Det sker i Aalborg denne weekend

Vi elsker weekend
Aalborg er en livlig by, der summer af aktivitet og byder på et væld af begivenheder. Se hvad der sker i denne weekend i Aalborg...

På denne side giver vi dig hver torsdag mulighed for at se alle de spændende ting du kan opleve i Aalborg i weekenden. Er du ikke allerede tilmeldt vores nyhedsbrev, kan du i boksen til højre tilmelde dig vores weekendmail. Ved at tilmelde dig weekendmailen, får du automatisk en e-mail hver torsdag kl. 14.00 med inspiration til, hvad du kan opleve af spændende ting i Aalborg i weekenden.

Vi gør specielt opmærksom på disse tre arrangementer:

 

Åben alle dage
Påskeferie på SPRINGEREN
Sted: SPRINGEREN – Maritimt oplevelsescenter
Kom på Springeren i påske og oplev den fantastiske maritime udstilling, tag på opdagelse i ubåden og vind en masse fede præmier fra Lego! Der er altid noget at opdage og lære på Springeren, så hvis du aldrig har besøgt det, er det nu i påske du skal tage familien med.
- Sted: SPRINGEREN – Maritimt oplevelsescenter
- Kl. 10-16
- Entré: DKK 80 (børn: DKK 40)
Læs mere om SPRINGEREN i Aalborg…

Fra torsdag
Dinosaurerne er tilbage!
Sted: Aalborg ZOO
Fik du ikke set de store dyr i 2013? Eller har du ønsket de kom tilbage, fordi de var SÅ seje? Så fortvivl ej! Du får nu chancen for at møde de fantastiske fortidsvæsner igen – helt indtil oktober 2014. Du kan møde dem bag buske og træer langs oplevelsesstien i skoven bag bjørneanlægget – så tag dig i agt!.
- Kl. 10-18
- Entré: DKK 150 (børn DKK 90)
Læs mere om Aalborg ZOO…

 

Søndag
AAB vs. Randers FC
Sted: Nordjyske Arena
Der er ikke meget der kan rokke ved AAB’s førsteplads, og med den hjemmebanestatistik de har haft denne sæson, er der heller ikke den store grund til bekymring. Meen… det ville være ærgerligt at ødelægge statistikken, så kom med og støt op om drengene, og lad 2014 blive det helt store sportsår for Aalborg.
- Kl. 17
- Entré: fra DKK 125
Læs mere om Nordjyske Arena i Aalborg…

Derudover kan du opleve:

  

TORSDAG D. 17. APRIL 2014

Dreamers’ Circus
Sted: Intimsalen, Musikkens Hus
Kom og vær når Dreamers Circus indtager scenen i Musikkens Hus, og lad dig hengive til et musikalsk drømmeland. Med et lækkert miks af klassiske toner og skandinavisk folkemusik, tager Dreamers Circus dig med ud i alle mulige musiske afkroge, og med deres internationale succes, er du garanteret en koncert i verdensklasse.
- Kl. 19.30
- Entré: DKK 125
Læs mere om Dreamers’ Circus i Aalborg…

 

Påskesjov med Vildma
Sted: Lille Vildmose Centeret
Tag med Vildma ud i naturen og gå på opdagelse i de gamle påsketraditioner. Vildma er en vild pige der ELSKER at lege, så mon ikke hun kan arrangere nogle påskelege som æggeløb og ’puste fjer’? Kom og se hvad hun finder på… Og fordi der er påske, har hun taget et par af sine venner med: påskekyllingerne! Der bliver masser af sjov og lærerig leg når Vildma er med!
- Kl. 10.30-12
- Entré: DKK 60 (børn: DKK 30)
Læs mere om Lille Vildmose Centeret…

 

AAB Håndbold vs. Sønderjyske
Sted: Gigantium
Vi er i god gang med slutspillet, og med kun et point der skiller de to hold, bliver der kamp til stregen! Kom og støt op om drengene, så vi igen i år kan bringe trofæet og æren hjem til Aalborg – de får brug for al den støtte og opbakning de kan få!
- Kl. 17.10
- Entré: fra DKK 100
Læs mere om AAB Håndbolds hjemmebane i Gigantium…

 

FREDAG D. 18. APRIL 2014

Band Battle – semifinale m. Baby Handshake
Sted: Skråen
Der er kamp til stregen om at blive årets nye navn, og det er blevet tid til tredje og sidste semifinale. Der er skruet max op for talenterne i dette års band battle, så kom og find din favorit , og lyt til en masse ny og fed musik.
- Kl. 20
- Entré: DKK 50
Læs mere om Skråen i Aalborg…

 

Påske Legeland
Sted: DGI-Huset, Nordkraft
Du kan springe som antiloper og klatre som aber når DGI Huset laver kæmpe springe-, klatre- og legeland hele påsken! Der er plads til alle – store som små legebørn og deres forældre. Den Grønne Café sørger for et sundt og nærende måltid, der giver kræfter til at springe endnu længere, klatre endnu højere og lege endnu vildere!
- Kl. 10-16
- Entré: DKK 50
Læs mere om DGI-Huset, Nordkraft i Aalborg…

  

Dinosaurerne er tilbage!
Sted: Aalborg ZOO
Fik du ikke set de store kreaturer i 2013? Eller har du ønsket de kom tilbage, fordi de var SÅ seje? Så fortvivl ej! Du får du chancen for at møde de fantastiske fortidsvæsner igen – helt indtil oktober 2014. Du kan møde dem bag buske og træer langs oplevelsesstien i skoven bag bjørneanlægget – så tag dig i agt!
- Kl. 10-18
- Entré: DKK 150 (børn DKK 90)
Læs mere om Aalborg ZOO…

 

LØRDAG D. 19. APRIL 2014

Påskebrunch på Utzon 
Sted: Utzon Restaurant
Hvad er bedre end at nyde en påskebrunch med havudsigt? Skynd at bestille bord på Utzon Restaurant, hvor du kan nyde en overdådig brunch buffet bestående af alle klassikerne, lidt nyt og en masse lækkert. Som altid er der kræset om både råvarer og anretning, så bestil dit bord inden mundvandet løber af med dig!
- Kl. 11-13
- Entré: DKK 148
Læs mere om Utzon Restaurant i Aalborg…

Daniel Svarre - Solo
Sted: Kunsthal Nord, Nordkraft
Som individ er man kun en lille brik i et kæmpe puslespil, og brikkens form er bestemt af helheden for at kunne passe ind… Hele problematikken omkring hvordan vi påvirkes af samfundets normer er noget Daniel Svarre fokuserer på i den denne udstilling, hvor du bl.a. kan opleve værkerne ”Uniformer” og ”Positioner”. Kom og få et indblik i hvordan disse har en betydning i dagens samfund i forhold til både in- og eksklusion. Det er tankevækkende, provokerende og sidst men ikke mindst, giver det stof til eftertanke.
- Kl. 11-15
- Entré: fri entré
Læs mere om Daniel Svarres Solo i Aalborg...
 

SØNDAG D. 20. APRIL 2014

AAB vs. Randers FC
Sted: Nordjyske Arena
Der er ikke meget der kan rokke ved AAB’s førsteplads, og med den hjemmebanestatistik de har haft denne sæson, er der heller ikke den store grund til bekymring. Meen… det ville være ærgerligt at ødelægge statistikken, så kom med og støt op om drengene, og lad 2014 blive det helt store sportsår for Aalborg.
- Kl. 17
- Entré: fra DKK 125
Læs mere om Nordjyske Arena i Aalborg…

 

Baron Wolman: Groupies and other Girls
Sted: KUNSTEN
En ting er portrætter af alle de store stjerner – dem har vi alle set i flere afskygninger, men Baron Wolman har taget skridtet bagud, og portrætteret alle de mennesker der er ligeså tro som stjernerne selv – nemlig groupies. Kom og se hans fantastiske udstilling der går bag om stjernestøv og spotlight.
- Kl. 10-17
- Entré: DKK 75
Læs mere om Baron Wolman: Groupies and other Girls i Aalborg…

 

Påskefrokost med mor
Sted: Cafeministeriet
Fridage og forår er en oplagt mulighed for at invitere din mor ud og spise – og når hendes mad tilmed er gratis, er der bestemt ingen undskyldning! Så inviter hende med på café denne søndag, hvor Caféministeriet betaler hendes del af maden – så kan der også blive råd til lidt shopping, eller en go’ kop kaffe efterfølgende.
- Pris: varierende alt efter valg af menu. Bordbestilling er nødvendig på 9819 4050 eller reservation@cafeministeriet.dk
- Kl. 15-20
Læs mere om Cafeministeriet i Aalborg...

 

MANDAG D. 21. APRIL

Urter og bjesk i Lille Vildmose
Sted: Lille Vildmose
Flere af urterne i Lille Vildmose kan bruges til kryddersnaps og på denne guidede tur kan du lave essens til din helt egen bjesk. På turen følger du guiden rundt i egen bil.
- Kl. 10.30-12-30
- Pris: Den guidede tur er indeholdt i centrets entrépris
Læs mere om Lille Vildmose…

 

Mig ejer ingen i Biffen
Sted: Biffen i Nordkraft
Anmelderrost svensk film om pigen Lisa, som bor sammen med sin far og bedste ven Hasse. Filmen udspiller sig i 1970’ernes Sverige, i et arbejdermiljø, hvor klassekamp præger hverdagen. Der er følelser for alle pengene i historien, og vi lover, at selv granvoksne mænd vil fælde en tåre undervejs.
- Kl. 13.45 og 18.35
- Pris: fra DKK 70
Læs mere om Biffen i Nordkraft…

 

 

Fandt du ikke noget, der fangede din interesse, kan du her under finde ekstra informationer om aktiviteter i Aalborg:

Foråret er kommet og solen skinner
Forårssolen skinner dejligt på dit ansigt, når du bevæger dig udenfor og du får sikkert lyst til at opleve noget skønt. Og ikke nok med det - påskeferien lokker forude. Vi har samlet en lang række arrangementer og aktiviterer i påske og forår i Aalborg. Lad dig inspirere til gode oplevelser i Aalborg på vores forårssider: Forår og påske i Aalborg og Webguide til forårsoplevelser i Aalborg

Se flere begivenheder i Aalborg...
Ønsker du at orientere dig om de større begivenheder i Aalborg året ud, kan du klikke ind på vores Highlight-liste.
Du kan også søge store og små begivenheder i Aalborg på vores Aalborgkalender - KultuNaut.

Og husk at du kan altid nyde en Aalborg Beerwalk - året rundt
Med et Aalborg Beerwalk-kit - som består af et smageglas og et kuponhæfte - kan du besøge 6 af Aalborgs pubber og nyde din foretrukne øl i hyggelige omgivelser og helst i godt selskab efter eget valg.
Læs mere om Aalborg Beerwalk...

Del denne side

Forår og sol i Aalborg

Forårssolen skinner dejligt på dit ansigt, når du bevæger dig udenfor og du får sikkert lyst til at opleve noget skønt. Og ikke nok med det - påskeferien lokker forude. Vi har samlet en lang række arrangementer og aktiviterer i påske og forår i Aalborg. Lad dig inspirere til gode oplevelser i Aalborg på vores forårssider: Forår og påske i Aalborg og Webguide til forårsoplevelser i Aalborg

Nyhedsbrev

Få weekend-begivenheder i din mailboks

Vi har gjort det let for dig at få et overblik over weekend-begivenheder i Aalborg ved hver torsdag at udgive denne webguide. Men det er måske endnu lettere for dig at se samme indhold i en nyhedsmail, som lander i din mailboks op til hver weekend. Hvis du ønsker at modtage vores weekendmail, kan du tilmelde dig i tilmeldingsboksen herover. Følg linket her og se, hvordan mailen tager sig ud: Weekendmail fra VisitAalborg

Ny tigerunge i Aalborg Zoo

Tag en tur i zoo og besøg den lille tigerunge. Tigerungen er ud over at være sød, kær og charmerende en meget sjælden en af slagsen. Det er den første Sumatra-tigerunge, der er født i Danmark nogensinde. Så fej andre mindre spændende ting ud af din kalender og tag ungerne med i Aalborg Zoo. 

God fornøjelse i Aalborg Zoo

 

Det sker i Aalborg

Få et overblik over begivenheder i Aalborg og omegn.

Aalborgkalenderen - KultuNaut

Highlight-liste

Du kan også følge VisitAalborg på facebook - her poster vi dagligt tips og idéer til gode oplevelser i Aalborg.

VisitAalborg på facebook

 

Kultur i byen

Her finder du lister over koncert- og spillesteder, teatre og biografer...

Koncert- og spillesteder i Aalborg

Teatre i Aalborg

Biografer i Aalborg

AalborgLive.dk 

Aalborg Symfoniorkester

I Aalborg er vi heldige, vi har vores eget symfoniorkester som fylder byen med liflige toner året igennem.

Mød Aalborg Symfoniorkester på facebook eller se video på Aalborg Symfoniorkesters YouTube kanal...

Aalborg Symfoniorkester

 

Kunst i byen

I Aalborg finder du spændende udstillinger inden for kunst og gallerier.

Gallerier og kunsthåndværk i Aalborg

KUNSTEN - museum for moderne kunst

 

 

Attraktioner i Aalborg

I Aalborg står de gode oplevelser i kø.

Attraktioner i Aalborg

 

Shopping i Aalborg

Lad dig forføre af alle Aalborgs shoppingmuligheder:

Shopping i Aalborg...
Forførende shopping i Aalborg...
Shopping på afveje... 

I byen

Få inspiration til en dejlig tur i byen i Aalborg

Børn i byen

Klik videre på linket og få inspiration til gode famlieoplevelser i Aalborg...

Børn i byen

Instagram #visitaalborg

Aalborg summer af aktivitet året rundt. Det kulturelle udbud er stort og varieret - fra store shows, koncerter og teaterforestillinger i Aalborg Kongres & Kultur Center og på Aalborg Teater til små intime livekoncerter på byens mange spillesteder. Se de mange begivenheder her...

Check vores liste med udvalgte highlights i Aalborg. Aalborg er Nordjyllands hovedstad - og det er her det sker! Her på listen finder du de største og mest spændende begivenheder i den kommende tid...

Hvad sker der i Aalborg? Se og søg begivenheder i Aalborg på KultuNaut...

Aalborg er fuld af gode oplevelser i foråret, både for store og små. Der vil være masser af aktiviteter og arrangementer på byens mange museer og attraktioner for både børn og voksne, og på Aalborgs teatre, spillesteder og i kulturhuse er der forestillinger og koncerter..

Med AalborgLive får du kulturoplevelser en masse. Du kan booke en enkelt koncert, et show, teaterforestilling eller flere - du kan vælge en overnatning eller flere - du kan vælge en færdigpakke eller du kan vælge andre gode sager. Tag for dig af retterne. Rigtig god fornøjelse!

Se de spændende forestillinger der spiller på Aalborg Teater netop nu.

Smag 6 velskænkede specialøl på op til 6 herlige pubs i hjertet af Aalborg sammen med familie, venner eller kollegaer...

I aalborg kan du finde et væld af restauranter for enhver smag. Vi har udvalgt nogle, som vi kan anbefale...

Lad dig inspirere til et besøg på en af de ti mest populære attraktioner i Aalborgområdet...

Skovrock i Skovdalen 2014 har et stjernespækket program. Oplev ZZ Top, Nephew, Thomas Helmig, TV-2, Marie Key og Mads Langer og Lars Lilholt Band...

Vi har brygget forskellige forslag til gode oplevelser sammen. Du vil opdage at Aalborg er som en æske chokolade, den ene lækre bid efter den anden dukker op.

Solen skinner og det er forår. Påskeferien lokker forude og vi har samlet en lang række arrangementer i Aalborg, som du kan lade dig inspirere af.