfest fra kl.15 foran Weber tribunen, hvor der bl.a. er fadøl til halvpris, livemusik og besøg af maskotten, Theodor.
- Kl. 18:00
- Pris: Fra DKK 125,-
Læs mere om AaB-AGF på Nordjyske Arena i Aalborg…

Nørderne overtager verdensherredømmet – Special guest: Jacob Stegelmann
Sted: Spejlteltet PARADISO, Teglgårds Plads
Niels Forsberg, Morden May og Mads Brynnum hylder nørdkulturen, der for tiden trives overordentligt godt med de nye Star Wars-film, superheltefilm, brætspilscaféer computerspil og meget mere. Komikerne kører kulturen godt og grundigt igennem maskinen, og med sig har de ingen ringere end Jacob Stegelmann, Danmarks svar på en rigtig nørdkonge.
- Kl. 20:00
- Pris: DKK 165,-
Læs mere om Nørder overtager verdensherredømmet i Aalborg…

...husk også at Aalborgs attraktioner byder på dejlige oplevelser over sommeren. Besøg for eksempel Springeren, Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum eller gå en tur og nyd vores dejlige havnefront. Skal det være lidt vildt, kan du prøve kræfter med Aalborgs nye attraktion; Klatreparken ved Aalborg Zoo. 

Du kan altid finde hele oversigten over alle sommerens arrangementer i Aalborg her.

Planlægger du en weekend i Aalborg lidt længere ud i fremtiden, kan du herunder finde ekstra informationer om begivenheder og aktiviteter i Aalborg:

Det sker i Aalborg...
På vores side "Det sker i Aalborg" finder du løbende info om begivenheder i Aalborg

Ønsker du at orientere dig om de større begivenheder i Aalborg året ud, kan du klikke ind på vores Highlight-liste.

Du kan også søge store og små begivenheder i Aalborg på vores Aalborgkalender - KultuNaut.

Og husk at du kan altid nyde en Aalborg Beerwalk - året rundt
Med et Aalborg Beerwalk-kit - som består af et smageglas og et kuponhæfte - kan du besøge 9 af Aalborgs pubs og nyde din foretrukne øl i hyggelige omgivelser og helst i godt selskab efter eget valg.
Læs mere om Aalborg Beerwalk...

Del denne side

Følg os på Facebook

Det sker i Aalborg

Få overblik over begivenheder i Aalborg.

Begivenheder i Aalborg

Aalborgkalenderen - KultuNaut

Highlight-liste

Følge VisitAalborg på Facebook, Google+ og Twitter - her poster vi tips og idéer til gode oplevelser i Aalborg.

Facebook: VisitAalborg

Facebook: Det sker i Aalborg

Google+: VisitAalborg

Twitter: VisitAalborg

Aalborg er for dig, der ikke kan modstå fristelser! For dig som har stor appetit på livets glæder og som elsker en pause i hverdagen. Vi frister med et væld af gode sommeroplevelser..!

Med AalborgLive får du kulturoplevelser en masse. Du kan booke en enkelt koncert, et show, teaterforestilling eller flere - du kan vælge en overnatning eller flere - du kan vælge en færdigpakke eller du kan vælge andre gode sager. Tag for dig af retterne. Rigtig god fornøjelse!

Lad dig inspirere til et besøg på en af de mest populære attraktioner i Aalborgområdet...

Aalborg bugner af forskellige aktiviteter både for store og små. Gå på opdagelse på siden, og bliv inspireret til en dejlig dag. 

Smag 6 velskænkede specialøl på op til 9 herlige pubs i hjertet af Aalborg sammen med familie, venner eller kollegaer...

Aalborg er en oplagt base for familenærvær. Her kan I blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen.