Jomfru Ane Parken

Jomfru Ane Parken indbyder i sommerhalvåret til stor aktivitet, hvor græsset næsten ikke kan ses for bare mennesker. Sanseoplevelser, fysisk aktivitet og vandaktiviteter er få af de oplevelser der tilbydes. Sommeren igennem arrangeres forskellige aktiviteter der skaber en rigtig stemning af sommer.

Opdelt i fire områder
Parken er opdelt i fire områder: Den vestlige del af parken er indrettet med fast belægning. Det er et robust og multianvendeligt område, som fx bruges til torvehandel. Her er der også mulighed for at spille forskellige former for boldspil på boldbanen og arrangere særlige begivenheder med musik og dans. Ved det nye havnehus er der plads til udeservering, og der etableres et grønt lege- og opholdsområde for mindre børn. I denne del af parken finder du de offentlige toiletbygninger.

Den østlige del af parken er tænkt som et rekreativt område. Her er der oprettet en lille byhave med forskellige stauder og klatreplanter. Der er et større græsareal forbeholdt fx solbadning.

Aalborg Havnebad
Derudover er der i 2011 åbnet nyt havnebad. Det indeholder mulighed for sommerbadning og vinterbadning med faciliteter som omklædning og sauna ude på havnebadet. Der er indrettet bassiner til små børn, større børn, motionssvømmere, samt de, der har lyst til at springe fra det store tårn.

Aalborg Havnefront og Jomfru Ane Parken er tænkt som en helhed med harmoni i materialer og belysning. De valgte materialer er rå som fjorden – asfalt, cortenstål, beton og træ - og samtidig optræder forfinede referencer til havet fx med bølgende fortovsmønstre.

Del denne side

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Fakta

  • Faciliteter

    • Legeplads
    • Aktivitetsmuligheder for børn

Find vej

Find vej til dette sted

Fra

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.921942
Latitude : 57.051363