Det sker i Aalborg denne weekend

Vi elsker weekend i Aaborg
Aalborg er en livlig by, der summer af aktivitet og byder på et væld af begivenheder. Se hvad der sker i denne weekend i Aalborg...

På denne side giver vi dig hver torsdag mulighed for at se alle de spændende ting, du kan opleve i Aalborg i weekenden. Er du ikke allerede tilmeldt vores weekendmail, kan du gøre det i boksen herunder. Ved at tilmelde dig weekendmailen, får du automatisk en e-mail hver torsdag kl. 14.00 med inspiration til, hvad du kan opleve af spændende ting i Aalborg i weekenden.

Fredag d. 29. maj 2015

Friday Night Skate
Sted: Ved boldbanen ved Elbjørn, kl. 19.00
Entré: Gratis
Friday Night Skate er en 12-15 km social rulleskøjtetur igennem Aalborgs gader, hvor alle der kan køre på rulleskøjter kan deltage. Deltagerne ruller i et samlet felt ude på kørebanen. Feltet er afskærmet fra den øvrige trafik af ”blockere”, så alle kommer sikkert gennem byen. Konceptet, Friday Night Skate, findes i mange storbyer rundt omkring i verden. Blandt andet i København, hvor det afholdes hver anden fredag henover sommeren. Alt du skal gøre, er at møde op med dit rulleudstyr og være klar til turens start.
Læs mere om Friday Night Skate i Aalborg…

Lørdag d. 30. maj 2015

Syng med 
Sted: Aalborg Teater, kl. 12.00
Entré: DKK 105,-
Aalborg Teater åbner for tredje gang i år dørene for arrangementet Syng med på Aalborg Teater. Denne lørdag formiddag er temaet ”Søens folk” og de sangglade fremmødte kan glæde sig til at synge med på Hvem kan sejle foruden vind, Blæsten går frisk, Alle sømænd er glade for piger og mange andre gamle kendinge. Kom fobi og begynd din lørdag med god musik og højt humør. Det er muligt at bestille brunchbuffet for DKK 135,- før arrangementet.
Læs mere om Syng med i Aalborg…

Lørdag d. 30. maj - søndag d. 31. maj

Hr. Skæg Live
Sted: Fårup Sommerland, kl. 15.00
Entré: Entré til Fårup Sommerland
Lørdag d. 30. og søndag d. 31. maj kan du opleve Hr. Skæg i Fårup Sommerland. Hr. Skæg er manden som næsten alle danske børn kender og elsker. Glæd dig til Hr. Skægs nye forrygende show "Skæg med matematik". Du kan også hilse på Hr. Skægs trofaste makker, Vinter.
Læs mere om Hr. Skæg i Fårup Sommerland...

 

FREDAG

U-boat Electronica feat. Tone
Sted: Springeren
Hvis du er til elektronisk musik og specielle koncertoplevelser, er U-boat Electronica helt sikkert noget for dig. Lydkunstneren Tone er kendt for sin særlige stemme og for at lægge vægt på det visuelle såvel som musikken, når hun giver koncert. Den gamle ubåd, Springeren, er i anledning af Tones besøg blevet forvandlet til koncertsted, hvor du er garanteret en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige.
- Kl. 19.00
- Entré: DKK 66,-
Læs mere om U-boat Electronica i Aalborg…

Koncert med DINNER
Sted: Studenterhuset
Bag navnet DINNER står den danske Anders Rhedin, som måske er mest kendt for at producere musik for det populære band, Choir of Young Believers. I øjeblikket er solokunstneren på tour i Europa, hvor han gæster diverse festivaler og spillesteder, heriblandt Studenterhuset. Det er svært at placere DINNER i en bestemt genre, for Rhedin henter sin inspiration fra både rock’n roll og kunstnere som Michael Jackson og The Velvet Underground.
- Kl. 21.00
- Entré: DKK 60,-
Læs mere om koncert med DINNER på Studenterhuset i Aalborg…

Hawaii wellness-aften
Sted: Gigantium Vand og Wellness
Efter en lang og hård uge kan du forkæle dig selv med Hawaii wellness i Gigantium Vand og Wellness. Hawaii temaet er gennemført, så der vil naturligvis blive serveret Hawaii pizza og Wellness området vil være dekoreret med store, smukke blomster. Så tag din ven, veninde eller kæreste med og nyd at blive forkælet.
- Kl. 19.00
- Entré: DKK 190,-
Læs mere om Hawaii wellness-aften i Aalborg…

LØRDAG

Chill i Parken
Sted: Havnefronten
Kom og hyg dig med vennerne på havnefronten, når Chill i Parken starter op med en ny sæson. Der vil være live musik, DJs, Graffiti, skate, billig bar og meget mere.
- Fra kl. 12.00
- Gratis entré
Læs mere om Chill i Parken...

KMD 4:18:4
Sted: Aalborg Friluftsbad
Stævnet for nye triatleter. Er du til svømming, cykling og løb er KMD 4:18:4 måske løbet for dig. Deltagerne skal svømme 400 m i bassinet, cykle 18 km og løbe 4 km rundt i Aalborg vestby.
- Kl. 10.00
- Entré: Fra DKK 400,- kræver tilmelding
Læs mere om KMD 4:18:4 i Aalborg...

Ein bisschen Frieden
Sted: Aalborg Teater
Uanset om du er fan af Melodi Grand Prix eller ej, så er den anmelderroste teaterforestillingen Ein Bisschen Frieden helt sikkert underholdende for dig. Stykket omhandler sangkonkurrencen, der om noget formår at skille vandene mellem tilhængere og modstandere. Nogle af de mest kendte Melodi Grand Prix-sange gennem tiden vil blive fremført i udgaver, som du næppe selv havde forestillet dig.
- Kl. 16.00
- Entré: Fra DKK 130,-
Læs mere om Ein bisschen Frieden i Aalborg…

WOA Metal Battle finale
Sted: Studenterhuset
Metalfans kan godt glæde sig til et brag af en finale i Metal Battle på Studenterhuset lørdag aften. WOA Metal Battle kom til Danmark i 2010 og er ikke blot en konkurrence for upcoming metalbands, men også en stor mulighed for at de deltagende musikere kan spille deres musik og få feed back fra publikum og dommerpanel. Udover de fire finalister, som kæmper om vindertitlen, kan du også høre de sidste års vindere; Aphyxion og Huldre.
- Kl. 18.00
- Entré: 75,-
Læs mere om WOA Metal Battle i Aalborg…

Motor-Mille fyrer den af på Zoofariscenen
Sted: Aalborg Zoo
Måske kender du Motor-Mille fra TV-kanalen Ramasjang? Lørdag eftermiddag har du mulighed for at møde Motor-Mille i virkeligheden, når hun optræder på Zoofariscenen i Aalborg Zoo. Motor-Mille er et festfyrværkeri af dans, musik og sang, når hun giver den gas med sin boombox. Tag familien med i zoologisk have og få en sjov dag med Mille og alle dyrene.
- Kl. 16.00
- Entré: Fra DKK 95,-
Læs mere om Motor-Mille på Zoofariscenen i Aalborg…

LØRDAG - SØNDAG
Bonsaifestival
Sted: Nordkraft
Bonsai er en ældgammel japansk kunstform, som mange stadig dyrker. Bonsaikunsten går ud på at dyrke træer i små skåle på en måde, så de ligner store træer i deres naturlige omgivelser. Dansk Bonsaiselskab afholder lørdag og søndag bonsaifestival i Nordkrafts Kedelhal og her er der mulighed for at opleve den gamle kunstart og de mange udstillede træer på tæt hold .
- Lørdag kl. 10.00-17.00 søndag kl. 10.00-16.00
- Entré: Gratis
Læs mere om Bonsaifestival i Nordkraft i Aalborg…

SØNDAG 

Walk of Life
Sted: Aalborg
Gå en tur igennem Aalborg og støt Kræftens Bekæmpelse. Walk of Life indtager Aalborg, hvor der er arrangeret en gåtur rundt i byen til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Turen starter ved rundkørslen ved Ikea, men der er mulighed for at stå på og af, hvor du har lyst. Under turen er det muligt at købe is og vand. Turen slutter med taler på aktivitetspladsen ved Jomfru Ane parken.
- Kl. 09.00 - 15.00
- Entré: 25,-
Læs mere om Walk of Life Aalborg...

Fyrkatspillet
Sted: VikingeCenter Fyrkat
Hvert år opfører amatørskuespillerne fra Fyrkatspillet et nyskrevet vikingespil i det rekonstruerede langhus, som ligger ved siden af vikingeborgen Fyrkat. Igen i år holdes traditionen ved lige, når vikingegruppen opfører stykket Toldridtet. Stykket handler om helte og skurke, kærlighed og hævn og ikke mindst om overnaturlige kræfter fortalt med en god portion bramfri humor.
- Kl. 15.00
- Entré: Fra DKK 60,-
Læs mere om Fyrkatspillet…

While We’re Young
Sted: Biffen
While We're Young er instruktøren Noah Baumbachs nye komediedrama, som handler om det midaldrende ægtepar, Josh og Cornelia, der er gået i stå midt i livet. En dag møder de det unge, hippe par, Jamie og Darby, som får dem til at mindes deres ungdom og revurdere tilværelsen på ny. Filmen fortæller med et glimt i øjet om generationskløft og søgen efter identitet.
- Kl. 18.35
- Entré: DKK 85,-
Læs mere om While We’re Young i Aalborg…

Fandt du ikke noget, der fangede din interesse eller ønsker du at planlægge lidt længere ud i fremtiden, kan du herunder finde ekstra informationer om begivenheder og aktiviteter i Aalborg:

Det sker i Aalborg...
På vores side "Det sker i Aalborg" finder du løbende info om begivenheder i Aalborg

Ønsker du at orientere dig om de større begivenheder i Aalborg året ud, kan du klikke ind på vores Highlight-liste.

Du kan også søge store og små begivenheder i Aalborg på vores Aalborgkalender - KultuNaut.

Og husk at du kan altid nyde en Aalborg Beerwalk - året rundt
Med et Aalborg Beerwalk-kit - som består af et smageglas og et kuponhæfte - kan du besøge 6 af Aalborgs pubs og nyde din foretrukne øl i hyggelige omgivelser og helst i godt selskab efter eget valg.
Læs mere om Aalborg Beerwalk...

Del denne side

Følg os på Facebook

Foråret i Aalborg er fuld af gode oplevelser for både store og små. Der vil være masser af aktiviteter og arrangementer på byens mange attraktioner, som sætter skub i den gode forårsstemning.

Aalborg har kalenderen fuld af spændende oplevelser for hele familien i foråret! Du kan blandt andet glæde dig til Karneval i Aalborg, stand-up i topklasse samt fantastiske koncerter - alt sammen i foråret i Aalborg. 

Lad kønnene mødes i Nordens største karneval og oplev Aalborg iklædt  fest og farver... 

Konfirmandernes store dag - Blå Mandag skal da tilbringes i Aalborg, ikke?

Street Art indtager Aalborg

I denne tid forvandles Aalborgs gader og stræder til et åbent kunstmuseum, hvor store vægmalerier smykker gavle og facader. Denne nye ”Street Art” bevægelse er iværksat af flere af byens kunstneriske ildsjæle og idealister, der alle har et ønske om at bringe kunst ud i bybilledet og skabe et spændende og udfordrende urbant miljø i Aalborg.

 

 

Se vores nye side med kort over de nye vægmalerier og beskrivelse af de enkelte værker.

Street Art i Aalborg

 

 

Det sker i Aalborg

Få overblik over begivenheder i Aalborg.

Begivenheder i Aalborg

Aalborgkalenderen - KultuNaut

Highlight-liste

Du kan også følge VisitAalborg på Facebook og Twitter - her poster vi tips og idéer til gode oplevelser i Aalborg.

VisitAalborg på facebook

Facebook: Det sker i Aalborg

VisitAalborg på Google+

VisitAalborg på Twitter


Kultur i byen

Her finder du lister over koncert- og spillesteder, teatre og biografer...

Koncert- og spillesteder i Aalborg

Teatre i Aalborg

Biografer i Aalborg

AalborgLive.dk 

Aalborg Symfoniorkester

I Aalborg er vi heldige, vi har vores eget symfoniorkester som fylder byen med liflige toner året igennem.

Mød Aalborg Symfoniorkester på facebook eller se video på Aalborg Symfoniorkesters YouTube kanal...

Aalborg Symfoniorkester

Kunst i byen

I Aalborg finder du spændende udstillinger inden for kunst og gallerier.

Gallerier og kunsthåndværk i Aalborg 

Attraktioner i Aalborg

I Aalborg står de gode oplevelser i kø.

Attraktioner i Aalborg

Shopping i Aalborg

Lad dig forføre af alle Aalborgs shoppingmuligheder:

Shopping i Aalborg...
Forførende shopping i Aalborg...
Shopping på afveje... 

I byen

Få inspiration til en skøn tur i byen i Aalborg

Børn i byen

Klik videre på linket og få inspiration til gode famlieoplevelser i Aalborg...

Børn i byen

AalborgLive - kulturoplevelser en masse...

Instagram #visitaalborg

Check vores liste med udvalgte highlights i Aalborg. Aalborg er Nordjyllands hovedstad - og det er her det sker! Her på listen finder du de største og mest spændende begivenheder i den kommende tid...

Hvad sker der i Aalborg? Se og søg begivenheder i Aalborg på KultuNaut...

Med AalborgLive får du kulturoplevelser en masse. Du kan booke en enkelt koncert, et show, teaterforestilling eller flere - du kan vælge en overnatning eller flere - du kan vælge en færdigpakke eller du kan vælge andre gode sager. Tag for dig af retterne. Rigtig god fornøjelse!

I aalborg kan du finde et væld af restauranter for enhver smag. Vi har udvalgt nogle, som vi kan anbefale...

Lad dig inspirere til et besøg på en af de ti mest populære attraktioner i Aalborgområdet...

Aalborg bugner af forskellige aktiviteter både for store og små. Gå på opdagelse på siden, og bliv inspireret til en dejlig dag. 

Smag 6 velskænkede specialøl på op til 6 herlige pubs i hjertet af Aalborg sammen med familie, venner eller kollegaer...

Aalborg er byen, hvor dine drømme kan gå i opfyldelse. Den rette grobund er til stede og uanset, hvad din drøm er, så lad Aalborg være dit udgangspunkt, holdepunkt, omdrejningspunkt...

Aalborg er en oplagt base for familenærvær. Her kan I blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen.

Vi har brygget forskellige forslag til gode oplevelser sammen. Du vil opdage at Aalborg er som en æske chokolade, den ene lækre bid efter den anden dukker op.

I Aalborg er der masser du kan opleve med din baby. Vi har samlet et lille udvalg af forslag til, hvad I sammen kan hygge jer med.

Intet slår virkeligheden og måske er det i virkeligheden på tide, du forkæler dig selv, din bedre halvdel og måske hele familien med et weekendophold eller en miniferie i Nordjydernes storby, Aalborg.

Aalborg byder på et væld af gode oplevelser - nogle mere synlige end andre.