Søgaards Bryghus

Søgaards Bryghus ligger centralt på det hyggelige C.W. Obels Plads og ud af døren kan man lugte en liflig humleduft der lover hygge og kvalitet. Bryggeri og restaurant i et, giver en atmosfære af kvalitet og omsorg for råvarerne.

Søgaards Bryghus' beliggenhed indbyder om sommeren til, at maden kan nydes udenfor i solen. Om vinteren frister Søgaards Bryghus med pandekager og varm chokolade.

Bryggeri og restaurant i samme hus
I Bryghusets kælder findes selve bryggeriet, hvor man gennem glasvæggen kan følge brygprocessen og få et kig ned i de åbne gærkar. Her findes tillige et selskabs-, møde- og smagslokale, som kan rumme 80-100 personer. Guidede ture og ølsmagning kan arrangeres for grupper op til 200 personer.

I restauranten er der plads til ca. 125 spisende gæster, og der er et barområde med plads til ca. 50 personer. I forbindelse med restauranten er der også et kødudsalg.

Aalborg Beerwalk
Kig forbi Søgaards Bryghus på din tur gennem byen med Aalborg Beerwalk, Aalborgs nye oplevelsesprodukt, hvor du kan smage specielle øl. Her får du 6 velskænkede øl på 6 forskellige pubs rundt i centrum af Aalborg. Læs mere om VisitAalborgs Beerwalk.

Gode adgangsforhold for kørestole.

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

C.W. Obels Plads 1
9000 Aalborg

Telefon

+45 98161114

Fakta

 • Køkken

  • Dansk
 • Prisniveau

  • Hovedret: DKK > 250

Find vej

Find vej til dette sted

Fra

Transport

 • Se geokoordinater

  Longitude : 9.920135
  Latitude : 57.048859

Del denne side