Det sker i Aalborg denne weekend

Vi elsker weekend i Aaborg
Aalborg er en livlig by, der summer af aktivitet og byder på et væld af begivenheder. Se hvad der sker i denne weekend i Aalborg...

På denne side giver vi dig hver torsdag mulighed for at se alle de spændende ting, du kan opleve i Aalborg i weekenden. Er du ikke allerede tilmeldt vores weekendmail, kan du gøre det i boksen herunder. Ved at tilmelde dig weekendmailen, får du automatisk en e-mail hver torsdag kl. 14.00 med inspiration til, hvad du kan opleve af spændende ting i Aalborg i weekenden. 

Highlights

Lørdag d. 1. november

Halloweenfest
Et godt glas vin, live musik og lidt (u)hyggelig Halloween stemning! D’Wine rydder op i kælderen og holder sjatfest, som du aldrig har prøvet før. I anledning af Halloween bliver baren forvandlet til en lidt uhyggelig bar – hvilke skabninger der står bag baren, må du komme og opleve. Kom gerne udklædt og bidrag til den (u)hyggelige stemning, det er dog ikke et must for at komme ind ad døren. Festen starter klokken 17.00 og slutter når baren lukker. Fra 22.00 til 01.00 er der live musik.
Sted: D'Wine
Kl. 17:00
Entré: Gratis
Læs mere om Halloweenfesten...

Lørdag d. 1. november

The Piazolla Orchestra
Tag med på en musikalsk rejse gennem Buenos Aires gader og oplev de sensuelle argentinske tangorytmer, når The Piazzolla Orchestra og DJ Marianne Jemtegaard giver koncert i Musikkens Hus med efterfølgende dans. Aftenen starter med tangoundervisning med udsigt over fjorden. The Piazzolla Orchestra er et dansk baseret orkester bestående af prisbelønnede musikere fra hele norden. Med fire klassiske og to rytmiske musikere giver de det bedste fundament for den argentinske komponist Astor Piazzollas musik.
Sted: Musikkens hus
Kl. 19:30
Entré: DKK 155 inkl. Gebyr
Læs mere om koncerten med The Piazolla Orchestra...

Søndag d. 2. november

Erasmus Montanus
Så bydes der på endnu et godt grin, når Det Kongelige Teater opfører Ludvig Holbergs morsomme fortælling om den lærde Erasmus Montanus, der spilles af Thure Lindhardt. Dette tragikomiske stykke omhandler bondesønnen Rasmus Bjerg der grundet sin nyfundne lærdom på universitetet tager navneforandring til Erasmus Montanus. Efter at have studeret i København, ventes hans hjemkomst med længsel af hjembyens indbyggere. Da Erasmus fremsætter en påstand om at jorden er rund, går det dog galt.
Sted: Aalborg Kongres & Kulturcenter
Kl. 20:00
Entré: Fra DKK 150
Læs mere om Erasmus Montanus...

Flere oplevelser

Fredag d. 31. oktober

Zombie Walk
Sted: Studenterhuset
Flere hundrede uhyggeligt udklædte; zombier, vampyrer, djævle, monstre og andet fra mørket indtager Aalborgs gader. Det er den nyeste parade i byen, lig det årlige karneval, som finder sted i maj. Denne Zombie Walk er i uhyggens tegn!
Kl. 17:30
Entré: Gratis
Læs mere om dette års Zombie Walk...

Allehelgensaften i byens uhyggeligste spøgelseshus
Sted: Aalborg Historiske Museum
Uhyggelig allehelgensaften på museet. De døde vender tilbage fra graven, når museet bliver mørkelagt. Allehelgensaften har alle spøgelser, ånder og overnaturlige væsener frit lejde til at bevæge sig ud i de levendes verden. Det gør de også på Aalborg Historiske Museum, hvor der venter publikum både gys, gru, og uhyggelige fortællinger, når museet holder åbent til sen aften. Kustoderne kan også hjælpe med gratis chokolade mod chok og besvimelse, og i Café Blodkoppen kan der nydes en klam kage med kirkekaffe eller mosevand.
Kl. 19:00 – 22:00
Entré: DKK 40
Læs mere om byens uhyggeligste spøgelseshus...

Malk De Koijn
Sted: Skråen
De 3 bananer fra langestrand besøger igen Aalborg. Der er dømt dansk hip hop i … ja, verdensklasse når Geolo G, Blæs Buggi og Tue Track fyrer op under skråens dansegulv og tager os på en rejse ind i deres sære parallelle univers.
Kl. 20:00
Entré: DKK 270
Læs mere om koncerten med Malk De Koijn...

KiDD
Sted: Studenterhuset
Tilbage i 2011 gik KiDD på rekordtid fra at være et undergrunds- og youtubefænomen til at få massiv omtale og flotte placeringer på hitlisterne. Hans videoer er blevet vist adskillige millioner gange på nettet, og han tager altid sit publikum med storm når han spiller sine energiske liveshows. Efter en længere pause væk fra rampelyset er KiDD nu tilbage med nye livedatoer og ny musik.
Kl. 21:00
Entré: DKK 140 inkl. Gebyr
Læs mere om koncerten med KiDD...

Lørdag d. 1. november

Fødevaremarked
Sted: Nordkraft
Første lørdag i måneden bugner Nordkrafts Kedelhal af ost, kød, fisk, brød og masser af andre lækkerier direkte fra nordjyske producenter. Fødevaremarkedet er aller tiders chance for at prøve de lækre nordjyske råvarer og få en snak med producenterne. Der er rundvisning i Nordkraft kl. 14 for 85 kr. inkl. kaffe og kage og filmen om Nordkraft. Fødevaremarkedet arrangeres af Skråen, Azzurra og Smagen af Nordjylland.
Kl. 10:00
Entré: Gratis
Læs mere om Fødevaremarkedet...

Loppemarked
Sted: Trekanten
Du kan gøre et rigtigt loppefund på Trekanten, lørdag d. 1. november. Her arrangerer 9220 De Frivillige loppemarked fra kl. 11 - 16. Samtidig sælger biblioteket ud af kasserede bøger, blade, CD'er, med mere.
Kl. 11:00 – 16:00
Entré: Gratis
Læs mere om Loppemarkedet på Trekanten...

Christian Hjelm
Sted: Studenterhuset
”Fra Beatles til Gasolin. Fra stenbroen til sommerlandet”. Sådan lød den lokkende introduktion til universet på Christian Hjems første soloalbum 'Før vi blev lette', der udkom i 2012. Albummet var Christian Hjelms debut på dansk og fik en fornem modtagelse i de danske medier.
Kl. 21:00
Entré: DKK 110
Læs mere om koncerten med Christian Hjelm...

Søndag d. 2. november

Modebørs
Sted: Nordkraft
Kedelhallen bliver forvandlet til et fantastisk tøjmarked, hvor man kan købe sit nye outfit for billige penge. Modebørs er et secondhand quality arrangement, hvor private og forretninger kan leje en stand og sælge ud af sit tøj.
Kl. 10:00
Entré: Gratis
Læs mere om modebørsen...

Søndagsbrunch - ”Et letsindigt ord” Besættelsestidens musik
Sted: Huset
“Et letsindigt ord” spiller og fortæller om musikken i Danmark under besættelsen. Det er primært en koncert, men suppleret med fortællinger om de komponister, tekstforfattere og musikere, der skabte og fremførte musikken. I besættelsestidens censurerede Danmark blev både swing-musikken og revyen særligt populære, og mange revyer forsøgte at gå helt til stregen med åbenlys eller underforstået humor.
Kl: 11:00
Entré: Musik DKK 85; Mad DKK 85
Læs mere om Søndags Brunch...

Legeland
Sted: DGI-Huset
Hele familien kan nu besøge DGI-Husets store legeland første søndag i hver måned. Kom og leg med. Entre købes i DGI-HUSETs reception ved indgangen til legelandet.
Kl. 12:00 – 15:00
Entré: DKK 50
Læs mere om Legelandet i DGI-Huset...

Vi Sidder Bare Her
Sted: Skråen
Mikael Simpson, Jørgen Leth og Frithjof Toksvig. Nogle gange sidder man med et forventningsfuldt smil på læben allerede inden man har lyttet til et musikalsk projekt, og netop sådan havde de fleste mennesker det nok , da konstellationen Vi Sidder Bare Her blev annonceret tilbage i 2008. Nu er de så klar med album nr. 3 med titlen ”Vi sidder bare her”, der udkom den 5. maj. Simpson og Toksvigs underliggende toner er så velorkestrerede, at de næsten tager opmærksomhed fra ordene og stemmen. Vi tilslutter os de 5 stjerner i GAFFA.
Kl. 20:00
Entré: DKK 155
Læs mere om koncerten med Vi Sidder Bare Her...

Fandt du ikke noget, der fangede din interesse eller ønsker du at planlægge lidt længere ud i fremtiden, kan du herunder finde ekstra informationer om begivenheder og aktiviteter i Aalborg:

Efteårsoplevelser i Aalborg
Vi har samlet en lang række arrangementer og aktiviterer i efteråret i Aalborg. Lad dig inspirere til mange gode oplevelser i Aalborg: Webguide til efterår i Aalborg.

Det sker i Aalborg...
På vores side "Det sker i Aalborg" finder du løbende info om begivenheder i Aalborg

Ønsker du at orientere dig om de større begivenheder i Aalborg året ud, kan du klikke ind på vores Highlight-liste.

Du kan også søge store og små begivenheder i Aalborg på vores Aalborgkalender - KultuNaut.

Og husk at du kan altid nyde en Aalborg Beerwalk - året rundt
Med et Aalborg Beerwalk-kit - som består af et smageglas og et kuponhæfte - kan du besøge 6 af Aalborgs pubber og nyde din foretrukne øl i hyggelige omgivelser og helst i godt selskab efter eget valg.
Læs mere om Aalborg Beerwalk...


Del denne side

Følg os på Facebook

Det sker i Aalborg

Få overblik over begivenheder i Aalborg.

Begivenheder i Aalborg

Aalborgkalenderen - KultuNaut

Highlight-liste

Du kan også følge VisitAalborg på Facebook og Twitter - her poster vi tips og idéer til gode oplevelser i Aalborg.

VisitAalborg på facebook

Facebook: Det sker i Aalborg

VisitAalborg på Google+

VisitAalborg på Twitter


Street Art indtager Aalborg

I denne tid forvandles Aalborgs gader og stræder til et åbent kunstmuseum, hvor store vægmalerier smykker gavle og facader. Denne nye ”Street Art” bevægelse er iværksat af flere af byens kunstneriske ildsjæle og idealister, der alle har et ønske om at bringe kunst ud i bybilledet og skabe et spændende og udfordrende urbant miljø i Aalborg.

Se vores nye side med kort over de nye vægmalerier og beskrivelse af de enkelte værker.

Street Art i Aalborg

Street Art i Aalborg

Kultur i byen

Her finder du lister over koncert- og spillesteder, teatre og biografer...

Koncert- og spillesteder i Aalborg

Teatre i Aalborg

Biografer i Aalborg

AalborgLive.dk 

Aalborg Symfoniorkester

I Aalborg er vi heldige, vi har vores eget symfoniorkester som fylder byen med liflige toner året igennem.

Mød Aalborg Symfoniorkester på facebook eller se video på Aalborg Symfoniorkesters YouTube kanal...

Aalborg Symfoniorkester

Kunst i byen

I Aalborg finder du spændende udstillinger inden for kunst og gallerier.

Gallerier og kunsthåndværk i Aalborg 

Attraktioner i Aalborg

I Aalborg står de gode oplevelser i kø.

Attraktioner i Aalborg

Shopping i Aalborg

Lad dig forføre af alle Aalborgs shoppingmuligheder:

Shopping i Aalborg...
Forførende shopping i Aalborg...
Shopping på afveje... 

I byen

Få inspiration til en skøn tur i byen i Aalborg

Børn i byen

Klik videre på linket og få inspiration til gode famlieoplevelser i Aalborg...

Børn i byen

AalborgLive - kulturoplevelser en masse...

Instagram #visitaalborg

Få et væld af oplevelelser i efteråret - se sæsonprogrammer fra Aalborg Kongres & Kultur Center, Musikkens Hus, Aalborg Teater, Huset og Skråen...

Check vores liste med udvalgte highlights i Aalborg. Aalborg er Nordjyllands hovedstad - og det er her det sker! Her på listen finder du de største og mest spændende begivenheder i den kommende tid...

Hvad sker der i Aalborg? Se og søg begivenheder i Aalborg på KultuNaut...

Aalborg er en oplagt base for familenærvær. Her kan I blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen.

Med AalborgLive får du kulturoplevelser en masse. Du kan booke en enkelt koncert, et show, teaterforestilling eller flere - du kan vælge en overnatning eller flere - du kan vælge en færdigpakke eller du kan vælge andre gode sager. Tag for dig af retterne. Rigtig god fornøjelse!

I Aalborg er der masser du kan opleve med din baby. Vi har samlet et lille udvalg af forslag til, hvad I sammen kan hygge jer med.

Smag 6 velskænkede specialøl på op til 6 herlige pubs i hjertet af Aalborg sammen med familie, venner eller kollegaer...

I aalborg kan du finde et væld af restauranter for enhver smag. Vi har udvalgt nogle, som vi kan anbefale...

Lad dig inspirere til et besøg på en af de ti mest populære attraktioner i Aalborgområdet...

Vi har brygget forskellige forslag til gode oplevelser sammen. Du vil opdage at Aalborg er som en æske chokolade, den ene lækre bid efter den anden dukker op.

Efteråret byder på en masse gode oplevelser for alle. For børnefamilier som vil opleve noget spændende. For alle som værdsætter en god kulturel oplevelse. For de som gerne vil opleve nogle smagsløjer. For musikelskere. For de som vil pleje shoppegenet. Aalborg frister...

Vi har samlet en lang række oplevelser i denne webguide til efteråret i Aalborg. Oplevelser for børn og deres voksne og oplevelser, som appelerer til det voksne publikum. Gå ombord i listen og se om der er noget der frister...