Det sker i Aalborg denne weekend

Vi elsker weekend i Aaborg
Aalborg er en livlig by, der summer af aktivitet og masser af begivenheder.

På denne side giver vi dig hver torsdag mulighed for at se alle de spændende ting, du kan opleve i Aalborg i weekenden. Er du ikke allerede tilmeldt vores weekendmail, kan du gøre det i boksen herunder. Ved at tilmelde dig, får du automatisk en e-mail hver torsdag kl. 14.00 med inspiration til din weekend.

FREDAG-LØRDAG

Anders Matthesen - Shhh!
Med sit syvende onemanshow er Anders Matthesen efterhånden blevet en bundsolid personlighed på den danske stand-up scene. Denne gang orienteres der særligt mod det traditionelle stand-up, men Matthesen arbejder stadig inden for et tema, der fylder komikerens liv netop nu, hvorfor publikum kan forvente personlige anekdoter fortalt med en god dosis satire.
- Sted: Aalborg Kongres & Kultur Center
- Entré: Fra DKK 370,-
Læs mere om Anders Matthesen i Aalborg Kongres & Kultur Center...

LØRDAG

Rugsted & Kreutzfeldt
Den populære duo bag ”Tilfældigvis forbi”, ”Jeg ved det godt” m.fl. giver koncert i Musikkens Hus. Her vil den veloplagte gruppe optræde med et repertoire, der byder på både gamle kendinge og nye numre – alle med den velkendte Rugsted Kreutzfeldt-sound krydret med små anekdoter. Der bliver også plads til et særligt ”kendissæt”, hvor Jens og Stig fremfører nogle af de hits, de har skrevet til andre artister.
- Sted: Musikkens Hus
- Kl. 20:00
- Entré: DKK 285,-
Læs mere om Rugsted & Kreutzfeldt i Musikkens Hus...

SØNDAG

Wafande Familie Koncert
Kom og gi’ et smil til koncerten søndag eftermiddag, hvor Wafande optræder med sin strålende personlighed og enestående stemme. Hans hits emmer af godt humør, overskud og en overvældende kærlighed til musikken, der ikke kun skinner igennem i kompositioner og tekster, men også på scenen, hvor Wafande og band gang på gang tager publikum med storm.
- Sted: Skråen
- Kl. 15:00
- Entré: DKK 145,-
Læs mere om Wafande Familie Koncert på Skråen...

FREDAG

Klub Husfred: Mads Mouritz + Jens Blendstrup & Årets Længste Dag
Sted: Huset
Mads Mouritz har 7 albums og koncerter i forsamlingshuse og DR’s koncertsal på CV’et, og nu er han i Aalborg, hvor han spiller akustisk, ærligt og åbent. Forfatteren Jens Blendstrup samarbejder med Årets Længste dag om at fremlægge alternative spilleteknikker med utraditionelle instrumenter, som klokker, kæder, spilledåser mm. Inden koncerterne kan du gå ombord i Husets vegetarbuffet.
- Kl. 17:30 (buffet)
- Kl. 20:30 (koncert)
- Entré: DKK 110,- (buffet og koncertentré)
Læs mere om Klub Husfred: Mads Mouritz + Jens Blendstrup & Årets Længste Dag i Huset...

Live art for børn
Sted: Teater Nordkraft
I efterårsferien arrangerer Teater Nordkraft performancekunst for børn og voksne. Alle er velkomne til at deltage i den levende kunst, der hver dag har flere forskellige temaer. Prøv blandt andet at få "røven på komedie", hvor børn og voksne kan lære lidt om, hvad dumhed er for en størrelse, eller drop forbi kostumeworkshoppen, hvor det handler om tøj og hvad, det siger om os, der bærer det.
- Fredag-lørdag
- Entré: Fri entré
Læs mere om Live art for børn på Teater Nordkraft...

Efterårsferie i Nymarksminde
Sted: Nymarksminde
Brug de sidste dage af efterårsferien i Nymarksminde, hvor du blandt andet kan hygge dig med at lave fuglekugler af frø og andet godt. Du kan også udskære uhyggelige græskar, og hvis du tør, kan du blive skræmt på den uhyggelige halloween-sti i Nymarksmindes skov. Efterårsferien er den sidste uge, parken har åbent i 2016!
- Fredag-søndag
- Entré: DKK 80,-
Læs mere om Efterårsferie i Nymarksminde i Aalborg...

Efterårsferie i Lille Vildmose
Sted: Lille Vildmose
Glæd dig til en hyggelig og lærerig weekend i naturen i Lille Vildmose. Bliv bl.a. introduceret til geocaching og prøv selv at gå på skattejagt med din smartphone ved Lille Vildmosecentret. Eller gå på udkig efter mosens elge, krondyr og kongeørne med en dygtig guide. Der er rig lejlighed til at blive klogere på den danske natur og til at nyde efteråret i det fri!
- Kl. Fredag-søndag
- Entré: Almindelig entrépris
Læs mere om Efterårsferie i Lille Vildmose...

LØRDAG

The Blue Van
Sted: Skråen
Tag med til jubilæumsfest med The Blue Van, der fejrer 20 år på den danske musikscene med at turnere landet rundt til efteråret. Bandet består af fire seje nordjyder, der står klar til at levere en fantastisk koncert i deres hjemegn, og med deres evne til at flytte sig langt ud over scenekanten, kan du se frem til en herlig aften i rockmusikkens tegn.
- Kl. 20:00
- Entré: DKK 175,-
Læs mere om The Blue Van på Skråen...

Rundvisning i Apotekersamlingen
Sted: Jens Bangs Stenhus
Det gamle stenhus i hjertet af Aalborg har mange spændende historier at fortælle. En af dem handler om det gamle apotek, der havde bolig i husets stueetage fra 1665 helt frem til 2013. Apoteket er nu flyttet, men historien er der stadig, og den er udgangspunktet for denne guidede rundvisning, der viser dig de gamle møbler, apparater og udgået medicin. Der er kun adgang til samlingen på udvalgte dage, så skynd dig at melde dig til!
- Kl. 13:00-14:00
- Entré: DKK 50,-
Læs mere om Rundvisning Apotekersamlingen i Jens Bangs Stenhus i Aalborg...

SØNDAG

De små kunstagenter
Sted: Kunsten
Lys og kunst følges ofte ad. Dette er også tilfældet på Kunsten, hvor vægge og vinduer er placeret for at kunne give lys til de mange hundreder kunstværker. Dit barn kan komme med på jagt efter dette særlige lys, der i dag gemmer sig foran ét af de mange spændende kunstværker. Der er tale om et formidlingstilbud primært for de 3-6 årige.
- Kl. 11:00-11:30
- Entré: Almindelig entré
Læs mere om De små kunstagenter på Kunsten...

Rundvisning
Sted: Musikkens Hus
Er du nysgerrig efter at vide, hvad der foregår bag kulisserne i Aalborgs flotte koncerthus? På rundvisningen hører du de bedste historier bag det nye byggeri, mens du bliver vist rundt i koncertsalene, den smukke foyer og backstage-områderne, hvor sceneteknikerne får hjulene til at dreje rundt under forestillingerne. En engageret rundviser er med og fortæller om historien, arkitekturen og livet i Musikkens Hus.
- Kl. 12:00
- Entré: DKK 100,-
Læs mere om Rundvisning i Musikkens Hus...

Søndagsbrunch: Ron Hacker
Sted: Huset
Slut din efterårsferie af med manér med lidt delta-blues serveret af Ron Hacker. Kendt for sin unikke og yderst energiske stil krydrer Hacker musikken med en kompromisløs attitude, der ligefrem har fået ham til at besvime på scenen. Der er tale om en mand, der giver alt, hvad han har, så du kan få en uforglemmelig musiskoplevelse.
- Kl. 11:00 (brunch)
- Kl. 13:00 (koncert)
- Entré: DKK 150,- (brunch+koncert)
Læs mere om Søndagsbrunch: Ron Hacker i Huset...

...husk også at Aalborgs attraktioner byder på dejlige oplevelser hele ugen. Besøg for eksempel Springeren, Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum eller gå en tur og nyd vores dejlige havnefront.Skal det være lidt vildt, kan du prøve kræfter med Aalborgs nye attraktion; Klatreparken ved Aalborg Zoo.

Du kan altid finde hele oversigten over alle efterårets arrangementer i Aalborg her.

Planlægger du en weekend i Aalborg lidt længere ud i fremtiden, kan du herunder finde ekstra informationer om begivenheder og aktiviteter i Aalborg:

Det sker i Aalborg...
På vores side "Det sker i Aalborg" finder du løbende info om begivenheder i Aalborg

Ønsker du at orientere dig om de større begivenheder i Aalborg året ud, kan du klikke ind på vores Highlight-liste.

Du kan også søge store og små begivenheder i Aalborg på vores Aalborgkalender - KultuNaut.

Og husk at du kan altid nyde en Aalborg Beerwalk - året rundt
Med et Aalborg Beerwalk-kit - som består af et smageglas og et kuponhæfte - kan du besøge 9 af Aalborgs pubs og nyde din foretrukne øl i hyggelige omgivelser og helst i godt selskab efter eget valg.
Læs mere om Aalborg Beerwalk...

Del denne side

Efterårsferie i Aalborg

I Aalborg er der masser af arrangementer og attraktioner, der folder sig ud i efterårsferien. Find arrangementer specielt med appel til børnefamilier i uge 41 og uge 42.

Efterårsferie i Aalborg

Følg os på Facebook

Det sker i Aalborg

Få overblik over begivenheder i Aalborg.

Begivenheder i Aalborg

Aalborgkalenderen - KultuNaut

Highlight-liste

Følge VisitAalborg på Facebook, Google+ og Twitter - her poster vi tips og idéer til gode oplevelser i Aalborg.

Facebook: VisitAalborg

Facebook: Det sker i Aalborg

Google+: VisitAalborg

Twitter: VisitAalborg

Aalborg er for dig, der ikke kan modstå fristelser! For dig som har stor appetit på livets glæder og som elsker en pause i hverdagen. Vi frister med et væld af gode sommeroplevelser..!

Med AalborgLive får du kulturoplevelser en masse. Du kan booke en enkelt koncert, et show, teaterforestilling eller flere - du kan vælge en overnatning eller flere - du kan vælge en færdigpakke eller du kan vælge andre gode sager. Tag for dig af retterne. Rigtig god fornøjelse!

Lad dig inspirere til et besøg på en af de mest populære attraktioner i Aalborgområdet...

Aalborg bugner af forskellige aktiviteter både for store og små. Gå på opdagelse på siden, og bliv inspireret til en dejlig dag. 

Smag 6 velskænkede specialøl på op til 9 herlige pubs i hjertet af Aalborg sammen med familie, venner eller kollegaer...

Aalborg er en oplagt base for familenærvær. Her kan I blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen.

Book hotel

Book hotel