Det sker i Aalborg denne weekend

Vi elsker weekend i Aaborg
Aalborg er en livlig by, der summer af aktivitet og byder på et væld af begivenheder. Se hvad der sker i denne weekend i Aalborg...

På denne side giver vi dig hver torsdag mulighed for at se alle de spændende ting, du kan opleve i Aalborg i weekenden. Er du ikke allerede tilmeldt vores weekendmail, kan du gøre det i boksen herunder. Ved at tilmelde dig weekendmailen, får du automatisk en e-mail hver torsdag kl. 14.00 med inspiration til, hvad du kan opleve af spændende ting i Aalborg i weekenden.

TORSDAG - SØNDAG

Cirkusrevyen 2015
Sted: Aalborg Kongres & Kultur Center
Cirkusrevyen har indtaget Aalborg! Der er garanti for en fantastisk aften, hvor lattermusklerne kommer på overarbejde, når Lisbeth Dahl, Ulf Pilgaard, Ditte Hansen, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard går på scenen i Aalborg Kongres & Kultur Center. Igen i år, er det Lisbeth Dahl, der står i spidsen som instruktør, og James Price, der tager sig af musikken.
- Kl. 21:00
- Entré: fra DKK 395,-
Læs mere om Cirkusrevyen i Aalborg…

FREDAG – SØNDAG

UCI World Cycling Tour Denmark
Sted: Gammeltorv
Verdensmesterskaberne i landevejscykling for amatører og afholdes den 3.- 6. september i Aalborg og Hobro. Fredag den 4. september cykler rytterne mod Aalborg. Kom og hep på deltagerne, når der skal køres Team Relay og Road Race i Aalborg. Både lørdag og søndag vil der være underholdning og koncerter på Gammeltorv.
- Kl. 19:00
- Gratis adgang
Læs mere om UCI World Cycling Tour Denmark i Aalborg…

FREDAG

Sig godnat til dyrene i Aalborg Zoo
Sted: Aalborg Zoo
Den 4. september er der mulighed for at opleve en stemningsfuld aften i Zoo. Det bliver en helt speciel aften, hvor dyrene ændrer adfærd i forhold til den måde, de er på i dagtimerne. Det er en fantastisk oplevelse at mærke, hvordan roen sænker sig, når mørket falder på. Der vil blive tændt op i grillerne i familieområdet, så der vil være mulighed for at grille medbragt mad.
- Kl. 17:00
- Entré: fra DKK 115,-
Læs mere om sig godnat til dyrene i Aalborg Zoo…

FREDAG - SØNDAG

Travel, Thinking, Making
Sted: Utzon Center Aalborg
Oplev Utzon Centers første udstilling under Utzon Collection-konceptet Travel, Thinking, Making. Der vises film og materialer fra Jørn Utzons rejser, som ingen før har set. Dette er en unik mulighed for at komme tættere på Jørn Utzon.
- Kl. 10:00
- Gratis adgang
Læs mere om Travel, Thinking, Making i Utzon Center i Aalborg…

FREDAG

M!nt
Sted: Studenterhuset
De to DJs, Left Hand Right og Max Puxi, som står bag Studenterhusets klub M!nt, giver en showcase i den nyeste musik. Det bliver en spændende aften, hvor musikken er i højsædet og humøret forhåbentligt er i top.
- Kl. 22:00
- Gratis adgang
Læs mere om M!nt i Studenterhuset i Aalborg…

Åbning af Kalejdoskops nye bolighus
Sted: Østerågade 27
De gamle Bio 5 lokaler har gennemgået en kæmpe renovering og står nu klar til brug, dog med et andet formål end biograf. Kalejdoskop flytter fra deres lokaler ved Mølleå og indretter nyt og imponerende bolighus i Bio 5's gamle lokaler ved Toldbod Plads med udsigt til havnefronten og Limfjorden. Kalejdoskop fejrer åbningen med stor åbningsweekend og du er inviteret.
- Kl. 10:00-20:00
- Gratis adgang
Læs mere om Kalejdoskops nye bolighus i Aalborg…

Peter Larsen & Stationen - CD-release koncert
Sted: Skråen
Du er inviteret til release-koncert med Peter Larsen & Stationen på Skråen. Der er garanti for en hyggelig aften med god musik, når Peter Larsen & Stationen indtager scenen. Koncerten er inklusiv et stk. album på koncertbilletten. Efter koncerten vil albummet kun være tilgængeligt på iTunes og diverse streaming og download tjenester.
- Kl. 20:00
- Entré: DKK 135,- inkl. 1 cd
Læs mere om Peter Larsen & Stationen på Skråen i Aalborg…

Jazzclub Satchmo: East Harbour Jazz Band
Sted: Huset
Et fantastisk orkester, der har rødder helt tilbage til legendariske Gabadela og flere andre nordjyske bands. Det bliver en aften med traditionel jazzmusik til stor glæde for publikum. Det er muligt at købe vegetarbuffet i Husets café fra kl.17.30
- Kl. 20:00
- Entré: fra DKK 100,-
Læs mere om Jazzclub Satchmo i Huset i Aalborg…

LØRDAG - SØNDAG

Monster og Sofie
Sted: Fårup Sommerland, Eventpladsen
I weekenden kan du opleve Monster og Sofie i Fårup Sommerland. Monster og Sofie kommer og underholder med deres eget quizshow, hvor du har mulighed for at stille op og lege med. Rigtig god underholdning og udfordringer til alle, som har lyst til at deltage.
- Kl. 15:00
- Entré: DKK 265,-
Læs mere om Monster og Sofie i Fårup Sommerland i Aalborg…

LØRDAG

Fjolletrolle-koncert med Michael Bach og Den Musikalske Børnehave
Sted: Platform4
Det bliver en eftermiddag med fjol, musik, leg og dans på Platform4 i Karolinelund, når Den Musikalske Børnehave og Michael Bach indtager scenen. Michael Bach er kendt for sine børnevenlige numre, som skaber glæde for store og små.
- Kl. 13:00
- Gratis entré
Læs mere om Fjolletrolle-koncert på Platform4 i Aalborg…

Fødevaremarked i Kedelhallen
Sted: Kedelhallen, Nordkraft
Fødevaremarkedet er tilbage i Kedelhallen i Nordkraft efter en sommerpause. Kig forbi og besøg de mange boder med ost, kød, fisk, brød og andre delikatesser fra nordjyske producenter. Det bliver en dag med velsmagende oplevelser. Hos Azzurra i Nordkraft har du mulighed for at købe en Markedsbrunch.
- Kl. 10:00
- Gratis adgang
Læs mere om Fødevaremarked i Kedelhallen i Aalborg…

Konstruktioner
Sted: Kunsthal Nord
Du bydes velkommen til fernisering i Kunsthal Nord. Udstillingen åbnes af kunsthalsleder Henrik Broch-Lips og slutter kl. 15:00. Konstruktioner er et samarbejde og en eksperimenterende dialog mellem den 72-årige billedhugger Anita Jørgensen og den 45-årige maler Lisbeth Eugenie Christensen.
- Kl. 13:00
- Gratis adgang
Læs mere om Konstruktioner i Kunsthal Nord i Aalborg…

Fribytterdrømme + De Underjordiske
Sted: Studenterhuset
Oplev dansk poetisk og eksplosivt syrerock, når Fribytterdrømme indtager scenen på Studenterhuset. Samtidig kan du også opleve bandet De Underjordiske, som er et spændende kapitel i dansk undergrundsrock.
- Kl. 21:00
- Entré: DKK 60,-
Læs mere om Fribytterdrømme + De Underjordiske i Studenterhuset i Aalborg…

SØNDAG

Modebørs
Sted: Kedelhallen, Nordkraft
Er din garderobe klar til efteråret? Ellers har du mulighed for at forny din garderobe, når der afholdes Modebørs i Kedelhallen i Nordkraft. Der sælges primært brugte genstande dog med vægt på kvalitet og luksus. Kig forbi og gør en god handel.
- Kl. 11:00
- Gratis adgang
Læs mere om Modebørs i Kedelhallen i Aalborg…

Mosens Dag
Sted: Lille Vildmosecentret
Traditionen tro afholdes der igen Mosens Dag. En dag med markedsstemning, opvisninger og aktiviteter. Der vil være forskellige boder, der fremviser og sælger friluftsgrej, kunsthåndværk, bær, frugt, ost, bjesk og andre lokale produkter fra mosen, så husk kontanter, hvis der skal handles.
- Kl. 10:00
- Gratis adgang
Læs mere om Mosens Dag i Lille Vildmose…

Kunsthåndværker-Marked
Sted: Huset
Husets smukke gård danner rammen, når der afholdes Kunsthåndværker-Marked i Huset i Aalborg. Det bliver en dag med spændende indtryk, når diverse kunstnere udstiller og sælger ud af deres kunst såsom keramik, glas, smykker, træ, læder, filt og andre tekstiler. Husets Café byder også på lækkerier.
- Kl. 10:30
- Entré: DKK 20,-
Læs mere om Kunsthåndværker-Marked i Huset i Aalborg…

Fandt du ikke noget, der fangede din interesse eller ønsker du at planlægge lidt længere ud i fremtiden, kan du herunder finde ekstra informationer om begivenheder og aktiviteter i Aalborg:

Det sker i Aalborg...
På vores side "Det sker i Aalborg" finder du løbende info om begivenheder i Aalborg

Ønsker du at orientere dig om de større begivenheder i Aalborg året ud, kan du klikke ind på vores Highlight-liste.

Du kan også søge store og små begivenheder i Aalborg på vores Aalborgkalender - KultuNaut.

Og endelig kan du se alle sommerens arrangementer i Aalborg på vores webguide til Sommer i Aalborg

Og husk at du kan altid nyde en Aalborg Beerwalk - året rundt
Med et Aalborg Beerwalk-kit - som består af et smageglas og et kuponhæfte - kan du besøge 6 af Aalborgs pubs og nyde din foretrukne øl i hyggelige omgivelser og helst i godt selskab efter eget valg.
Læs mere om Aalborg Beerwalk...

Del denne side

Følg os på Facebook

Solen skinner, det er sommer, dit humør er forhåbentlig lyst og let og du hungrer efter gode oplevelser i sommervarmen. Få inspiration...

Vi frister med gode sommerminder - klik ind på listen og udvælg dine favoritter. Rigtig god sommer i Aalborg!

Børn i byen

Klik videre på linket og få inspiration til gode famlieoplevelser i Aalborg...

Børn i byen

Street Art indtager Aalborg

I denne tid forvandles Aalborgs gader og stræder til et åbent kunstmuseum, hvor store vægmalerier smykker gavle og facader. Denne nye ”Street Art” bevægelse er iværksat af flere af byens kunstneriske ildsjæle og idealister, der alle har et ønske om at bringe kunst ud i bybilledet og skabe et spændende og udfordrende urbant miljø i Aalborg. 

Street Art i Aalborg

Se vores side beskrivelse af de enkelte værker og bykort hvor værkerne er markeret.

Street Art i Aalborg 

 

Det sker i Aalborg

Få overblik over begivenheder i Aalborg.

Begivenheder i Aalborg

Aalborgkalenderen - KultuNaut

Highlight-liste

Du kan også følge VisitAalborg på Facebook og Twitter - her poster vi tips og idéer til gode oplevelser i Aalborg.

VisitAalborg på facebook

Facebook: Det sker i Aalborg

VisitAalborg på Google+

VisitAalborg på Twitter


Aalborg Symfoniorkester

I Aalborg er vi heldige, vi har vores eget symfoniorkester som fylder byen med liflige toner året igennem.

Mød Aalborg Symfoniorkester på facebook eller se video på Aalborg Symfoniorkesters YouTube kanal...

Aalborg Symfoniorkester

Aalborg er en levende og alsidig kulturby, og denne sommer kan du glæde dig til at opleve en helt ny dimension af musiklivet i byens åbne rum, og du kan endda selv være kunstner.

Kunst i byen

I Aalborg finder du spændende udstillinger inden for kunst og gallerier.

Gallerier og kunsthåndværk i Aalborg 

Attraktioner i Aalborg

I Aalborg står de gode oplevelser i kø.

Attraktioner i Aalborg

Shopping i Aalborg

Lad dig forføre af alle Aalborgs shoppingmuligheder:

Shopping i Aalborg...
Forførende shopping i Aalborg...
Shopping på afveje... 

I byen

Få inspiration til en skøn tur i byen i Aalborg

Instagram #visitaalborg

Check vores liste med udvalgte highlights i Aalborg. Aalborg er Nordjyllands hovedstad - og det er her det sker! Her på listen finder du de største og mest spændende begivenheder i den kommende tid...

Hvad sker der i Aalborg? Se og søg begivenheder i Aalborg på KultuNaut...

Med AalborgLive får du kulturoplevelser en masse. Du kan booke en enkelt koncert, et show, teaterforestilling eller flere - du kan vælge en overnatning eller flere - du kan vælge en færdigpakke eller du kan vælge andre gode sager. Tag for dig af retterne. Rigtig god fornøjelse!

I aalborg kan du finde et væld af restauranter for enhver smag. Vi har udvalgt nogle, som vi kan anbefale...

Lad dig inspirere til et besøg på en af de ti mest populære attraktioner i Aalborgområdet...

Aalborg bugner af forskellige aktiviteter både for store og små. Gå på opdagelse på siden, og bliv inspireret til en dejlig dag. 

Smag 6 velskænkede specialøl på op til 6 herlige pubs i hjertet af Aalborg sammen med familie, venner eller kollegaer...

Aalborg er en oplagt base for familenærvær. Her kan I blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen.