Det sker i Aalborg denne weekend

Vi elsker weekend
Aalborg er en livlig by, der summer af aktivitet og byder på et væld af begivenheder. Se hvad der sker i denne weekend i Aalborg...

På denne side giver vi dig hver torsdag mulighed for at se alle de spændende ting, du kan opleve i Aalborg i weekenden. Er du ikke allerede tilmeldt vores nyhedsbrev, kan du i boksen til højre tilmelde dig vores weekendmail. Ved at tilmelde dig weekendmailen, får du automatisk en e-mail hver torsdag kl. 14.00 med inspiration til, hvad du kan opleve af spændende ting i Aalborg i weekenden.  

Vi gør specielt opmærksom på disse tre arrangementer...

Fredag d. 18. juli

Johnny Madsen & Band
Sted: Karolinelund
Denne fredag er der vanen tro fredagsfest i Karolinelund og denne fredag kan du opleve Johnny Madsen & Band. Det er bestemt svært at finde nogen der spiller bedre blues, boogie og rock ́n ́roll end de fire, der tilsammen udgør Danmarks bedste traditionelle rock'n'roll band. Publikum har ved tidligere koncerter mødt talstærkt op, så kom i god tid.
- Kl. 20.00
- Entré: 50 DKK
Læs mere om Johnny Madsen & Band i Karolinelund…

Fredag-Lørdag d. 18-19. juli

Habour: Candy – Elektronisk musik
Sted: Aalborg Havnefront, Jomfru Ane Park
Denne fredag og lørdag er der igen feststemning på Aalborgs Havnefront, når Blue Machines arrangerer Habour: Candy i samarbejde med en række dygtige DJs. Du vil bl.a. få mulighed for at opleve Clark Knøsen, Keez og Maziar, som alle 3 er kendt for at levere en solid stemning.
- Kl. 12.00 – 24.00, fredag samt lørdag
- Entré: Fri entré
Læs mere om Habour: Candy i Jomfru Ane Parken…

Søndag d. 20. juli

Grøn koncert
Sted: ”Trekanten" v. Hvorup Kirkevej nær Aalborg
Så er Grøn Koncert tilbage i Aalborg og igen i år kan de præsentere et stærkt musikalsk hold. Man vil kunne opleve Mads Langer & Tim Christensen på scenen sammen, Lågsus, Burhan G, Shaka Loveless, Lucas Graham, Suspekt og Nik og Jay. Der er dermed lagt op til en rigtig solid fest med en masse herlig musik.
- Kl. 13.00 – 21.30
- Entré: Fra DKK 200 + gebyr
Læs mere om Grøn Koncert i Aalborg…

Derudover kan du også opleve…

Fredag d. 18. juli

Biking Aalborg
Denne fredag har du mulighed for at opleve Aalborg på en helt ny måde, når Biking Aalborg tilbyder en guidet cykeltur rundt i byen. Denne ca. 3 timer lange guidede cykeltur vil tage dig rundt i dejlige Aalborg og vise dig nogle af byens herligheder og hemmeligheder samt præsentere dig for et Aalborg, som de færreste kender. Afgang fra Gabels Torv. Turen foregår på dansk.
- Kl. 14.00 – 17.00
- Entré: 130 DKK
Læs mere om Biking Aalborg…

Michelle Birkballe- fredagsfest afterparty
Sted: Skråen i Aalborg
Efter Fredagsfest i Karolinelund fortsætter festen med Michelle Birkballe på Skråen i Nordkraft. Michelle Birkballe sprang ud som fuldtidsmusiker i en alder af bare 17 år og har siden turneret livligt og været opvarmning for bl.a. Bon Jovi, Walter Trout og Status Quo. Michelle Birkballe er kendt for sin hæse stemme, sjove anekdoter og gode historier og ikke mindst sine sange, som ofte er så hudløst ærlige, at de går lige i hjertet på publikum.
- Kl. 22.30
- Entré: 50 DKK/fri entré med Fredagsfest armbånd
Læs mere om Michelle Birkballe- fredagsfest afterparty på Skråen…

Zulu Sommerbio: American Hustle
Sted: Skovdalen
Zulu sommerbio slutter af med fredag at vise den oscarnominerede storfilm, American Hustle, der foregår i 1970ernes USA. Tag et par tæpper med og hyg jer med film under åben himmel.
-Kl. 22.00
-Entré: Fri entré
Læs mere om Zulu Sommerbio...

Vandvittigt – vandet i dit liv
Sted: Utzon Center
Denne weekend er der mulighed for at besøge Aalborg Universitets sommerarrangement, Universitarium, hvor årets tema er det mest almindelige og dog noget af det vigtigste på jorden, nemlig vand. Kom og prøv alverdens eksperimenter med sejlads, is, vand og damp. Udstillingen løber til 26. september 2014.
- Fra kl. 10.00
- Entré: Fri entré
Læs mere om Vandvittigt – vandet i dit liv... 

Lørdag d. 19. juli

Orgelmatiné 
Sted: Budolfi Kirke i Aalborg
Denne lørdag er der mulighed for at opleve Erling A. Thomsen på orgel, når der, som en del af sommerens arrangementer i Budolfi Kirke, afholdes Orgelmatiné. Musikken er bl.a. af C. Ph. E. Bach og W. Lloyd-Webber.
- Kl. 12.15
- Entré: Fri entré
Læs mere om Orgelmatiné og andre sommerarrangementer i Budolfi Kirke…

Jeg er Viking
Sted: Lindholm Høje Museet
Tag børnene med og lad dem prøve at være viking for en dag. De skal blandt andet riste runer, iføre sig vikingetøj og sejle i et virtuelt vikingeskib. De voksne kan blive klogere på vikingernes liv på museet og glæde sig over den smukke udsigt over fjorden fra vikingegravpladsen.
- Kl. 10.00 -17.00
- Entré: 60 DKK for voksne, børn fri entré, 25 kr. for deltagelse i arrangementet
Læs mere om arrangementet på Lindholm Høje Museets hjemmeside...

Regatta Hou - Hals Barre Fyr
Sted: Aalborg Kyst
Nær Aalborg ligger Aalborg Kyst, og denne lørdag vil der være Regatta for havkajakker mellem Hou og Hals Barre Fyr. Der er mulighed for både at deltage i den ca. 13 sømil lange tur og for at heppe på de fremmødte roere, som kæmper om 1. præmien på DKK 1000. Kontakt arrangøren på tlf. 30 56 47 20 for yderligere information.
- Kl. 12.00
- Deltagelse: Gratis deltagelse
Læs mere om de mange andre spændende arrangementer ved Aalborg Kyst denne måned…

Søndag d. 20. juli

Veterantog på Limfjordsbanen
Sted: Aalborg
Grib chancen og oplev vaskeægte nostalgi, når du denne søndag kan køre med veterantog i Aalborg. Toget kører mellem remisen, Hjulmagervej 56 og Lindholm station og der køres 3 gange denne søndag. Det er også muligt at tage turen om onsdagen.
- Kl. 10.05, 12.45 og 14.45
- Entré: Familebillet (2 voksne og 3 børn) 130 DKK, voksen fra DKK 50, børn fra DKK 20
Læs mere om Veterantog på Limfjordsbanen…

Vild med Vildmosen
Sted: Lille Vildmosecenteret nær Aalborg
Besøg Lille Vildmose denne søndag og lær en masse om Vildmosen, når centrets naturformidler sørger for en aktiv dag, hvor store og små gæsters spørgsmål er i centrum. Der er en række forskellige aktiviteter planlagt og alle er tilrettelagt med vægt på oplevelser for alle sanser. Aktiviteterne er inkluderet i entréprisen.
- Kl. 10.30
- Entré: voksne 60 DKK, børn 2-12 år 30 DKK
Læs mere om Vild med Vildmosen…

Søndags Yoga
Sted: Karolinelund i Aalborg
Grib chancen og dyrk yoga i det fri, når Yoga in the Park afholder Søndags Yoga. Foren sind, krop og sjæl i selskab med en masse andre yogaudøvere og nyd samtidig en dejlig dag i parken. Arrangementet er for både øvede og nybegyndere.
- Kl. 12
- Entré: Fri entré
Læs mere om Søndags Yoga i Karolinelund…

 

Fandt du ikke noget, der fangede din interesse, kan du her under finde ekstra informationer om aktiviteter i Aalborg:

Sommeren er over os, og solen skinner
Sommersolen skinner dejligt på dit ansigt, når du bevæger dig udenfor, og du får sikkert lyst til at opleve noget skønt. Vi har samlet en lang række arrangementer og aktiviterer i sommeren i Aalborg. Lad dig inspirere til gode oplevelser i Aalborg på vores sommersider: Sommer i Aalborg og Webguide til sommeroplevelser i Aalborg.

Se flere begivenheder i Aalborg...
Ønsker du at orientere dig om de større begivenheder i Aalborg året ud, kan du klikke ind på vores Highlight-liste.
Du kan også søge store og små begivenheder i Aalborg på vores Aalborgkalender - KultuNaut.

Og husk at du kan altid nyde en Aalborg Beerwalk - året rundt
Med et Aalborg Beerwalk-kit - som består af et smageglas og et kuponhæfte - kan du besøge 6 af Aalborgs pubber og nyde din foretrukne øl i hyggelige omgivelser og helst i godt selskab efter eget valg.
Læs mere om Aalborg Beerwalk...

Del denne side

Sommer og sol i Aalborg

Forår i Aalborg

Sommersolen skinner dejligt på dit ansigt, når du bevæger dig udenfor og du får sikkert lyst til at opleve noget skønt. Vi har samlet en lang række arrangementer og aktiviterer i Aalborg denne sommer. Lad dig inspirere til gode oplevelser i Aalborg på vores sommersider: Sommer i Aalborg og Webguide: Sommeroplevelser i Aalborg

Sommer i Aalborg med børn

Det sker i Aalborg for børn sommer 2014

På denne sommerkalender finder du en lang række spændende oplevelser i Aalborg for børn og familier. Så hvis du samler på gode ferieminder eller bare gode oplevelser for hele familien, så klik ind og udvælg dig lige den ting, som du ved jeres familie vil synes er allerbedst.

Det sker for børn i Aalborg sommer 2014 

Citytårnet er åbnet

Lige i Aalborgs centrum kan du nyde den flotteste udsigt over byens tage fra Citytårnet - tidligere kaldet Gåsetårnet. Du tager 144 trin op ad trappen eller benytter den lille elevator og så når du udsigtsplatformen, som er i 27,5 m højde. Tårnet er 36 meter højt målt til spidsen af tårnet. Bygningen er opført af Landmandsbanken, tegnet af arkiktekt Bernhard Ingemann og taget i brug i 1920. Læs også om byggestilen historicisme...

Citytårnet - Gåsetårnet

Åbent i perioden 4. juli - 7. sep. 2014
Fredag 14:00 – 18:00, Lørdag 11:00 – 15:00
Pris kr. 20,00 pr. person

Læs mere om Citytårnet

Nyhedsbrev

Få weekend-begivenheder i din mailboks

Vi har gjort det let for dig at få et overblik over weekend-begivenheder i Aalborg ved hver torsdag at udgive denne webguide. Men det er måske endnu lettere for dig at se samme indhold i en nyhedsmail, som lander i din mailboks op til hver weekend. Hvis du ønsker at modtage vores weekendmail, kan du tilmelde dig i tilmeldingsboksen herover. Følg linket her og se, hvordan mailen tager sig ud: Weekendmail fra VisitAalborg

Det sker i Aalborg

Få et overblik over begivenheder i Aalborg og omegn.

Aalborgkalenderen - KultuNaut

Highlight-liste

Du kan også følge VisitAalborg på facebook - her poster vi dagligt tips og idéer til gode oplevelser i Aalborg.

VisitAalborg på facebook

 

Kultur i byen

Her finder du lister over koncert- og spillesteder, teatre og biografer...

Koncert- og spillesteder i Aalborg

Teatre i Aalborg

Biografer i Aalborg

AalborgLive.dk 

Aalborg Symfoniorkester

I Aalborg er vi heldige, vi har vores eget symfoniorkester som fylder byen med liflige toner året igennem.

Mød Aalborg Symfoniorkester på facebook eller se video på Aalborg Symfoniorkesters YouTube kanal...

Aalborg Symfoniorkester

 

Kunst i byen

I Aalborg finder du spændende udstillinger inden for kunst og gallerier.

Gallerier og kunsthåndværk i Aalborg

KUNSTEN - museum for moderne kunst

 

 

Attraktioner i Aalborg

I Aalborg står de gode oplevelser i kø.

Attraktioner i Aalborg

 

Shopping i Aalborg

Lad dig forføre af alle Aalborgs shoppingmuligheder:

Shopping i Aalborg...
Forførende shopping i Aalborg...
Shopping på afveje... 

I byen

Få inspiration til en dejlig tur i byen i Aalborg

Børn i byen

Klik videre på linket og få inspiration til gode famlieoplevelser i Aalborg...

Børn i byen

Instagram #visitaalborg

Aalborg summer af aktivitet året rundt. Det kulturelle udbud er stort og varieret - fra store shows, koncerter og teaterforestillinger i Aalborg Kongres & Kultur Center og på Aalborg Teater til små intime livekoncerter på byens mange spillesteder. Se de mange begivenheder her...

Nibe Festival, som også kaldes Den Lille Fede, afvikles i Skalskoven i Nibe, et af landets smukkeste festivalområder. Festivalen som også kaldes Den lille Fede byder i år på mere end 100 koncerter på 5 scener.

Check vores liste med udvalgte highlights i Aalborg. Aalborg er Nordjyllands hovedstad - og det er her det sker! Her på listen finder du de største og mest spændende begivenheder i den kommende tid...

Hvad sker der i Aalborg? Se og søg begivenheder i Aalborg på KultuNaut...

Aalborg er fuld af gode oplevelser i løbet af sommeren, både for store og små. Der vil være masser af aktiviteter og arrangementer på byens mange museer og attraktioner for både børn og voksne, og på Aalborgs teatre, spillesteder og i kulturhuse er der forestillinger og koncerter..

Aalborg er en oplagt base for familenærvær. Her kan I blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen.

Med AalborgLive får du kulturoplevelser en masse. Du kan booke en enkelt koncert, et show, teaterforestilling eller flere - du kan vælge en overnatning eller flere - du kan vælge en færdigpakke eller du kan vælge andre gode sager. Tag for dig af retterne. Rigtig god fornøjelse!

Smag 6 velskænkede specialøl på op til 6 herlige pubs i hjertet af Aalborg sammen med familie, venner eller kollegaer...

I aalborg kan du finde et væld af restauranter for enhver smag. Vi har udvalgt nogle, som vi kan anbefale...

Lad dig inspirere til et besøg på en af de ti mest populære attraktioner i Aalborgområdet...

Skovrock i Skovdalen 2014 har et stjernespækket program. Oplev ZZ Top, Nephew, Thomas Helmig, TV-2, Marie Key og Mads Langer og Lars Lilholt Band...

Vi har brygget forskellige forslag til gode oplevelser sammen. Du vil opdage at Aalborg er som en æske chokolade, den ene lækre bid efter den anden dukker op.