Kildeparken

Kildeparken, eller "Kilden" som aalborgenserne kalder den, er en af Aalborgs ældste parker. I den smukke park er der mulighed for mange forskellige aktiviteter året rundt.

I parken findes der flere klassiske værker af kendte billedhuggere, foruden springvand, som besøgende til parken kan beundre, når de vandrer rundt i de naturskønne områder tæt ved centrum. Parken er påbegyndt i 1802 og har status som Aalborgs første offentlige parkanlæg.

Begivenheder i Kildeparken
I Kildeparken er der også en meget populær friluftsscene, og specielt i sommerhalvåret afholdes der en række begivenheder af international karakter, som år efter år trækker besøgende til fra hele verden. 
Bl.a. danner Kildeparken hvert år i maj rammen for Karneval i Aalborg.

De Syngende Træer
Som en del af Kildeparken ligger "De Syngende Træer", hvor store kunstnere siden 1987 har plantet træer efter at have gæstet Aalborg Kongres & Kultur Center. Flere af træerne kan aktiveres, så tonerne fra mange af de store kunstnere strømmer ud i parken. 

Aktiviteter for børn

Derudover er der en moderne legeplads for børnene i Kildeparken. I forbindelse med Karneval afholdes der også hvert år et seperat børnekarneval i maj.

Om man er til kunst, hygge, karneval, grønne områder eller musik, ja så har Kildeparken noget for enhver smag hele året rundt.

Åbningstider
01/01/2015 - 31/12/2015 Mandag - Søndag

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

Gammel Kærvej
9000 Aalborg

Telefon

+45 99313131

Fakta

  • Faciliteter

    • Legeplads

Find vej

Find vej til dette sted

Fra

Transport

  • Se geokoordinater

    Longitude : 9.914657
    Latitude : 57.041936

Del denne side