Nibe Lystbådehavn

Nibe Lystbådehavn og Nibe Jollehavn oser af maritim stemning. Her kan du opleve sejlerliv, nyde dejlig mad og kolde fadøl og få en dejlig dukkert i fjordbadet. Eller bare nyde livet på Nibe Strand. 

Ved Nibe Bredning ligger Nibe Lystbådehavn, ideelt som slutmålet for dagens sejlads såvel fra Kattegat i øst som Limfjordens store bredninger i vest – alle kan være sikker på at finde en god plads. 

Nibe Lystbådehavn er en lille hyggelig havn med ca. 200 hjemmehørende både. Lystbådehavnen indrammes af de karakteristiske røde huse "Bryggen", der omgiver havnen på to sider.

Faciliteter på Nibe Lystbådehavn
Nibe Lystbåde Havn er A-klassificeret og består af 2 bassiner med joller og lystbåde. Havnen har gode faciliteter i form af toiletter og bad, vaskemaskine, tørretumbler samt mulighed for el og ferskvand på broerne. Alle gæster er velkomne til at benytte opholdsrum i sejlklubbens klubhus, grillplads m.m. Endvidere står slæbested og mastekraner til rådighed.

Sikkerheden i top
På grund af permanent beboelse ved havnen tilbydes et særdeles godt overvåget havnemiljø der er meget velegnet til ubemandet oplæg af båden. Havnekontoret er fuldtidsbemandet og er behjælpelig med forskellige servicetilbud som tilrettevisning, assistance, vejrmeldinger, fax og e-mail.

Nibe Lystbådehavn arbejder hele tiden på at bevare og udvikle byens maritime front og særpræg bl.a. ved at holde en standard, der betinger den årlige tildeling af "Det Blå Flag".

Nibe Lystbådehavn ligger få minutter fra Nibes indkøbsmuligheder og hyppige busforbindelser i alle retninger.

Vanddybde i havnen er 2-2,5 meter.

Autocamper parkering
Der er 2 parkeringsmuligheder for autocampere på Nibe Lystbådhavn. Den ene er uden faciliteter og beliggende på selve havnemolen. Den anden er beliggende på græsarealet ved siden af bryghuset, og har mulighed for tilslutning af strøm.

Læs mere om autocamper parkering på Nibe Lystbådhavn...

Læs mere om Nibe Lystbådehavn...

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

Bryggen 52
9240 Nibe

Telefon

+45 60150517

Fakta

 • Faciliteter

  • Grillplads
  • Indkøb
  • Slæbested
 • Klassifikation

  • Tildelt Blå Flag (2014)

Find vej

Find vej til dette sted

Fra

Transport

 • Se geokoordinater

  Longitude : 9.635791
  Latitude : 56.9879013

Del denne side