Jomfru Ane Gade

Måske den mest kendte og berygtede gade i Aalborg. ”Gaden” som den også kaldes, er fyldt med restauranter, diskoteker og barer. ”Gaden” gør det nemt at gå i byen i Aalborg, fordi det meste er samlet her. 

Om dagen er der servering på restauranterne, om sommeren også udendørs, og om natten er der fest. Der er også god mulighed for at opleve både stand-up, live musik og temafester, men du kan selvfølgelig også bare give den gas og gå i byen. Der er næsten altid noget som har åbent, og de vil rigtig gerne have besøg.

Største festgade

Faktisk er Jomfru Ane Gade Skandinaviens største festgade! Diskotekerne, som er dominerende i gaden, er mangeartede - der er alt fra afterski-inspirerede steder med tyrolerstemning, som Heidis og Zwei Grosse Bier Bar, hvor man må danse på bordene til storbyinspirerede cocktailsteder med dyre, vellavede drinks.

Du kan også finde klassiske, pub-inspirerede barer som Guldhornene og Andy's, hvor man kan nyde god musik og kolde øl. De fleste diskoteker og barer i "Gaden" har gratis entré - så man kan jo altid bare prøve sig frem, teste de forskellige steder og stemninger og danse til den lyse morgen.

Overnat i ”Gaden”

Kommer du langvejsfra, eller har festen gjort dine fødder ømme eller dine ben usikre, så er der ikke langt til nærmeste seng - Hotel Jomfru Ane ligger nemlig i selve Jomfru Ane Gade. Det er da god service!

Del denne side

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

Jomfru Ane Gade 1-20
9000 Aalborg

Telefon

+45 98 11 14 20

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.918774
Latitude : 57.050037