Prinses Juliana

Velkommen ombord på Restaurantskibet Prinses Juliana

Restaurantskibet Prinses Juliana, med fast base i Aalborg Havn, er det oplagte sted at vælge til en hyggelig aften i byen, lørdagsbrunch, frokost eller et festarrangement. Kokkene er specialister udi i det dansk/franske køkken når det er bedst, og inspirationen får de fra sæsonens bedste råvarer, tilsat det kreative tvist som gør hele forskellen.


På Prinses Juliana kan man for alvor fornemme, at man er ombord på et skib, og nyde udsigten og livet på Limfjorden mens man nyder den gode mad. Og uanset vejret, ja – så er det bare ekstra hyggeligt at spise på et skib.

Prinses Juliana byder gæster velkommen ombord til både frokost og aften med lækre brasserieretter. Udover a la carte retterne, har skibet altid en spændende aftenmenu, hvor gæsterne kan vælge fra 1 op til 4 lækre retter til en ekstra god pris.

Ønskes en aften med ekstra forkælelse, tilbyder skibet også Gourmetaften, - en helaftensoplevelse med skibets allerbedste mad og spændende vine som passer perfekt til menuen. En gourmetaften skal dog bestilles senest dagen i forvejen, således at skibets dygtige kokke får lejlighed til at kæle ekstra for menuen som skifter løbende hen over året.

Hver lørdag året rundt, byder skibet på en stor brunchbuffet med et bredt udvalg af hjemmelavede lune og kolde lækkerier og specialiteter, der varierer efter årstiden. Skibets lørdagsbrunch er populær, så det anbefales at bestille bord i god tid, så man er sikker på at få en plads.

Prinses Juliana er også det oplagte sted at holde årets familie- eller firmafest. Skibet er nænsomt restaureret med respekt for historien og behovet for moderne faciliteter. Den maritime stemning og intime hygge giver festen et ekstra pift, som er med til at gøre det til en uforglemmelig oplevelse. Ønsker man at holde festen hjemme i privaten eller i virksomheden, kan den lækre mad også leveres ud af skibet.

Læs mere på www.prinsesjuliana.dk

Del denne side

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

Vestre Havnepromenade 2
9000 Aalborg

Telefon

+45 98115566

Fakta

  • Køkken

    • Dansk
    • Fransk
  • Prisniveau

    • Hovedret: DKK > 250

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.914085
Latitude : 57.054886