Sebber Kloster

Går man med en indre godsejer i maven, så er det på Sebber Kloster muligt at få drømmen til at gå i opfyldelse. Her kan man nemlig leje en hel herregård til f.eks. et par overnatning for familien, hvor man i fred og ro kan nyde den storslåede natur eller slappe af med et spil golf på en af Danmarks smukkeste golfbaner. 

Idyllisk placeret i naturskønne områder er Sebber Kloster også det ideelle sted for firmaets teambuilding eller familiens mærkedage.

Der er en lang historie, hvor herregård startede som kloster, sammen med den nærliggende kirke. Der boede 8 nonner på stedet i middelalderen. Senere har herregården haft mange ejere. Den nuværende hovedbygning er fra 1962, da gården på dette tidspunkt brændte ned til grunden. Der er gode muligheder for at booke et spændende ophold på en herregård. 

Flere ferieboliger
Sebber Kloster Golfresort består af 3 spændende ferieboliger: Hovedbygningen (18 sovepladser), Markhuset (8 sovepladser) og Skovløberhuset (6 sovepladser). Alle ferieboligerne kan lejes samlet eller hver for sig på uge- eller weekendbasis.

Bryllup
På Sebber Kloster har I mulighed for at skræddersy jeres bryllup, som I altid har ønsket det og uden at det nødvendigvis behøves at koste en formue. Sebber Kloster leverer de mest romantiske og idylliske rammer med mulighed for at blive viet i Sebber Kirke og herefter er det op til jer at fylde rammerne ud.

Værd at vide om:
Booking
Firmaarrangementer
Golfophold
Bryllup
Priser
Sebber Kloster

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

St. Ajstrupvej 25
9240 Nibe

Telefon

+45 70276110

Fax

+45 54946151

Fakta

  • Kapacitet

    • Kapacitet: Senge (3)

Find vej

Find vej til dette sted

Fra

Transport

  • Se geokoordinater

    Longitude : 9.535959
    Latitude : 56.962775

Del denne side