Det sker i Aalborg denne weekend

Vi elsker weekend i Aaborg
Aalborg er en livlig by, der summer af aktivitet og byder på et væld af begivenheder. Se hvad der sker i denne weekend i Aalborg...

På denne side giver vi dig hver torsdag mulighed for at se alle de spændende ting, du kan opleve i Aalborg i weekenden. Er du ikke allerede tilmeldt vores weekendmail, kan du gøre det i boksen herunder. Ved at tilmelde dig weekendmailen, får du automatisk en e-mail hver torsdag kl. 14.00 med inspiration til, hvad du kan opleve af spændende ting i Aalborg i weekenden. 


Fredag d. 19. december 

Mike Andersen & Band
Sted: Skråen i Nordkraft
Mike Andersen er soul og blues i verdensklasse. Musikeren har musikalsk formået at kombinere kvalitet med umiddelbar tilgængelighed. Det hører man, når man lytter til det nye album, der – som titlen antyder – er optaget i hans eget hjem. Albummet er uforfalsket swingende blues af en særlig intim og varm karakter – musik præget af en åbenlys spilleglæde. Der er lagt op til en aften med fantastisk musik.
Kl. 20.00
Entré: DKK 165
Læs mere om Mike Andersen & Band på Skråen... 

Lørdag d. 20. december - søndag d. 21. december

Juleforestilling på Zoofari-scenen
Sted: Aalborg Zoo
Oplev en speciel juleforestilling på Zoofari-scenen. Du kan komme helt tæt på miniaturehesten Jenny, eller måske give minigrisen Rosa en godbid. Hundene Selma og Manse dukker helt sikkert op til et lille klap, og hvis ikke, der er alt for koldt, kigger rotterne frem fra deres skjul. Dyrepasserne fortæller om dyrene og giver jer idéer til, hvordan I kan træne med jeres kæledyr derhjemme.
Kl. 13.00
Entré: Fra DKK 90 
Læs mere om juleforestillingen i Aalborg Zoo... 

Jul på Rådhuset
Sted: Aalborg Rådhus
I denne søde juletid har Aalborg Rådhus igen åbnet dørene til julehygge. Kom og se udstillingen af nogle af årenes julesnaps og historierne bag. Der vil være mulighed for at købe lidt godt til ganen når Aalborg Dameroklub sælger gløgg og æbleskiver, som kan nydes i Byens Rum.
Har du en ekstra julegave, så samler Kirkens Korshær igen i år gaver til børn og unge, hvis familier modtager julehjælp.
Kl. 11.00-19.00
Entré: Gratis 
Læs mere om Jul på Rådhuset... 

Fredag d. 19. december

Beton
Sted: Aalborg Teater
Ny dansk dramatik om beton. Alt indeholder beton. Musikhuse, parcelhuse, havneanlæg, havefliser. Beton er ikke til at overse – og slet ikke i Aalborg. Over det meste af verden er beton fundamentet for infrastruktur, katalysator for menneskets udvikling, rammen om det vigtigste i vores liv: jobbet, familien og fritiden. Men beton er også brutalitet, grimhed, undergang. Og det, der er værre.
Kl. 19.30
Entré: DKK 230
Læs mere om forestillingen på Aalborg Teater...

Schmidt Andersen Band
Sted: Skråen i Nordkraft
Schmidt Andersen Band er et aalborgensisk up-coming originalband med sangskriverne Katrine Schmidt og Mikkel Andersen i front. Udover de to sangskrivere består bandet af 5 entusiastiske musikere, som alle har stor erfaring, trods deres unge alder. Musikken er inspireret af Blues/Roots, og med en stemme som er skabt til genren, er Katrine Schmidt og Co. et af byens mest nye interessante livebands.
Kl. 22.30
Entré: DKK 50 (købes i indgangen)
Læs mere om koncerten på Skråen...

Lørdag d. 20. december

Rensdyr med Nisser
Sted: Aalborg Storcenter
Tag hele familien med i Aalborg Storcenter, og få en hyggelig dag i julens tegn. Her kan I opleve julemandens rensdyr, der har taget nisserne med på besøg i centret.
Kl. 13.00 - 15.00
Entré: Gratis
Læs mere og Rensdyr med nisser…

Led Zeppelin Jam
Sted: Skråen
Der er kopibands, og der er Led Zeppelin Jam. Landets måske bedste af slagsen. Helt tilbage i 1989 - før kopibands blev et hverdagssyn i dansk musik - begyndte radioværten Alex Nyborg Madsen og bandet at stille den værste sult hos et stort rockpublikum. De fleste var enige om, at den musikalske udførelse næppe kunne komme tættere på det originale band, og at gruppen i Alex Nyborg Madsen havde en forsanger, som i den grad kendte sin Zeppelin-historie.
Kl. 20.00
Entré: DKK 185
Læs mere om Led Zeppelin Jam på Skråen...

Operabio med Carmen
Sted: Biocity Aalborg
Få en spændende og anderledes tur i biografen, når en af tidens største operaer, fra The Metropolitan Opera, Carmen, vises på det store lærred i Biocity Aalborg.
Carmen var et chok for mange, der gik i Opéra-Comique i Paris 3. marts 1875. Aldrig før havde de set så realistisk en opera. En opera om storrygende fabriksarbejdersker, kriminelle sigøjnere - en heltinde, der har et brug-og-smid-væk-forhold til de mænd, hun møder, og en helt, der er desertør. Og så endda et mord for åbent tæppe.
Kl. 10.00
Entré: DKK 195
Læs mere om Operabio i Biocity Aalborg…

Maria Carmen Koppel – Årets Julekoncert 2014
Sted: Nørresundby Kirkecenter
Marie Carmen Koppel er Danmarks ukronede soul- og gospeldronning. Hendes uovertrufne sangteknik er bl.a. inspireret af ophold i New York, hvor hun fik den amerikanske gospeltradition ind under huden. Med sin uforlignelige stemme og musikalske feeling synger hun sig helt ind under huden på sit publikum, og man går aldrig uberørt fra en af hendes koncerter.
Kl. 16.00
Entré: DKK 185
Læs mere om koncerten i Nørresundby Kirkecenter…

Monkey Okay
Sted: Skråen i Nordkraft
Monkey Okay er et Aalborgensisk rock band! De spiller energiladet hard rock/heavy med gode melodier, fængende riffs og ikke mindst et glimt i øjet. Hvis medlemmerne fra Queens of the Stoneage, Alice in Chains, Nirvana og Metallica lavede et band sammen, så ville det band være Monkey Okay.
Kl. 22.30
Entré: DKK 50
Læs mere om koncerten på Skråen…

Søndag d. 21. december 

Alice i Eventyrland
Sted: Aalborg Teater
Nogle gange er det en fordel at være stor. Som når man vil nå en nøgle, der ligger på et højt bord, spille kroket med flamingoer som køller, eller undgå at drukne i en sø af tårer, man selv har grædt. Andre gange er det bedst at være lille – hvis man for eksempel vil kravle igennem en lille bitte dør, drikke te med påskeharen eller være venner med kålormen. Forestillingen anbefales til børn og barnlige sjæle fra 7 år og op.
kl. 13.00
Entré: Fra DKK 130
Læs mere om Alice i Eventyrland…

Nanna og Karen spiller i Friis
Sted: Friis Shoppingcenter
Nanna og Karen har besøgt Friis flere gange, og de besøger igen Friis op til jul, hvor de spiller og synger og skaber stemning i centret. Kom og hyg med!
kl. 14.00 – 16.00
Entré: Gratis
Læs mere om Nanna og Karen i Friis...

Fredag d. 19. december - Søndag d. 21. december

Tag et julekort
Sted: Aalborg Zoo
Tag dit eget foto til et personligt julekort ved rensdyranlægget, hvor julemandens kane er opstillet. Er du til et mere vildt julekort, kan du tage et foto af familien sammen med en (udstoppet) sort panter i rovdyrhuset eller en isbjørn, som du finder på Zoofari-scenen.
Entré: Fra DKK 90
Læs mere om Tag et julekort i Aalborg Zoo...

Mød Julemanden
Sted: Friis Shoppingcenter
Mangler I lige de sidste julegaver, så tag familien med en tur i Friis. Her kan børnene samtidig være så heldig at møde Julemanden, der, hele weekenden, går rundt i Friis og skaber den dejligste julestemning.
Kl. 12.00-15.00 fredag, kl. 11.00 -12.45 + 14.00 - 15.30 lørdag og kl. 13.30 - 15.30 Søndag
Entré: Gratis
Læs mere om Julemanden i Friis Shoppingcenter...

Fredag d. 19. december - Lørdag d. 20. december

I al Stilhed
Sted: Teater Nordkraft
Se eller gense Sonja Oppenhagen i rollen som Margrete, i den kærlige skildring af forholdet mellem to generationer. En bevægende og stærk forestilling, der med humor og varme sætter fokus på demens - en alvorlig sygdom, som familiemedlemmer ofte har svært ved at forstå og håndtere. Forestillingen anbefales af Alzheimerforeningen og Demensområde Nord/Yngre dement i Aalborg Kommune.
Kl. Fredag 19.30, Lørdag 16.00
Entré: Fra 140 DKK
Læs mere om I al Stilhed på Teater Nordkraft…

Lørdag d. 20. december - Søndag d. 21. december

Julemarked på Klarupgaard
Sted: Klarupgaard
Denne weekend slår Klarupgaard dørene op til deres store Julemarked med Fødevare og Livsstil. Markedet bliver med masser af spændende stader, nye som kendte, som vil præsentere dig for et bredt udvalg af julegaveidéer lavet med kreativitet, sjæl og stor kærlighed til håndværket.
Kl. 10.00-16.00
Entré: DKK 10
Læs mere om Julemarked på Klarupgaard…

 

Fandt du ikke noget, der fangede din interesse eller ønsker du at planlægge lidt længere ud i fremtiden, kan du herunder finde ekstra informationer om begivenheder og aktiviteter i Aalborg:

Det sker i Aalborg...
På vores side "Det sker i Aalborg" finder du løbende info om begivenheder i Aalborg

Ønsker du at orientere dig om de større begivenheder i Aalborg året ud, kan du klikke ind på vores Highlight-liste.

Du kan også søge store og små begivenheder i Aalborg på vores Aalborgkalender - KultuNaut.

Og husk at du kan altid nyde en Aalborg Beerwalk - året rundt
Med et Aalborg Beerwalk-kit - som består af et smageglas og et kuponhæfte - kan du besøge 6 af Aalborgs pubber og nyde din foretrukne øl i hyggelige omgivelser og helst i godt selskab efter eget valg.
Læs mere om Aalborg Beerwalk...


Del denne side

Følg os på Facebook

Det sker i Aalborg

Få overblik over begivenheder i Aalborg.

Begivenheder i Aalborg

Aalborgkalenderen - KultuNaut

Highlight-liste

Du kan også følge VisitAalborg på Facebook og Twitter - her poster vi tips og idéer til gode oplevelser i Aalborg.

VisitAalborg på facebook

Facebook: Det sker i Aalborg

VisitAalborg på Google+

VisitAalborg på Twitter


Street Art indtager Aalborg

I denne tid forvandles Aalborgs gader og stræder til et åbent kunstmuseum, hvor store vægmalerier smykker gavle og facader. Denne nye ”Street Art” bevægelse er iværksat af flere af byens kunstneriske ildsjæle og idealister, der alle har et ønske om at bringe kunst ud i bybilledet og skabe et spændende og udfordrende urbant miljø i Aalborg.

Se vores nye side med kort over de nye vægmalerier og beskrivelse af de enkelte værker.

Street Art i Aalborg

Street Art i Aalborg

Julen i Aalborg er højsæson for traditioner. Her kan du møde den ægte julestemning og få en oplevelse ud over det sædvanlige. 

Kultur i byen

Her finder du lister over koncert- og spillesteder, teatre og biografer...

Koncert- og spillesteder i Aalborg

Teatre i Aalborg

Biografer i Aalborg

AalborgLive.dk 

Nytår i Aalborg

Find inspiration til en god nytårsaften i Aalborg... 

Aalborg Symfoniorkester

I Aalborg er vi heldige, vi har vores eget symfoniorkester som fylder byen med liflige toner året igennem.

Mød Aalborg Symfoniorkester på facebook eller se video på Aalborg Symfoniorkesters YouTube kanal...

Aalborg Symfoniorkester

Kunst i byen

I Aalborg finder du spændende udstillinger inden for kunst og gallerier.

Gallerier og kunsthåndværk i Aalborg 

Attraktioner i Aalborg

I Aalborg står de gode oplevelser i kø.

Attraktioner i Aalborg

Shopping i Aalborg

Lad dig forføre af alle Aalborgs shoppingmuligheder:

Shopping i Aalborg...
Forførende shopping i Aalborg...
Shopping på afveje... 

I byen

Få inspiration til en skøn tur i byen i Aalborg

Børn i byen

Klik videre på linket og få inspiration til gode famlieoplevelser i Aalborg...

Børn i byen

AalborgLive - kulturoplevelser en masse...

Instagram #visitaalborg

Velkommen til julehygge i Aalborg! Den søde juletid indfinder sig sidst på året - det er ganske vist. Her på siden kan du få inspiration til alle de gode juleoplevelser i Aalborg...

Vi tager med den lille Alice på en kæmpestor rejse i en eventyrverden, hvor de underligste ting kan ske. Og sker.

Er du træt af jul alle vegne, julesange, julepynt, julekalendere og julesnak, så se med her. Her er en side til dig, der trænger til et pusterum fra alt juleriet.

Check vores liste med udvalgte highlights i Aalborg. Aalborg er Nordjyllands hovedstad - og det er her det sker! Her på listen finder du de største og mest spændende begivenheder i den kommende tid...

Hvad sker der i Aalborg? Se og søg begivenheder i Aalborg på KultuNaut...

Aalborg er en oplagt base for familenærvær. Her kan I blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen.

Med AalborgLive får du kulturoplevelser en masse. Du kan booke en enkelt koncert, et show, teaterforestilling eller flere - du kan vælge en overnatning eller flere - du kan vælge en færdigpakke eller du kan vælge andre gode sager. Tag for dig af retterne. Rigtig god fornøjelse!

I Aalborg er der masser du kan opleve med din baby. Vi har samlet et lille udvalg af forslag til, hvad I sammen kan hygge jer med.

Smag 6 velskænkede specialøl på op til 6 herlige pubs i hjertet af Aalborg sammen med familie, venner eller kollegaer...

I aalborg kan du finde et væld af restauranter for enhver smag. Vi har udvalgt nogle, som vi kan anbefale...

Lad dig inspirere til et besøg på en af de ti mest populære attraktioner i Aalborgområdet...

Vi har brygget forskellige forslag til gode oplevelser sammen. Du vil opdage at Aalborg er som en æske chokolade, den ene lækre bid efter den anden dukker op.

2015 skal sparkes godt i gang med Northern Winter Beat. Fra d. 29. januar til og med lørdag den 31. januar præsenteres en stor bunke spændende koncerter og forude venter der masser af gode oplevelser og festivalstemning.