Aalborg Airport Hotel

Aalborg Airport Hotel ligger lige ved Aalborg Lufthavn - kun 6 km fra Aalborg centrum. Hotellet er nybygget og moderne og giver rig mulighed for at tage en overnatning før eller efter rejsen.

Aalborg Airport Hotel tilbyder gratis parkering, og med sin beliggenhed ved Aalborg lufthavn er det nemt at komme både til og fra. Hotellet har døgnåbnet, hvilket betyder, at du kan checke ind, når som helst.

Som noget helt særligt kan man som gæst på det nye Aalborg Airport Hotel, checke sin baggage ind i Aalborg Lufthavn i op til 23 timer før afrejse, hvilket betyder, at man slipper for ventetiden i lufthavnen og i stedet kan gå direkte til gaten, hvor man skal være senest 20 minutter før afgang. 

Gode faciliteter

Hotellet tilbyder overnatning i 64 moderne værelser med eget bad og toilet, TV, kaffe/te faciliteter, gratis Wi-Fi, dobbeltseng og mørklægningsgardiner. Hotellets kiosk er åben 24 timer i døgnet, og her kan du således til hver en tid få stillet den lille sult. I lobbyområderne er der adgang til gratis Wi-Fi, så du altid kan holde dig opdateret.

I hotellets restaurant kan der nydes en dejlig morgenbuffet samt velsmagende frokost- og aftenretter. Der lægges vægt på økologi og derfor besidder restauranten også Det Økologiske Spisemærke. 

Læs mere om Aalborg Airport Hotel...

Del denne side

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

Ny Lufthavnsvej 96
9400 Nørresundby

Telefon

+45 98 17 60 00

Fakta

  • Klassifikation

    • ★★★

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.880481
Latitude : 57.085449999