streetart i aalborg

 

Gå på opdagelse i Aalborg og oplev den spændende nye Street Art – den næste store oplevelse kan vente lige om hjørnet.

Fra at være en udpræget industriby, med den grå beton som det dominerende islæt, er Aalborg i færd med at forvandle sig til et centrum for videnskab, kunst og kultur. Dette ses blandt andet på flere af de arkitektoniske perler, der efterhånden pryder Aalborg som Utzon Centeret, Musikkens Hus og Nordkraft.

Aalborg - fra grå til farverig
I kølvandet på Aalborgs opblomstring, ses også et andet tegn på, at byen befinder sig i et opgør med fortiden - den grå beton bliver farvelagt. Mange gavle og mure rundt omkring i byen er blevet udsmykket med store malerier af både nationale og internationale kunstnere som El Mac og danske og lokale Morten Andersen.

Lad andre se "din" Street Art i Aalborg
Instagram kan du dele dine billeder af Aalborgs Street Art med andre interesserede.

Brug hashtagget #streetartaalborg når du deler dine billeder – på den måde inspirerer du også andre til at gå på jagt efter Street Art i Aalborg.
Når du bruger hashtagget så ender dine billeder også her på vores side! Se længere nede på siden hvad andre i Aalborg har fotograferet af Aalborgs street art.

 

WE Aart festivalen har fået 10 internationalt anerkendte kunstnere med speciale i de imponerende vægmalerier til at udsmykke Aalborg. Festivalen bringer kunst ud i bybilledet.

Vil du ud og opleve den spændende nye Street Art, kan du via siden her finde frem til de værker du ønsker at se, og sammensætte din egen tur.
Du kan også download’e og printe guiden, Aalborg Street Art Walk, som indeholder kort over kunstværkernes placering. Guiden kan også afhentes i VisitAalborgs informationscenter i kedelhallen i Nordkraft.

Værket "Big Catch" af de to schweiziske street art kunstnere Wes21 og Onur.

Oplev endnu en spansk kunstner i Aalborgs bybillede

Kenor har besøgt Aalborg i forbindelse me WE Aart festival

Lær mere om den ukrainske duo og deres bidrag til WE Aart Festivalen 2014

Den danske kunstner Don John og hans bidrag til WE Aart festival

Den spanske Aryz og hans bidrag til WE Aart festival 2014

Den spanske kunstner Escif og hans bidrag til Aalborgs gader

Den australske kunstner har i forbindelse med WE Aart sat farver på byen

Den spanske kunstner JAZ og hans WE Aart besyv

Alexis Diaz har besøgt Aalborg i forbindelse med WE Aart festival.