Aalborg på Instagram

I Aalborg er vi vilde med når du deler billeder fra vores smukke by på Instagram. Både fra attraktioner, store og små begivenheder og hvad netop du finder interessant ved Aalborg.

På siden her kan du finde inspiration til spændende og populære fotosteder i Aalborg, samt se kommende arrangementer for Instagramere i Aalborg. Husk at bruge hashtagget #visitaalborg, når du deler dine billeder fra Aalborg på Instagram. #mitaalborg, #igersaalborg og #aalborgkommune er også gode tags at bruge på dine billeder.

Vi glæder os til at se dine instagrambilleder fra Aalborg.

På Instagram i Aalborg

Gå på opdagelse med din smartphone

Med historiske bygninger, moderne arkitektur og små hyggelige gader, indbyder Aalborg til udforskning. Og bevæbnet med din smartphone og lysten til at tage billeder, garanterer vi, at du ikke bliver skuffet når du bevæger dig ud i byen. 

Industri og moderne arkitektur
Aalborg har gennem de seneste årtier gennemgået en transformation fra industriby til oplevelses- og vidensby, og intet sted er dette skifte mere tydeligt, end på byens havnefront. På havnefronten står levn fra byens industrielle fortid side om side med arkitektoniske mesterværker som Musikkens Hus og Utzon Center. Dette skaber en spændende kontrast og giver mulighed for nogle helt unikke billeder.
Læs mere Aalborg Havnefront…

Farver i gadebilledet
Når du går rundt i Aalborg kan du ikke undgå at lægge mærke til de mange nye Street Art værker, som pryder gavle og mure rundt omkring i byen. Malet af internationalt anerkendte kunstnere, skaber disse værker et farverigt – og yderst fotogent – byrum. På vores side om Street Art kan du se placeringen af de forskellige værker, læse mere om kunstnerne, samt download’e og printe kort. Husk at tagge dine billeder med #streetartaalborg.
Læs mere om Street Art i Aalborg…

Det gamle Aalborg
En slentretur i midtbyen med dens hyggelige gamle gader og små charmerende byhuse, er også en sikker måde af få taget nogle rigtig gode billeder. Brostensbelagte Hjelmerstald, fra slutningen af 1600-tallet, er et yndet motiv, ligesom det storslåede rennæssancehus, Jens Bangs Stenhus, fra 1624. Vil du endnu længere tilbage i tiden, er Lindholm Høje i Nørresundby et besøg værd.

Mød ligesindede i Instagramers Aalborg
Instagramers Aalborg er en sammenslutning af Instagram-brugere fra Aalborgområdet, med deltagelse af blandt andre Aalborg Stadsarkiv og VisitAalborg. Der arrangeres jævnligt instawalks, hvor brugerne sammen går en tur for at fotografere byen, udveksle tips og idéer, og hygge sig med hinanden. Som regel tager turene udgangspunkt i et tema eller lokation, og de delte billeder tagges med på forhånd udvalgte hashtags. Besøg Facebookgruppen Instagramers Aalborg for mere information. Her kan du også selv komme med dine idéer til instawalks og arrangementer.

Se mere på Facebookgruppen Instagramers Aalborg

Aalborg Havnefront

Oplev Aalborgs havnefront - en oase i byen

Aalborg Havnefront er en herlig oase med stemning og liv. Her finder du moderne arkitektur, lækre restauranter og plads til at nyde livet...

Street Art i Aalborg

Street Art i Aalborg

Oplev den flotte Street Art der pryder gadebilledet i Aalborg.

Kunsten - Museum of Modern Art Aalborg

Kunst og arkitektur

I Aalborg blomstrer det med smukke arkitektoniske perler, spændende kunsthåndværkere og små og store gallerier.

Jens Bangs Stenhus i Aalborg

Jens Bangs Stenhus

Aalborg mest kendte bygningsværker fra renæssancen, er det imponerende Jens Bangs Stenhus fra 1624...

Nordkraft i Ålborg

Nordkraft - Kulturkraft i Aalborgs Centrum

Det gamle, kulfyrede kraftværk Nordkraft i Aalborgs centrum er blevet ombygget til et af Europas største og mest imponerende kultur- og aktivitetshuse.

Musikkens Hus i Aalborg

Musikkens Hus i Aalborg

Velkommen til spændende koncerter i Aalborgs nye musikhus. Her kan du få en dejlig musikalsk oplevelse og samtidig nyde det flotte Musikhus, som er et af Aalborgs mest imponerende bygningsværker i nyere tid.

Tigerunge i Aalborg Zoo

På opdagelse i Aalborg Zoo

Aalborg Zoo er Aalborgs mest populære attraktion - her kan du møde 1500 dyr i dejlige, grønne omgivelser. Du kan se dyr fra hele verden som trives i gode anlæg. Aalborg Zoo er et must.

Utzon Center i Aalborg

Utzon Center - Inspireret af havnen

Utzon Center er et formidlingssted, hvor arkitektur, design og kunst spiller sammen med udstillinger, undervisning, konferencer, møder og kulinariske oplevelser.