Prinses Juliana

Velkommen ombord på Aalborgs helt egen "kongelige" restaurant. Prinses Juliana er Aalborgs flydende gourmetrestaurant indrettet i et tidligere hollandske skoleskib og døbt efter HKH Prinses Juliana af Holland.  

Siden 1980 har skibet fungeret som restaurant, og i 2007 blev det smukt restaureret og fornyet med respekt for de oprindelige detaljer. Prinses Julianas kokke er specialister i det dansk/franske køkken, og menuen består både af a'la carte retter og forskellige frokost- og brunchmenuer.

Prinses Juliana har også specielle aftenarrangementer i forbindelse med højtider, fx Mortens aften, Valentinsdag og nytårsaften. Bordbestilling anbefales.

Se, hvad der sker på Prinses Juliana.

Book dit selskab her

Restaurantens hyggelige og maritime atmosfære danner en god ramme om mange forskellige typer selskaber som bryllupper, receptioner - op til 300 personer, private selskaber, eksklusive selskaber i styrhuset med egen kok mv.

Prinses Juliana råder desuden over to limousiner - en Rolls Royce og en Bentley. Der kan arrangeres musik og dans ombord på skibet, og Prinses Juliana danner således de perfekte rammer for ethvert selskab.

Del denne side

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

Vestre Havnepromenade 2
9000 Aalborg

Telefon

+45 98115566

Fakta

  • Køkken

    • Dansk
    • Fransk
  • Prisniveau

    • Hovedret: DKK > 250

Find vej

Find vej til dette sted

Fra

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.914085
Latitude : 57.054886