Det sker i Aalborg denne weekend

Vi elsker weekend i Aaborg
Aalborg er en livlig by, der summer af aktivitet og masser af begivenheder.

På denne side giver vi dig hver torsdag mulighed for at se alle de spændende ting, du kan opleve i Aalborg i weekenden. Er du ikke allerede tilmeldt vores weekendmail, kan du gøre det i boksen herunder. Ved at tilmelde dig, får du automatisk en e-mail hver torsdag kl. 14.00 med inspiration til din weekend.

Denne weekends highlights i Aalborg

FREDAG

Fredagsfest: Bryan Adams Tribute
Sted: Karolinelund
Et af Danmarks ypperste coverbands, der ligger rystende tæt op ad originalen, gæster igen Karolinelund. Bryan Adams Tribute er en hyldest til den canadiske rock-stjerne, og bandet gengiver alle de kendte hits med stor professionalisme. Rock med på hits som Summer of 69, Cuts Like A Knife, Heaven, Run To You, Everything I Do og alle de andre Adams sange, når der er fredagsfest i det gamle Tivoli.
- Kl. 20:00
- Entré: DKK 50,-
Læs mere om Fredagsfest: Bryan Adams Tribute i Karolinelund i Aalborg…

LØRDAG

Mangfoldighedsdag
Sted: Karolinelund
Børn, unge og voksne er inviteret til årets Mangfoldighedsdag! Dagen byder på en lang række aktiviteter og underholdning, der sætter fokus på mangfoldighed og forskellighed. Børnene kan være med til at lave fællesmaleri, hoppe i hoppeborgene, få ansigtsmaling, tage på skattejagt og prøve at sidde i en rigtig brandbil, politibil og ambulance. Der er naturligvis også en masse fed musik og underholdning på programmet.
- Kl. 10:00-22:20
- Gratis
Læs mere om Mangfoldighedsdag i Karolinelund i Aalborg…

Danish Waketour
Sted: Aalborg Cable Park (Beddingen 5)
Aalborg Cable Park er en kabelpark, hvor man kan prøve kræfter med vandsporten wakeboarding. En utrolig sjov og adrenalinpumpende oplevelse. Kabelparken arrangerer d. 30. juli en stor konkurrence, hvor de bedste wakeboarders fra hele landet kommer og viser deres vildeste tricks frem. Her vil der være perfekt udsyn til de vilde vandtricks fra overgangsbroen over vandet, hvor der også er mulighed for at nyde medbragt mad og drikkevarer. Det bliver van(d)vittig fedt!
- Kl. 13:00-17:30
- Gratis
Læs mere om Danish Waketour i Aalborg Cable Park…

Flere oplevelser i Aalborg denne weekend

FREDAG-SØNDAG

Skeletjagt på Lindholm Høje Museet
Sted: Lindholm Høje
I sommerferien kan historieinteresserede børn opleve en rejse tilbage i tiden, når vikingemuseet Lindholm Høje arrangerer skeletjagt. Der er både mulighed for at få lidt jord under neglene og mærke nakkehårene rejse sig, når historiens vingesus tager fart. Skeletjagten er for børn i alderen 6-12 år, koster 15 kr. og vil vare cirka en time, hvorefter der bliver overrakt en præmie til de deltagende.
- Kl. 10:00-17:00
- Entré: DKK 75,- (Voksne)
Læs mere om Skeletjagt på Lindholm Høje i Aalborg…

Monsieur Chocolat
Sted: Biffen Nordkraft
Omar Sy, kendt fra ’De Urørlige’, har hovedrollen som den sorte klovn Chocolat i Roschdy Zems sande fortælling. I Belle Epoques Paris bliver Chocolat berømt og snart stiler han højere. Han overskrider grænser, nyder selskabslivet og bliver gift med den hvide kvinde, Marie. Men da succesen smuldrer, møder han også bagsiden og bliver offer for tidens diskrimination og for sit eget forbrug af alkohol, stoffer og spil.
- Kl. 13:35 og Kl. 18:25
- Entré: DKK 70,-
Læs mere om Monsieur Chocolat i Biffen Nordkraft i Aalborg…

FREDAG

Friday Night Skate
Sted: Havnefronten foran Elbjørn
Friday Night Skate er en social rulleskøjtetur gennem gaderne i Aalborg, hvor alle, der kan stå på rulleskøjter, kan deltage. Arrangementet er en social event – ikke et konkurrenceløb. Det vil sige, at alle starter, ruller og afslutter turen samlet. Så tag rulleskøjterne på og rul afsted. Turen starter foran Restaurant Elbjørn og strækker sig over 15 km.
- Kl. 19:00-20:45
- Gratis
Læs mere om Friday Night Skate ved Aalborg Havn…

The Devil’s Tiny Chains + Jens Jepsen
Sted: Kayerødsgade 10
På galleri Bloody Milk i Kayerødsgade gæster de to forsangere, Rune Dollerup Larsen og Jens Jepsen, med deres respektive bands, aalborgensiske The Devil’s Tiny Chains og københavnske Jepsen. Denne fredag aften vil være spækket med western rock & roll, country og folk rock, når de to bands indtager rampelyset med deres med-musikanter.
- Kl. 20:00-23:00
- Gratis
Læs mere om The Devil’s Chains + Jens Jepsen i Kayerødsgade i Aalborg…

Rock The Night/Afterparty på Skråen
Sted: Skråen
Skråen er endnu engang vært for et brag af en fest, der denne gang byder på veludførte danske og udenlandske rockhits. Det er Anna Röder Jessen, der med Rock The Night sørger for, at aftenens underholdning er lige i skabet med gamle og nyere kendinge inden for rockmusikkens verden. Har du betalt entré til fredagsfesten i Karolinelund, har du fri adgang til afterparty.
- Kl. 22:30
- Entré: DKK 50,-
Læs mere om Rock The Night/Afterparty på Skråen i Aalborg…

LØRDAG

Rundvisning i Apotekersamlingen
Sted: Jens Bangs Stenhus
Helt oppe under loftet i Jens Bangs Stenhus midt i Aalborg gemmer sig en sand skatkiste af historier og finurlige fund. Fra 1665 og frem til 2013 har der været apotek i stueetagen i det imponerende stenhus, og gennem årene har apotekerne sat krukker og møbler, udgået medicin og gamle apparater op på loftet. Kom med på rundvisning og se den enestående samling – hvor man bogstaveligt talt står midt i mirakelkurene for skørbug, hysteri og rygsmerter.
- Kl. 13:00-14:00
- Pris: DKK 50,-
Læs mere om rundvisning på Apotekersamlingen i Aalborg...

Sommerkoncert – Ulrich Walther
Sted: Budolfi Kirke
Hele sommeren igennem arrangerer Aalborg Domkirke herlige sommerkoncerter, som du får fornøjelsen af ganske gratis. Denne gang har du mulighed for at opleve tyske Ulrich Walther. Han blev uddannet i Stuttgart og har gennem sin karriere opnået diverse hæderspriser ved orgelkonkurrencer i hele verdenen. Ulrich Walther underviser ligeledes ved Kunstuniversitetet i Graz i Østrig, og agerer desuden jurymedlem ved orgelkonkurrencer.
- Kl. 12:15
- Gratis
Læs mere om Budolfi Kirkes sommerkoncerter i Aalborg…

Comedy Beach Club: Anders Fogh & Mikkel Lindberg
Sted: Skråen
Som en del af Costa del Nordkraft inviterer Skråen, hver lørdag til comedy aften, når nogle af Danmarks spirende talenter inden for dansk stand-up stiller sig op på scenen og giver dig noget at grine af. Det bliver både morsomt og hyggeligt, når du får mulighed for at nyde god stand-up comedy direkte fra din strandstol i Kedelhallen. Aftenens komikere er Anders Fogh og Mikkel Lindberg.
- Kl. 21:00
- Gratis
Læs mere om Comedy Beach Club på Skråen i Aalborg…

Harbour:Candy
Sted: Aalborg Havnebad
Er du til elektronisk musik under åben himmel, er det værd at tage forbi Blue Machines sidste event i Jomfru Ane Parken ved havnefronten. Her kan du hele dagen lytte til lækker musik fra blandt andre Ronni Bang, Progressive House og Minimal Techno. Der vil ligeledes være mulighed for at købe drikkevarer til eventet.
- Kl. 12:00-21:00
- Gratis
Læs mere om Harbour:Candy i Aalborg…

Metal Grotten
Sted: 1000Fryd
Vi håber, du har fået lavet dine nakkeøvelser, for der skal headbanges til den helt store guldmedalje, når 1000Fryd åbner dørene op for en god gammel og traditionsrig fest. Metal Grotten vender tilbage til Kattesundet, hvor den står på tung rock og hamrende god stemning, når forskellige DJ’s spiller en god omgang metal musik i de rå og charmerende rammer på 1000Fryd.
- Kl. 21:00
- Gratis
Læs mere om Metal Grotten på 1000Fryd i Aalborg…

SØNDAG

Disney Junior – Min første biograf
Sted: Biocity Aalborg
Tag med til Ønskeøen, hvor Jake, Lizzy og Bulder (kendt fra tv-kanalen Disney Junior) hjælper Peter Pan med at få sin skygge tilbage fra Kaptajn Klo. Filmen varer omkring 46 minutter og er et afsnit af film-serien Disney Junior, hvor Mickey Mouse og hans tre venner tager på magiske rejser og eventyr fyldt med musik og leg.
- Kl. 10:00
- Entré: DKK 50,-
Læs mere om Disney Junior i Biocity i Aalborg…

Vild med Vildmosen
Sted: Lille Vildmose Centret
Centrets naturformidler kender mosens trolde og deres livretter, så kom og hør om troldene og deres liv i mosen. I bålhytten laves der snobrød eller pandekager. Mens bålet brænder bliver der også tid til at opleve fodring af vildsvinene. Til frokost kan man købe pølser og brød, der tilberedes over bålet. Du kan også medbringe din egen frokost, og få en tur i Tørvetoget for kun 25 kroner.
- Kl. 10:30-12:00
- Entré: Fra DKK 120,-
Læs mere om Vild med Vildmosen i Lille Vildmose Centret i Aalborg…

Kunst-Lab i Skulpturparken
Sted: Kunsten
Tag din familie med til Kunst-Lab i Skulpturparken, hvor alle børn har muligheden for at dyrke deres kreativitet gennem leg med forskellige spændende materialer. Til Kunst-Lab vil der være en professionel kunstner, der kan hjælpe børnene efter behov. Når entréen til museet er betalt, er der gratis adgang til Kunst-Lab. Børn og unge under 18 år har gratis adgang til museet.
- Kl. 11:00-15:00
- Entré: DKK 95,-
Læs mere om Kunst-Lab på Kunsten i Aalborg…

Loppemarked
Sted: Louise Plads
Så er der igen loppemarked i hjertet af Aalborg på Louise Plads. Her vil der være alt fra boligtilbehør, vintage tøj, antikviteter og små finurlige pyntegenstande, der bare venter på et nyt hjem. Så find din indre kræmmer frem, tøm sparegrisen og nyd søndagen på Louise Plads.
- Kl. 11:00-16:00
- Gratis
Læs mere om Loppemarkedet på Louise Plads i Aalborg…

[CONDITORIET]
Sted: Teater Nordkraft/Teglgårdsplads 1
Denne søndag er sidste chance for at opleve udstillingen om det gamle konditori i Hurup. Huset nedrives i efteråret 2016, og Teater Nordkraft har i samarbejde med Arkitektskolen Aarhus dissekeret bygningen og blotlagt dens historie, der tog sin begyndelse i 1870’erne. Der vil blive serveret kaffe og kringle til udstillingen.
- Kl. 12:00-16:00
- Gratis
Læs mere om [CONDITORIET] på Teater Nordkraft i Aalborg…

...husk også at Aalborgs attraktioner byder på dejlige oplevelser over sommeren. Besøg for eksempel Springeren, Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum eller gå en tur og nyd vores dejlige havnefront. Skal det være lidt vildt, kan du prøve kræfter med Aalborgs nye attraktion; Klatreparken ved Aalborg Zoo. 

Du kan altid finde hele oversigten over alle sommerens arrangementer i Aalborg her.

Planlægger du en weekend i Aalborg lidt længere ud i fremtiden, kan du herunder finde ekstra informationer om begivenheder og aktiviteter i Aalborg:

Det sker i Aalborg...
På vores side "Det sker i Aalborg" finder du løbende info om begivenheder i Aalborg

Ønsker du at orientere dig om de større begivenheder i Aalborg året ud, kan du klikke ind på vores Highlight-liste.

Du kan også søge store og små begivenheder i Aalborg på vores Aalborgkalender - KultuNaut.

Og husk at du kan altid nyde en Aalborg Beerwalk - året rundt
Med et Aalborg Beerwalk-kit - som består af et smageglas og et kuponhæfte - kan du besøge 9 af Aalborgs pubs og nyde din foretrukne øl i hyggelige omgivelser og helst i godt selskab efter eget valg.
Læs mere om Aalborg Beerwalk...

Del denne side

Følg os på Facebook

Det sker i Aalborg

Få overblik over begivenheder i Aalborg.

Begivenheder i Aalborg

Aalborgkalenderen - KultuNaut

Highlight-liste

Følge VisitAalborg på Facebook, Google+ og Twitter - her poster vi tips og idéer til gode oplevelser i Aalborg.

Facebook: VisitAalborg

Facebook: Det sker i Aalborg

Google+: VisitAalborg

Twitter: VisitAalborg

Aalborg er for dig, der ikke kan modstå fristelser! For dig som har stor appetit på livets glæder og som elsker en pause i hverdagen. Vi frister med et væld af gode sommeroplevelser..!

Med AalborgLive får du kulturoplevelser en masse. Du kan booke en enkelt koncert, et show, teaterforestilling eller flere - du kan vælge en overnatning eller flere - du kan vælge en færdigpakke eller du kan vælge andre gode sager. Tag for dig af retterne. Rigtig god fornøjelse!

Lad dig inspirere til et besøg på en af de mest populære attraktioner i Aalborgområdet...

Aalborg bugner af forskellige aktiviteter både for store og små. Gå på opdagelse på siden, og bliv inspireret til en dejlig dag. 

Smag 6 velskænkede specialøl på op til 9 herlige pubs i hjertet af Aalborg sammen med familie, venner eller kollegaer...

Aalborg er en oplagt base for familenærvær. Her kan I blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen.