Jomfru Ane Gade

Jomfru Ane Gade. Måske den mest kendte og berygtede gade i Aalborg.  ”Gaden,” som den også bare kaldes, er fyldt med restauranter, diskoteker og barer. ”Gaden”  gør, at det nemt at gå i byen i Aalborg, da det meste er samlet omkring samme sted.  Om dagen er der servering på restauranterne, om sommeren også udendørs, og om natten er der fest.

I Jomfru Ane Gade er der god mulighed for at opleve både stand-up, live musik og temafester, men du kan også bare give den gas og gå i byen. Der er altid noget som har åbent.

Største festgade
Faktisk er Jomfru Ane Gade Skandinaviens største festgade, og man har alle muligheder for at feste her! Diskotekerne, som er de dominerende i gaden, er mangeartede - der er alt fra afterski-inspirerede steder med tyrolerstemning, som Heidis og Zwei Grosse Bier Bar, hvor man må danse på bordene til storbyinspirerede cocktailsteder med dyre, vellavede drinks. Der er også klassiske, pub-inspirerede steder som Guldhornene og Andy's, hvor man kan nyde god musik og en kold øl, samt masser andre diskoteker, hvor de lækreste drinks bliver mikset, det sidste nye musik spillet og hvor man kan feste og danse til den lyse morgen.

Kommer du langvejsfra, eller har festen gjort dine fødder ømme, er der ikke langt til nærmeste seng - Hotel Jomfru Ane ligger nemlig i selve Jomfru Ane Gade.

Stemning i Gaden
Stemningen i ”Gaden” er svær at beskrive, fordi den er så forskellig, afhængig af hvilket sted man vælger at besøge. De fleste diskoteker og barer i har gratis entré - så man kan jo altid prøve sig frem selv og teste de forskellige steder og stemninger.

Del denne side

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

Jomfru Ane Gade 1-20
9000 Aalborg

Telefon

+45 98 11 14 20

Find vej

Find vej til dette sted

Fra

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.918774
Latitude : 57.050037